Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dreambaby wrote:Wydaje mi się masz teraz najgorszy czas- pod względem psychicznym, potem przychodzi większy dystans, nie ma już takiej nadziei co miesiąc i potem wielkiego bólu. Tak jakby przywyka się do porażki. Ja też przeszłam już wiele rozczarowań, mój stan psychiczny bywał naprawdę bardzo zły, mąż wysyłał mnie do psychologa, ale udało mi się uporać z tym samej. Póki co jest lepiej. A potrafiłam po przyjściu okresu przez tydzień płakać w poduszkę .
Ale życzę ci z całego serca abyś nie doświadczyła stanu "oswojenia się"
Liczę na to bardzo mocno... Ale co będzie to zobaczymy. Każda z nas przeżywa to wszystko inaczej,ale wiadomo kobiece serce i instynkt macierzyński robią swoje.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Cześć dziewczyny a mi w środę zmarła babcia, w ostatniej chwili zdążyłam się z nią pożegnać. Była schorowana ale wiadome to moja babcia i żal okropny... wczoraj był pogrzeb.
A z innej beczki wczoraj dostałam okres, cholernie się przedłużył po tej laparoskopii. Teraz umawiamy się do lekarza onkologa w sprawie markerów i ginekologa gdzieś w Rzeszowie takiego (myślę) dobrego. Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:18
-
Dziewczęta,
dziś rano 12dpo / 31 dc zrobiłam test i druga kreseczka była widoczna baaaardzo słabo, wręcz pod światło. Dwa dni temu takiej kreski nie było nawet gdy patrzyłam pod różnymi kątami.
Gdy spojrzałam teraz (po upływie 5h od porannego) na te dwa testy, na dzisiejszym kreska jest juz bardziej widoczna, choć bardzo cieniutka.
Zdaję sobie sprawę, że wyniku nie powinno się odczytywać po tylu godzinach, ale ja mam cały czas nadzieję, że się udało...
Co o tym sądzicie?Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
A u mnie @ jak nie było tak nie ma. Temperatura nadal podwyższona.
Od wczoraj też czuję ból podbrzusza, taki delikatny. Zazwyczaj był mocniejszy i nagły przed @.
Dziś lecę po kolejny test.Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Polecam Ci zrobić test jutro rano. Z pierwszego moczu stężenie hormonu jest największe. Jeśli się niecierpliwisz to kup dwa i zatestuj dzisiaj o dowolnej porze i jutro z rana Życzę pozytywnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:36
-
Widzę, że dziewczyny ostro będziecie testować Ja prawdopodobnie dzisiaj mam owulację, przynajmniej wszystko na to wskazuje W leniwe popołudnie, nieleniwe starania były oby owocne Miłego wieczoru!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Jak dla mnie nie ma to absolutnie żadnego znaczenia...Starania od 11.2014
11.2015 - HSG, oba jajowody niedrożne
12.2015 - laparoskopia, rzekome udrożnienie jednego jajowodu, AMH: 2,9
04.2018 - dramat, AMH 0,77, lecimy z in-vitro
06.2018 - ICSI 1 zarodek
09.2018 - ICSI 2 zarodki
11.2018 - ICSI 1 zarodek -
Dziewczyny ja sie z Wami zegnam przynajmniej na kilka dni,musze sobie zrobic przerwe od forum i wszystkich ciazowych spraw bo dluzej tego nie wytrzymam. Chyba nigdy jeszcze nie bylam w takim dolku jak teraz. Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie!
-
A-nisia wrote:Dziewczyny ja sie z Wami zegnam przynajmniej na kilka dni,musze sobie zrobic przerwe od forum i wszystkich ciazowych spraw bo dluzej tego nie wytrzymam. Chyba nigdy jeszcze nie bylam w takim dolku jak teraz. Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie!
Dasz radę, każda z nas musi, to i Ty dasz, zobaczysz Odpoczywaj, regeneruj myśli, siły i wracaj do nas!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Cześć Dziewczyny,
Wracam do Was po krótkiej przerwie. Bardzo przydał mi się ten odpoczynek!
gratuluję wszystkim Dziewczynom, które w ciągu ostatnich trzech tygodni ujrzały pozytywny test!04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
dżleka przykro mi z powodu śmierci babci, mimo że człowiek się z tym liczy zawsze i tak ciężko. Ostatnio nie jestem w temacie, dlaczego muisz się umówić z onkologiem?
Arien ja też miałam napisane tylko że bakterie w moczu b. liczne. Póki co mam brać żurawinę i sprawidzić mocz za 2 tygodnie
malinka testowałaś jeszcze?
mundek może kup termometr z dwoma miejscami po przecinku, na pewno mają taki w rosmanie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
serio w rossmanie taki z dwoma miejscami po przecinku dostane? w takim razie lece kupic... tylko nie wiem dlaczego w tamtym cyklu wykres wyglądał zupełnie inaczej niż teraz a ten sam termometr i dziwie sie ze te upały, winko i wesele nie zmieniły temperatury mam nadzieje ze to jednak wina termometru a nie mojego organizmu...bo lada chwila powinna byc owulka a tu takie cyrki
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni