Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ariem. W rodzinie wie teściowa, bo domyśliła się dlaczego zrezygnowałam z aerobiku. Chodziłyśmy razem na ćwiczenia i mieszkamy razem wiec nie mialam jak ściemniać. Obiecała nie mówi nikomu. Wie tez moja szwagierka i siostra bo to najbliższe mi osoby. Moim rodzicom powiemy po usg jak juz sama w to uwierzę a reszta dowie sie droga pantoflową pewnie. 30steho będzie 5t+3d wiec jest po początek 6-stego
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Czekoladka wszystko będzie dobrze mocno trzymam za to kciuki.
Miszka tobie zazdroszczę dzielenia się ta cudowna wiadomością z bliskimi. Tak na to czekam
Lorka ja mam dziś 6 dc wiec jedziemy na jednym wózkuczekolada lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
Nam się wtedy udało już w pierwszym. Gin się śmiał, że rozumie mój niepokój skoro mija drugi cykl a tu nic (bo wcześniej tak szybko się udało ) Z tym spokojem różnie bywa. Najlepiej się zająć chyba czymś. My np. z M kompletujemy manatki potrzebne do remontu i to mnie zajmuje i na pewno pomaga też Poza tym robiłam najważniejsze badania, wiem, że jest ok i to też już mnie nie zajmuje i nie nakręca.
Ja jestem w 10dc.
Czekoladka, bez stresu, on nie sprzyja. A beta zdaje się pięknie przyrasta, będzie dobrze, zobaczysz
Miszka, pewnie wszyscy się cieszą? Czujesz jakieś inne samopoczucie/cokolwiek? A Ty czekolada?czekolada lubi tę wiadomość
-
No dobrze mówisz lepiej się czymś zająć tylko u mnie w sumie już i po remoncie zaraz i po ostatniej imprezie rodzinnej jakoś nie wiele mi zostało zadań specjalnych a nie ukrywam ze myślę o tym z taką częstotliwością każdego dnia ze gdyby nie to forum to był oszalałaNasz synuś
cykl starań -
Rozumiem Cię, bo naprawdę też tak miałam. Te myśli to takie obezwładiająe, w sensie, że nic tylko się o tym myśli...ale daleko tak nie zajedziesz My teraz, ponieważ we 3 z Lorką jesteśmy +/- w tym samym momencie cyklu, stwórzmy klub zachądzących w tym miesiącu I zapraszamy wszystkie staraczki
-
Oj super by było jakby się w tym 3 udało;)
Dzis 8 dc i chyba zaczął się śluz płodny, w ogóle myślałam, że szybko się uda bo właśnie zawsze w dniach płodnych mam go duużo... a tu niestety.
I cały czas tylko o tym myślę i się zastanawiam i liczę kiedy co jak... ehh -
Lorka - my właśnie też budujemy, tzn narazie mamy zrobiony wjazd na działkę i czekamy na odrolnienie działki do końca czerwca, może w połowie września zaczniemy fundamenty.
Oby miał kto w tym domu kto mieszkać, bo ja mam czasami takie myśli, że... -
Lorka no to dużo do myślenia ogród to może być praca bez końca no ja w sumie dużo o tym myślę ale nie nakrecam się jakoś chciałabym żeby się udało choć w środku jakoś czuje ze to nie będzie ten nie wiem czemu jakieś takie przeczucia w sumie dobrze ze ten monitoring będzie w poniedziałek będę wiedziała czy jest co działać w tym miesiącu czy odpuścić i czekać na kolejnyNasz synuś
cykl starań