Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena za bardzo nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, wiem tyle ze prawidłowy poziom progesteronu odpowiada za utrzymanie ciąży i jak jest za niski niezbędna jest suplementacja luteina. Najczęściej dziewczyny badają progesteron razem z betą i wtedy wiadomo co dalej robic. Ja progesteronu nie badałam, bo i tak jestem na luteinie wiec to nie potrzebne.
-
Ada myślałam że właśnie z tego powodu bierzesz lutkę. Zupełnie się na tym nie znam i szczerze nie chciałabym się poznać
Dzięki Sylwia, zbadam z ciekawości. Oczywiście @ się rozkręciła także zaczynam nowy cykl... wściekła jak osa, a obiecałam sobie że zachowam dystans. -
Hej dziewczyny. Ja dziś po usg to mój 10 dc i mój pecherzyk dominujący ma 12 mm oby urósł i pękł niestety pani nie dała mi się zapisać na usg powiedziała ze mamy się kochać a nie produkować i ze normalny monitoring za 4 miesiące nieśli nam się normalnie nie uda. Przepisala mi dupashon ale nie wiem w sumie czemu. Najważniejsze ze w tym miesiącu jest jakaś szansa ovu w takim razie kolo czwartku to dobrze bo mój M w sobotę niedostępny bo wyjeżdża ale wraca w niedziele wieczoremNasz synuś
cykl starań -
Lena przykro mi że przyszła @ Wredota wstrętna! Ja też zaraz do Ciebie dołączę
Lotta twój lekarz ma rację To początki dopiero więc wyluzujcie
Arien trzymam kciuki za twojego męża Bardzo się stresuje? Mój ma w piątek. Próbował się wymigać, ale się nie dałam. On strasznie to przeżywa
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Ja ze swoim nie byłam ale chyba raczej sam. Nie wiem, na pewno nawet jak zona wejdzie to seksik czy lodzik nie wchodza w grę bo nasze wydzieliny zaburzają obraz nasienia, więc może można pomóc tylko reka, ale nie wiem Czekaliśmy jakis tydzien (mieliśmy zmieniony termin bo laborant poszedł na zwolnienie) u nas kosztuje to 60zl. I chyba tyle Aaa...facet nie może palić, pić i seksić się przez 5 dni przed badaniem...nam trochę nie wyszło to ostatnie