X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    :( kilka godz.temu pisałam, że mam nadzieje, że nie dostane w srode @, przed chwila zobaczylam lekko zabarwiony sluz. I czuje takie "burczenie" w brzuchu jak zawsze przed okresem. ;(;(:( to na pewno bedzie małpa;(
    JANUSZKOWA tulę mocno i wierzę że w tym cyklu zobaczysz <3

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariuś trzymam kciuki za Twoja mature tak samo mocno jak za nas wszystkich tutaj pozytywne testy ciazowe :-) polamania dlugopisa :-) i piekne 100% ma byc :-)

Dla mnie to nie powod do oceniania bo nie szkola sie liczy a to co ma sie w glowie czyli wartosci i inteligencje. Nie kazdy je ma a papierek ze szkoly nie zawsze jest wyznacznikim wiedzy. Tylko pozostaje mi kibicowac i juz wielkim sukcesem Twoim jest samozaparcie by zdac mature mimo wczesniejszych problemow.

adk_1989, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa trzymam mocno kciuki!! Daj czadu kobieto :) :*

Januszkowa, wiem co czujesz :( Przykro mi :* Gdyby to ode mnie zależało to ciąża była by na życzenie :)

A ja poproszę skromnie o trzymanie za mnie kciuków. Dzisiaj miałam skok (największy w mojej ovufriendowej historii), plamieniem okołoowulacyjne jak jeszcze nigdy (trzymam się tego, że to było okołoowulacyjne a nie jakieś torbiele, niskie progesterony czy jakieś inne gó**a) więc mam nadzieję że owulka faktycznie wystąpiła, serduszek tyle ile tylko dało radę i teraz jestem pełna nadziei. Boje się zderzenia z rzeczywistością :( Mój optymizm z tym cyklu został nawet przelany na męża i wczoraj kazał mi się wczoraj wyprostować jak szliśmy na spacer (mam tendencję do garbienia się :P) bo jego syna można nosić tylko z podniesioną głową... Szczęka mi opadła jak to powiedział hehe Ze swoim rozczarowaniem sobie poradzę ale nie wiem jak dam radę sobie z jego...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa nie trać wiaryyy, może wstręciucha nie przyjdzie!!

Dariaa no to dobrze, że chciałaś podchodzić do matury, bo im dłużej się coś odkłada tym gorzej się później zebrać....więc powodzenia!!

a ja znów dostałam dzisiaj jakiegoś plamienia...: ( nie wiem co to...może cholera mi się ta owulacja jednak przesunęła i warto by jeszcze dziś poserduszkować...co myślicie??

Januszkowa lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynky kciukam za Was bardzo mocno, oddajcie mi swoje @, czekam na swoja wiec przemecze sie tez z Waszymi, co mi zalezy, poswiece sie dla dobra narodu :-D

Ja tez na licencjacie skonczylam nauke, a teraz szkoda mi kasy na mgr. I przekonuje sie jak male znaczenie maja studia bez zadnego doswiadczenia. Moze sie kiedys zmotywuje ale noe chce mi sie dojezdzac i marnowac calych weekendow na szkole :-\ leń sie we mniee obudzil wraz z dniem obrony lic. :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serduszkoliczkę : )

Januszkowa lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak bardzo żałuje że się zdecydowałam na mgr ;/ teraz bym się nie podjęła ale że w tym roku kończę to szkoda zmarnować...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi a dlaczego zalujesz?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nic ta mgr nie wniosła dla mojej wiedzy...tylko papier i wydana kasa...i jakbym miała możliwość zdecydować jeszcze raz to bym nie poszła na mgr

aaaale trudno teraz ostatnia sesja obrona i koniec.

pytałam już na majowych, ale może Wy mi podpowiecie, czy możliwe jest żeby to dzisiejsze plamienie było implantacyjne? w końcu to dopiero 3 dni po (domniemanej) owulacji...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze mozliwe. Czytalam ze wszystkie subiektywne objawy owulacji ktore czujemy teoretycznie wtedy kiedy ona wystepuje, tak naprawde sa w innym terminie niz owu. Szcegolnie bole jajnikow. Wiec mysle ze plamienie tak samo moze pozniej wystapic. Ale to tylko moje przypuszczenia.

Co do mgr to masz racje. Ale z drugiej str moze przyda sie ten papierek :-) ja strasznie zaluje ze nie poszlam na administracje :-\ kazdy mowil ze oklepany kierunek ale prawda jeat taka ze w tym praca bedzie zawsze. Moze ciazko sie dostac ale cos znalezc sie da. A w moim kierunku znalezienie pracy w mojej miejscowosci graniczy z cudem. Chyba wieksza szansa jest cuaza po bezowulacyjnym cyklu :-P

Rubi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaaa...ale mnie rozbawiłaś z tym porównaniem...: P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rubi zabij mnie ale zle przeczytalam i zrozumialam czy te plamienie moze byc spoznione owulacyjne :-( teraz dopiero doczytalam i zle pisze, bo na implantacje to za wczesnie. Kilka dni na zaplodnienie i kolejne kilka na zagniezdzenie pitrzeba. Przepraszam za glupoty ktore napisalam :-(

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 5 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorka za literowki ale z tel pisze i jak da sie zrozumiec bledy to nie poprawiam ich. A co do porownania to taka prawda. Ciezko z praca w moim miescie a tym bardziej w moim zawodzie :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko, Tamka napisała na majowych że może to być okołoowulacyjne i poczytałam, że czasem faktycznie tak jest. Chyba dziś dla pewności zbałamucę mężulka żebym nie pluła sobie potem w brodę że miałam takie oznaki i zaniechałam : )

także daruję Ci życie kwiatuszku : D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff kamien z serca :-D

Bałamuć mezulka bo szkoda zaprzepascic takiego dnia :-) moj prawdopodobnie bedzie mial 3 tyg drugich zmian... świetnie :-( chyba na spiocha bede serduszkowala :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zrobię!! kwiatuszku może nie będzie potrzeby się starać w następnym tygodniu i w kolejnych też : )

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jestem po ! oczywiście nie było źle ale najlepiej też nie modliłam się zeby nie bylo "wesela" wsypiańskiego przeglądam kartki i co widze... WESELLEEEEEEEE :| no i myślę sobie pozamiatane nie zrozumialam nic z tej lektury coś wymóżdzyłam okaże sie czy to starczyło.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee tam Daria spoko...polski to lanie wody : ) ja pisałam swoją pracę maturalną i jedną z książek na której podstawie ją pisałam była lalka której nie przeczytałam : ) haha nie ma się czym chwalić tak przy okazji no ale jakoś nie miałam serca do tej książki...za gruba była teraz bym chętnie przeczytała

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe ja na Maturze lako lekturę sama wybrałam "Chłopów" mimo, że nie mogłam za cholerę przez nich przebrnąć, ale puściłam komisji cwierkanie ptaszków jako podkład i było dobrze :D

Wiola25 lubi tę wiadomość

20141018620520.png
    200710173338.png

Wysłany: 5 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi nie ma opcji zeby ten moj wykres wskazywal ciaze wiec bede musoala kombinowac z serduszkowaniem :-\

Daria ja tak mialam na swojej maturze - wchodze na sale i mysle "oby nie Lalka, oby nie Lalka", otwieram arkusz i co widze LALKA. Chwila zalamki ale jakos nawet fajnie sie pisalo :-) bedzie dobrze :-) jutro kolejne męki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 13:16

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ