Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dawno nie pisałam bo byłam trochę podłamana ostatnią przypuszczalną diagnozą polipa... jednak lekarz kazał się i tak w tym cyklu starać.
Pomimo tego, że to może polip uniemożliwia to mam głupią nadzieję, że się udało...
znowu mam dziwne skurcze podbrzusza i ból piersi... ale test dziś w 29 dniu rano negatywny.
Ehhhh nie wiem co mam robić czekając -
A-nisia wrote:Dzelka rozmawialam jeszcze z znajomym ginekologiem w Twojej sprawie i mam jeszcze takie pytanie: pisalas ze robilas to badanie w roznych fazach cyklu i powiedz mi czy poziom byl zawsze taki sam?
Pierwszy robiłam w 1 dniu miesiączki był 63, drugi w 4 dniu to już było tylko plamienie 89, trzeci zrobiłam jakoś 16 lub 17 dnia cyklu po owulacji był 55 a teraz czwarty w szpitalu i to był mój 19 dc 98,48. -
hej
dziewczyny, jest druga kreska jak w morde strzelil
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25428c757039cb95.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 05:51
miszkaaa, Błękitna, littleladybird, czekolada, lotta.89, dżelka lubią tę wiadomość
-
Jak to sie czlowiek cieszy z glupich kresek
Wiecie co? Fajnie, bo ta druga kreseczka powstała z najcudowniejszego seksiku serio, te 3 serducha około owulacji to były nasze 3 najpiekniejsze zblizeniamiszkaaa, monirek, Błękitna, czekolada, lotta.89, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Arien bardzo bardzo sie ciesze! Mówiłam Ci ze czuje ze u Ciebie chyba wyszło a Ty sie złościłas hihi
dzejka to niestety moja jeszcze jedna teoria troche padła jak zobaczyłam te wyniki w zależności od dnia cyklu ale myśle ze możesz podiagnozowac sie na te choroby reumatologiczne jeszcze...ale mądre księgi medyczne mówią, ze u niektórych kobiet może być wyższy poziom bez powodu i juz. może warto to sprawdzic np za dwa miesiące poprostu. rozumiem, że się martwisz ale w tym momencie masz wszystko sprawdzone, nic się nie dzieje a nie ma dokładniejszej metody niz laparoskopia. Może Ci lekarze są faktycznie tacy źli ale kobiete, która ma choćby najmniejsze podejrzenie nowotworu jajnika na ulice by nie wypuścili wiec spokojnie :*
a ja wczoraj z tego wszystkiego wypiłam całe wino i dziś czuje sie przez to jeszcze gorzej. i brzuch mnie wyjątkowo boli przez @. a dziś dyżur wiec 24 godziny w szpitalu. wiec bajecznie poprostu