Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powtórzyłam betę po 4 dniach podskoczyła z 496,1 na 2790 więc chyba ciążę pozamaciczną można wykluczyć prawda? Progesteron odrobinę mi spadł więc może to przyczyna plamień. Myślicie że przy takiej becie będzie już widać coś na usg?
Lorka wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki prolaktyny i tsh
Po 2 miesiącach stosowania Dostinexu 1/4 tabletki na tydzień zbiłam prolaktyne o ponad połowę w chwili obecnej wynosi 215,09 mlU/ml (norma : 102,00-496,00)
TSH natomiast mi skoczyło i wydaje mi się za wysokie wynosi 3,07 ulU/ml (norma: 0,270-4,200)
Czy znacie jakieś sposoby na opóźnienie owulacji ?
Chociaż o dobę ?
U mnie udało się przy dostinexie w 3 cyklu polecam lek, mi uregulował cykl
Pragnąca wrote:arien a jak to wygląda od strony bardziej szczegółowej? Mojego będzie czekało to badanie we wrześniu jak nam się nie uda do tego czasu. Pan dostaje pojemniczek, ale wchodzi do pokoiku z Żoną czy sam? hehe
W naszym przypadku był to pokoik wyposażony w kanapkę, telewizor z odpowiednimi filmami i gazetkami. Może wejść sam lub z osobą towarzyszącą - to jest dowolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:35
Lorka lubi tę wiadomość
-
dreambaby, wcale nie wiem czy to dobrze, ze on tak na luzaka podchodzi do wszystkiego. Bo ja wtedy mam wrażenie, że jemu nie zależy. Ale od stresu w naszym związku jestem zdecydowanie ja. A seksik był dwa dni wcześniej, a może nawet to i lepiej, jakby były odrobineczke gorsze niż rewelacyjnie, bo może zaczął by dbać o siebie...a nie tylko piwo i boczek
-
Arien mężczyźni trochę inaczej przeżywają wszystko, oni bardziej duszą w sobie, z zewnątrz próbują być twardzielami. Może to i lepiej bo co by było gdyby i oni się tak zamartwiali jak my. Byłby dół na maksa. Arien przypomnij mi ile się staracie?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Cześć dziewczyny mam do was prośbę o poradę...
czy jeśli test owulacyjny będzie na plus 12 dnia cyklu i program oznaczy mi ten dzień jako owulację to jakie dni proponujecie na przytulanko? Bo mój poprzedni cykl wygląda na to, że był taki sam jak ten, a przytulaliśmy się 10 i 11 dc ale nic nie wyszło...Cykle mam co 27 dni. Macie jakieś propozycje?
Staramy się z mężem o dzidziusia 5 miesiąc i bardzo bym chciała aby był szczęśliwy w końcu... Poradźcie, macie jakieś sposoby co do przytulania?
-
Byłam wczoraj u swojego lekarza Mamy pęcherzyk 8 mm jestem super zadowolona. Dostałam duphaston i zalecenie żeby leżeć i odpoczywać skoro mamy plamienia. Następne usg lekarz zalecił za trochę ponad miesiąc około 11 tygodnia (teraz mamy 5) ale nie wiem czy wytrzymam
Błękitna według moich obliczeń nam się udało na 2 dni przed owulacją "zaskoczyć" więc mogę polecić Ale najlepiej chyba się nie zastanawiać tylko przytulać ile się da i kiedy się da, to na pewno nie zaszkodzi -
dreambaby, nie wiem skąd mi się wzięło, że Ci napisałam, że leci nam 4 cykl. Toż to 3 Trzymajcie kciuki bo jutro wizyta u gina. Biorąc pod uwagę pierwszy, normalny cykl owulkę miałam w 18 dc. Dziś 16dc więc może zobaczy doktor czy coś tam się rozkręca w kierunku owulki.
Dream, widziałam Twój wykres, testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 18:58
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za piękne pęcherzyki i owocne owulacje
Arien ja nie testuje. Juz zaczęły się plamienia. Ale nie jestem rozczarowana, bo wiedziałam że się nie uda. Myślę że póki nie zbije prolaktyny to nie mam szans. Dumna jestem bo biorę juz 2 tabletki na dobę wiec mam nadzieje ze to pomoze
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb