Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj odbieram betę. Temperatura mi spadła co wzbudziło mój niepokój Szyjka macicy z niskiego położenia podniosła się i jest twarda więc chyba okres nie powinien nadejść? Pierwszy raz w życiu obudziłam się po 3 w nocy bo byłam okropnie głodna Z tego wszystkiego zrobiłam już 5 testów Mieszam niepokój z euforią. W pracy masakra - szef dał mi wczoraj nerwowo popalić, że prawie płakałam a dzisiaj czeka mnie dźwiganie
-
ah te kolejki uwielbiam oby szybko się posuwała ja już w pracy dzis piatek na reszcie choc jutro również pracuje ale zawsze bliżej to poniedziałku i usg ciekawe czy coś się posunie do przodu jeden pęcherzyk jeden jedynyyyy obyNasz synuś
cykl starań -
A ja się zawsze wściekałam bo myślałam że tylko u mnie w okolicy takie kolejki zastaje
Kiedy znowu będzie ciepełko? Pogoda dzisiaj nie nastawia mnie przyjaźnie do otoczenia. Łapę dołka, muszę się szybciutko wygrzebaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:01
-
Ja właśnie wcinam ananasa i popijam symbolicznie czerwonym winem... dopiero 9 dc ale już mam śluz płodny, trochę wcześnie jak na mnie..
kurcze mam jakieś dziwne uczucie, że może w tym cyklu się udac, ale to pewnie się tylko tak nakręcam... nie chce się rozczarowaćlotta.89 lubi tę wiadomość