Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandolina - ja po udrażnianiu obu jajowodów zaszłam naturalnie. Niestety ciąże szybko straciłamHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Lottie - a co na to twój gin?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
A do jakiegoś innego?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
U nas niestety reszta tylko na NFZ więc terminy kosmiczne a boję się jechać do jakiegoś pierwszego lepszego lekarza w Poznaniu... Po moich przejściach z poprzednimi lekarzami jak już znalazłam w miarę dobrego to nie chcę cudować... Nic mnie nie boli, nie mam plamień...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Lottie ale wiesz,że beta powinna rosnąć znacząco... Radzę się wybrać do lekarza jakiegokolwiek, żeby wykluczyć pozamaciczną.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Cześć dziewczyny.
U mnie jednak na druga kreska to były pozostałości po pregnylu. Jutro mam termin małpy, testy negatywne i temperatura w dół. Po prostu fajnie. Po miesiączce idę na drożność. Z pierwszym dzieckiem szybciej się udało, a tu znowu jakieś problemy. Jestem już wykończona. Mało tego od środy leżę z synkiem w szpitalu. I wyjdziemy prawdopodobnie w niedziele.
Lottie ja bym na Twoim miejscu pojechała do szpitala. Kiedy byłaś ostatnio na usg?
Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Jakby nie patrzeć to 3 dni temu. A jaką masz bete?
Dzwoń,dzwoń. A jak nie to na pogotowie.
A u mnie po drożności. Odebrałam właśnie wyniki posiewu z pochwy. I czego tam nie ma.. Jakieś dziwne bakterie, cuda na kiju normalnieKsawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Ja dzisiaj po monitoringu, dwa pęcherzyki w lewym jajniku jeden 17mm, drugi 14, owu powinna byc za jakieś 3-4 dni, w środę jeszcze raz monitoring. Mam nadzieję,że pękną same, a jak nie to pregnyl. Ciesze się,że CLO zadziałałoPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Maskotkaa w sumie to celuje w dziecko, a jak będą bliźniaki to nic nie szkodzi Modlę się o chociaż jedna małą kruszynkę
Nic lekarz nie wspominał, że endo za słabe, więc mam nadzieje, że jest ok. A co do śluzu to jak narazie nie widzę żadnej różnicy.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie