Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doronia89 wrote:Hej dziewczynki:) Na tym wątku jestem nowa.
Dariaa widze ze mamy podobną sytuację, miałam robione 2 inseminacje i dwie nie udane, następnie zdecydowaliśmy się na laparoskopię- wszystko w porządku, nic nie znaleźli, nic nie wycinali itp. Też zastanawiamy się na IN Vitro. Powiedz jaki u ciebioe jest problem z zajściem w ciążę, jakieś wyniki masz złe?? -
srebrzysta wrote:maskotka nie uwierzysz wczoraj tempka troche spadła do 36,9 a dziś nie wierze 37,05( 30 dc, 11dpo) !!! od wczoraj wieczór masakrycznie boli mnie głowa ale po za tym nic a nic sie nie dzieje
Daria dzieki za informacje;) a jak zeszło ci znieczulenie to dało się ten ból wytrzymać? -
srebrzysta wrote:maskotka nie uwierzysz wczoraj tempka troche spadła do 36,9 a dziś nie wierze 37,05( 30 dc, 11dpo) !!! od wczoraj wieczór masakrycznie boli mnie głowa ale po za tym nic a nic sie nie dzieje
Daria dzieki za informacje;) a jak zeszło ci znieczulenie to dało się ten ból wytrzymać? -
srebrzysta wrote:a jajniki tez nie dawały o sobie znać? moje od owu prawie milczą sporadyczne ukłucia
Nie pisze zeby nakręcić, chcialam tylko napisac ze mnie glowa bolala chyba do 7tyg praktycznie codziennie a z obiawow mialam tylko bolące piersi i to tez tylko chwile, jajniki nie pamietam ale raczej ich nie czułam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-)
-
wisieninka_89 wrote:Nie pisze zeby nakręcić, chcialam tylko napisac ze mnie glowa bolala chyba do 7tyg praktycznie codziennie a z obiawow mialam tylko bolące piersi i to tez tylko chwile, jajniki nie pamietam ale raczej ich nie czułam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-)
-
dziewczyny no i 31 dc 12 dpo temp.37.00 !! ale test negatyw ;( oczywiście jak każda desperatka zaczełam go ogladać pod oknem i nie wiem czy to moje halucynacje ale coś jakby było w miejscu testowej ale to naprawde cień cienia cienia cieni dla zwykłego człeka niewidoczny chyba już oszalałam
wisieninka_89 lubi tę wiadomość
-
Ja bym leciala na bete. Tez mialam cien cien8a i jakbym od razu nie rozwiala watpliwosci to bym osiwiala. Szansy na ciaze tez niby nie mialam bo dostalam zapalenia pecherza zgodnie ze wszystkimi zapiskami akurat w owulacje a wiadomo ze przy zapaleniu o wspolrzyciu mowy nie ma. Test zrobilwm zeby miec pewnosc ze moge brac leki bo pierwsza kuracja nie podziala i dostalam nastepna recepte dzien przed terminem omresu
-
Srebrzysta kup w rosmannie żółty bobo test płytkowy - najlepszy! Te testy z allegro nie zawsze sa najlepszej jakości. A bobo test pokazał mi kreskę z popołudniowego moczu gdzie z porannego inny test mi pokazał taki cień cienia ze tez myślałam ze zwariowałam. Trzymam kciuki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:01
-
Niestety nie znamy płci jeszcze, byłam na wizycie w poniedziałek ale młodzież przytuliła się tyłeczkiem do łożyska i nie chciała się za nic odkleić. Mamy nadzieję że może wizyta za dwa tyg coś wyjaśni bo mnie skręca! Tum bardziej ze na pierwszych prenatalnych lekarz zasugerował dziewuszkę
A jeśli chodzi o objawy ciąży to moim pierwszym takim objawem kiedy juz przy drugiej ciąży wiedziałam na bank że się udało to dziwny smak - jadłam coś co podobno smakowało normalnie a dla mnie było skiśnięte/spleśniałe. Poza tym nic, dopiero później wymioty i mdłości, zmęczenie. -
hej no i dziś 32 dc 13 dpo tempka UWAGA 37,10! test Quix negatyw total. Test z allegro czułość 10 znów jest cień cienia cieni ale widać go tak z odległości 30 cm tak jakby zaznaczone miejsce testowej no i nie wiem bo tak długo po owu to przecież powinno być widać chyba że owu było gdzies 3 dni po skoku jak myślicie? objawów nie mam żadnych oprócz tego że jestem zmeczona i senna śpie codzienie po pracy 2 godziny, piersi bolą mocno 3 dzień ale to tak jak na @
-
Witajcie
Jestem tu nowa, dopiero zaczęliśmy starania o dziecko.
Byłam u ginekologa i ten od razu stwierdził, że moje jajniki nie działaja prawidłowo, i że nie widzi jajeczka w 8dc bardzo mnie tym zmartwił.
Czy po jednej wizycie mógł już stwierdzić, ze ze mną jest coś nie tak?
miesiączki mam regularne, ale ostatnio cały miesiac nie dostałam ( chyba z powodu stresu: ślub, podróż poślubna-lot samolotem, zmiana klimatu) sama nie wiem co myśleć...
moje wyniki z usg:
macica 5,74 x 2,74, endo 0.54 cm
jajniki prawy 3,98 lewy 2,69 cm. coś Wam to mówi? DC 8, miesiaczka co 30-31
POMOŻCIE.
pozdrawiamStaramy się 1 cs