Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskolka89 wrote:Wiolka, a nie lepiej poczekać do końca 1ego trymestru? Te początki są takie niepewne, że ja bym się wstrzymała. Oczywiście mam nadzieje, że z kropeczkiem wszystko jest w najlepszym porządku - ale ja jak będę w takiej sytuacji, to raczej będę się wstrzymywać do końca pierwszego trymestru, i pracy i rodzicom i znajomym. Wiadomo - mojemu, to 3 minuty po pozytywnym teście powiem
-
Rubi wrote:wiecie co dajmy spokój tematyce religijnej bo to jest temat rzeka a ile ludzi tyle zdań i oooo...
Masz racje Rubiczku
Co do spowiedzi to mam idetyczne zdanie
I doodam jeszcze tylko to, ze zauważyłąm, ze wiele dziewczyn na OF które po wielu próbach zaciążyły wierzą, ze to dzieki modlitwom... ehhRubi lubi tę wiadomość
-
heheh nie no u nas chyba do wojny daleko Temat religii jest cieżki bo kazdy ma swoje podejscie do tego. ale głównie chodzi o to aby tolerować a nie krytykować podejscie innej osoby do danej kwestii
Ale na OF natknęłam sie na kilka avantur takich troche bez sensu -
haha my to jesteśmy fajne..."ja mojego nie oddam" jak by oni to poczytali to by się śmiali dopiero : P ale co by nie było ja mojego też nigdzie nie oddaje: PStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
To chyba tylko mój zagląda mi tutaj i w miarę się orientuje co się tu dziejeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Mój wie ale nosa nie wtrąca. Jak tylko widzi w ekranie coś różowego to pyta ' co znowu na tym cipkowym forum bazgrolisz?!'
I pyta co jakiś czas czy któraś zaciążyła.
Mój podobnie, i czasem mówi abym pozdrowiła koleżankinatt lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Mój wie, czasem mu coś czytam, czasem on o coś zapyta A czemu mam przed nim ukrywać My mamy jedno najważniejsze zdanie: Jesteśmy dla siebie jedynymi takimi osobami, ani ja nie mam na całym świecie drugiej takiej osoby jak On, ani On nie ma nikogo takiego jak ja - więc jeśli jest coś dla Nas ważne - to oboje mamy do tego dążyć, nie tylko jedno
-
jaskolka89 wrote:Ogólnie na Ovu ostatnio w wielu wątkach zaczęły się trudne tematy, albo wręcz wojny Chyba coś nam wszystkim hormony szaleją - może będzie wysyp wiosennych kropeczek?
co do forum mój mąż wie o forum o tym że piszę ale zbyt się tym nie interesuje.
Życzę miłgo pomajowego dnia u nas słoneczko się przebija a ja Was zaskoczę bo dziś piszę Maturę !! ooo takie coś
zdrowie wczesniej mi nie pozwoliło, potem lenistwo i czas najwyższy coś poczynić w tym kierunku ( proszę nie oceniajacie tego źle)
no nic lece ogarnąć się i na egzamin