Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoże blokuje owulacje bo mózg wysyła sygnał do organizmu, że nie jest to odpowiednia pora na bejbika. Mnie na depresje pomogła siłownia - 4 razy w tygodniu - zumba zwłaszcza myślę, że mogłaby Ci pomóc. Poza też mamy taką porę roku, że nie ma wystarczającej ilości słońca. Nos do góry pomyśl o tym co mogłabyś robić czym czas zabijać co sprawia Ci przyjemność to jest najlepsze lekarstwo
-
Ja narazie się trzymam, ale nie wiem do kiedy. Marzę o cudzie w tym ostatnim cyklu tego roku.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Ailla wrote:Powiem Wam dziewczyny, ze zamiast isc do ginekologa to poszlam do psychologa zeby mi pomogl troche a okazuje sie ze moge moec depresje i o tym nie wiedziec a ona blokuje owulacje. Slyszalyscie o czyms takim?
-
Cześć dziewczyny.
Ja też od dawna waham się z psychologiem/psychiatrą. Póki co jakoś sobie daję radę, ale... nie wiem jak długo jeszcze. Tym bardziej, że z każdą chwilą nasze szanse maleją
Ten cykl mam w dupę, nic nie robimy. Kolejny też w dupę bo będę brać anty na wyciszenie jajników. Dopiero w lutym będzie stymulacją i transfer (jak będzie czego). A program tylko do czerwca No chyba, że nasz kochany rząd już teraz go skróci Nie wiem co wtedy zroby...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ailla wrote:Nie czuje sie az tak zle zeby moglaby byc to depesja. Sama nie wiem, odpuscilam w tym miesiacu starania. Co ma byc to bedzie. Moze przyszly rok bedzie laskawszy dla nas czekajacych..
-
Uważam, że nie ma się czego wstydzić! Ja sama chciałam umówić się na wizytę do psychiatry, co prawda z innego troszkę powodu, chodziło bardziej o to iż podejrzewałam u siebie nerwicę lękową, miałam ataki paniki, okazało się, że mam tachykardię i to powoduje szybkie bicie serca. Teraz biorę tabletki na tachykardię i na szczęście się wszystko uspokoiło. Jeśli ma pomóc wizyta u psychiatry bądź psychologa to jak najbardziej uważam że spróbować trzeba
-
nick nieaktualny
-
Zależy co chcesz sprawdzić tym badaniem. Poziom tego hormonu (jak i pozostałych) zmienia się w trakcie cyklu.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Wiecie co? Zamiast cieszyć się ze zbliżających się świąt złapałam jakiegoś okropnego dola. Jeszcze do tego ta cholerna infekcja. Dwa antybiotyki i żołądek mi siada. Mało jem.. W ogóle nerwy mnie jakoś biorą na wszystko.
A co tam u Was?Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*]