Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:hej
dziewczyny, jest druga kreska jak w morde strzelil
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25428c757039cb95.html
Wiedziałam Gratulacje kochana rośnijcie zdrowo
A u mnie dzieją się cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:42
-
Cześć dziewczyny.
Gratuluje kolejnej mamusi...
Ja się z wami chciałam pożegnać na jakieś 3 tygodnie - udało nam się wszystko odkręcić i urlopy i rezerwacje i dziś popołudniu jedziemy na urlop. Specjalnie wzięliśmy apartamenty bez neta, co by się odciąć całkowicie od pracy i innych rzeczy i wypocząć.
Powodzenia wam wszystkim życzę.
Paaaa.littleladybird, lotta.89 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:Cześć dziewczyny.
Gratuluje kolejnej mamusi...
Ja się z wami chciałam pożegnać na jakieś 3 tygodnie - udało nam się wszystko odkręcić i urlopy i rezerwacje i dziś popołudniu jedziemy na urlop. Specjalnie wzięliśmy apartamenty bez neta, co by się odciąć całkowicie od pracy i innych rzeczy i wypocząć.
Powodzenia wam wszystkim życzę.
Paaaa.
Bardzo dobrze wypoczywajcie i zbierajcie siły. Bez neta i innych wynalazków świat jest piękniejszy i mniej w nim stresu bawcie sie dobrze -
Taki mamy plan. Chcemy zebrać siły przed dalszą walką.
A po powrocie ruszamy z procedurą in-vitro. A właściwie już na urlopie zacznę brać anty jak tylko okres się zacznie. Dwa lata czekania to stanowczo za dużo...lotta.89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka