Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenka nie zrozum mnie zle ale wczoraj nie zdazylas, dzis remont... sresujesz sie,.martwisz a zamiast rzucic wszystko i leciec na bete bo to jest teraz najwazniejsze to ignorujesz to troszke. Dzis bys wiedziala juz co i jak jakbys wczoraj poszla. Ale jak wolisz...
Wiola25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki LenkoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a powiecie mi jak wyglada proces robienia, badania tych hormonow w PL.
Bo ja robilam w Holandi zreszta jak wszystko tu robione, ale za jakis jade do Polski na kilka dni i moze tam bym cos porobila, bo tu to oni nie bardzo chca nas faszerowac, jedynie luteinka i witaminki. Ile czasu sie czeka na wyniki i takie tam? -
a ja zaczynam od nowa....wiesiołek kwas kolejny miesiąc...zakupiłam testy owu i będę mierzyć teraz temperaturę...nie wiem tylko jak odróżniać śluz...;/ w ogóle tego nie kumam i nie widzę różnic więc chyba to sobie podaruję...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:a ja zaczynam od nowa....wiesiołek kwas kolejny miesiąc...zakupiłam testy owu i będę mierzyć teraz temperaturę...nie wiem tylko jak odróżniać śluz...;/ w ogóle tego nie kumam i nie widzę różnic więc chyba to sobie podaruję...
Rubi lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:a powiedzcie mi czy oprócz wykupowania abonamentu jest jakiś sposób żeby kontynuować wykres???