Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek bardzo się cieszę, że widać chociaż jeden zarodek teraz już musi być wszystko dobrze...
Dariaa a dlaczego inseminacje masz tylko płatne? Ja miałam inseminację na Polnej, lekarz do którego chodziłam pracował na ONIER i tam mnie przyjęli na jeden dzień...
Samara trzymam kciuki i czekamy na wynik betyStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Lottie wrote:Marronek bardzo się cieszę, że widać chociaż jeden zarodek teraz już musi być wszystko dobrze...
Dariaa a dlaczego inseminacje masz tylko płatne? Ja miałam inseminację na Polnej, lekarz do którego chodziłam pracował na ONIER i tam mnie przyjęli na jeden dzień...
Samara trzymam kciuki i czekamy na wynik bety -
Samara dopiero w czwartek???? Strasznie długo... Ja miałam po godzinie...
Dariaa mieli zakaz wykonywania do końca zeszłego roku przez to zamieszanie, ale z tego co wiem to już od połowy grudnia robili... Ja chodziłam do dr Kormana, ale zrezygnowałam już z niego, bo ja mam duże problemy natury fizycznej i hormonalnej a on mi chciał tylko robić stymulacje i inseminację... Ale moja znajoma ma innego lekarza też z tego oddziału ponoć i już na początku stycznia miała robioną inseminację... Monitoring też jest za darmo...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Samara bardzo mocno zaciskam kciuki za wyniki bety Oby twój cień cienia zmaterializował się za 9 miesięcy
Byłby cudownie gdybyś Madzia rozpoczęła kolejną falę brzuszków Może bym się i załapała? Jak pisałam moje mierzenie temeprauty o kont stołu rozbić ale to silniejsze ode mnie, mierzę jak mam okazję i jakoś to sobie staram intepretować zgodnie z moimi poprzednimi doświadczeniami -
Samara - strasznie długo musisz czekać... Ale mam nadzieję, że będzie pozytywnie.
Kamila - ano, fajnie by było. Trzymam kciuki by Franek szybko doczekał się rodzeństwaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34e50e899be.jpg
Dziewczyny sa dwie kreseczki! Dzis rano testowalam! :p
za dwa dni powtorze jeszcze raz. Z Olka tez tak mialam druga troszke slabsza a po 2 dniach druga juz gruba i widoczna bardziej:-)Lorka, monika_89, ZakreconaŻona, monirek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa - ja przy becie 40 miałam jeszcze jaśniejszą od Ciebie. Wybierasz się na betę?
Po cichu gratuluję wam obuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny