Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba każda tak ma, jeśli nie chce się doczekać @.
Paprota przywołuje Cię do porządku, sobota za dwa dni- cierpliwości proszępaprota, paprota lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyZaciskam nogi co by nic nie zaczęło cieknąć ale mam wrażenie, ze moje bóle podbrzusza się nasilają także chyba i ta metoda nie przynosi rezultatów Może powinnam spać z tyłkiem w górze...?
Poczekamy, zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że jak przyjdzie czerwona koleżanka to nie zwali mnie z nóg jak zwykła ostatnio. -
nick nieaktualny
-
Marcia89 wrote:Samara, zmartwilas mnie z tym HSG, ze bolesne. Ja sie wybieram w nastepnym cyklu i wlasnie boje sie strasznie bolu
Daria moze sie ta @ nie rozkreci i to dobry zwiastun? -
u mnie się @ rozkreciła ;/ zaczynam 52 cs boże jak to brzmi...
czekam jeszcze tydzien na termin laproskopii i chyba po niej podejde do 3 iui chyba potrzebuje teraz spokoju skupię się ze niedługo świeta nasze pierwsze w swoim własnym M więc to już cośmonirek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paprota wrote:Dariaa a laparo masz mieć tak kontrolnie?
Samara to sraczka drugiej fazy cyklu pewnie właśnie Ci się zaczyna... nienawidzę drugiej fazy cyklu, a fuj! -
Paprota- czuje, ze u Ciebie bedzie zielono! w sobote rano prosze mi tu pisać, ze masz 2 krechy!!
Dariaa- strasznie mi przykro bedziesz podchodzic do 3 inseminacji?
Ja sie jutro moze dowiem czy mialam owulacje, czy nie... Ostatnio trafialam do ginekologow mniej wiecej w tym samym dniu cyklu, zawsze przed owu i nawet nie wiem czy ją mam... no i te wyniki męza... Juz mam chyba jakis tik nerwowy, bo czuję, że ciagle marszcze czoło hahahpaprota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia dzięki, wasza wiara w powodzenie mojej misji sprawia mi dużą radość. Zamelduję się w sobotę jak tylko wstanę, czyli pewnie w okolicach południa chyba, że @ wybudzi mnie wcześniej
Daria dobrze, że lekarze zdecydowali się na laparoskopię, nie jest to bardzo inwazyjny zabieg a ładnie wszystko obrazuje. Dołączysz do grona trzech kropek na brzuchu i przybijemy sobie piąteczkę
P.S Ja zdawałam prawko 6 razy zdolniacha. -
paprota wrote:Marcia dzięki, wasza wiara w powodzenie mojej misji sprawia mi dużą radość. Zamelduję się w sobotę jak tylko wstanę, czyli pewnie w okolicach południa chyba, że @ wybudzi mnie wcześniej
Daria dobrze, że lekarze zdecydowali się na laparoskopię, nie jest to bardzo inwazyjny zabieg a ładnie wszystko obrazuje. Dołączysz do grona trzech kropek na brzuchu i przybijemy sobie piąteczkę
P.S Ja zdawałam prawko 6 razy zdolniacha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 07:03
-
Ja też prawko za pierwszym a cykli starań już tyle że ho ho...
Marcia89 daj znać jak wyniki.
Paprota ja też nie cierpię drugiej fazy... wrrrr....32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Dariaa, również cieszę się na pierwsze święta w nowym M Ściągam rodziców i teściów i świętujemy wszyscy wspólnie Będziemy mieli też pierwszą choinkę
Paprota - mi się zdarzyło ostatnio czekać na @ 100 dni... także przyzwyczajona jestem właśnie do długich cykli. Ten zamknął się po 36 dniach, poprzednie też trwały ponad 30 dni - chyba bromegron działa i trochę mnie wyregulował.
W sumie nie jestem zaskoczona, że w ostatnim cyklu się nie udało - akurat w II fazie miałam dużo stresów w pracy, a wykańczanie mieszkania też do spokojnych rzeczy nie należą szczególnie jak widzi się te złotówki uciekające z konta
A co do prawka zdałam za 2 podejściem. Więc nie mogę się już kierować regułą prawkową Raczej skłaniam się do starego powiedzonka - do trzech razy sztuka04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
hej :0 ja wychodzę z założenia, że "do udanego razu sztuka" w moim przypadku trzy nie zawsze oznaczało szczęśliwe zakończenie
a prawko również zdałam za drugim razem
za pierwszym razem trafiłam na mojego R... i tak od ośmiu lat jest moją spełnioną miłościa
-
Dzis piatek mam,lepszy humor weekend wspólny,z mężem nigdzie się nie ruszamy kanapa filmy góra jedzenia i my
OOOOOooo
Monirek do mnie przyjeżdża moja mama z Niemiec teście na szczęście nie ale jedziemy do nich w 1dzien,świąt. TEz nasza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:41
-
Zazdroszczę świąt w swoim własnym M. My dopiero w przyszłym roku będziemy starać się o pozwolenie na budowę i całą resztę papierków, łącznie z kredytem więc pewno wcześniej niż za 3 lata nie mogę liczyć na takie rarytasy
Masz rację Dariaa do trzech razy sztuka - musisz spróbować
Paprota sobota już jutro- ściskaj nogiPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie