Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:kilka godz.temu pisałam, że mam nadzieje, że nie dostane w srode @, przed chwila zobaczylam lekko zabarwiony sluz. I czuje takie "burczenie" w brzuchu jak zawsze przed okresem. ;(;( to na pewno bedzie małpa;(
-
Dariuś trzymam kciuki za Twoja mature tak samo mocno jak za nas wszystkich tutaj pozytywne testy ciazowe polamania dlugopisa i piekne 100% ma byc
Dla mnie to nie powod do oceniania bo nie szkola sie liczy a to co ma sie w glowie czyli wartosci i inteligencje. Nie kazdy je ma a papierek ze szkoly nie zawsze jest wyznacznikim wiedzy. Tylko pozostaje mi kibicowac i juz wielkim sukcesem Twoim jest samozaparcie by zdac mature mimo wczesniejszych problemow.adk_1989, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Dariaa trzymam mocno kciuki!! Daj czadu kobieto :*
Januszkowa, wiem co czujesz Przykro mi :* Gdyby to ode mnie zależało to ciąża była by na życzenie
A ja poproszę skromnie o trzymanie za mnie kciuków. Dzisiaj miałam skok (największy w mojej ovufriendowej historii), plamieniem okołoowulacyjne jak jeszcze nigdy (trzymam się tego, że to było okołoowulacyjne a nie jakieś torbiele, niskie progesterony czy jakieś inne gó**a) więc mam nadzieję że owulka faktycznie wystąpiła, serduszek tyle ile tylko dało radę i teraz jestem pełna nadziei. Boje się zderzenia z rzeczywistością Mój optymizm z tym cyklu został nawet przelany na męża i wczoraj kazał mi się wczoraj wyprostować jak szliśmy na spacer (mam tendencję do garbienia się ) bo jego syna można nosić tylko z podniesioną głową... Szczęka mi opadła jak to powiedział hehe Ze swoim rozczarowaniem sobie poradzę ale nie wiem jak dam radę sobie z jego... -
Januszkowa nie trać wiaryyy, może wstręciucha nie przyjdzie!!
Dariaa no to dobrze, że chciałaś podchodzić do matury, bo im dłużej się coś odkłada tym gorzej się później zebrać....więc powodzenia!!
a ja znów dostałam dzisiaj jakiegoś plamienia...: ( nie wiem co to...może cholera mi się ta owulacja jednak przesunęła i warto by jeszcze dziś poserduszkować...co myślicie??Januszkowa lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczynky kciukam za Was bardzo mocno, oddajcie mi swoje @, czekam na swoja wiec przemecze sie tez z Waszymi, co mi zalezy, poswiece sie dla dobra narodu
Ja tez na licencjacie skonczylam nauke, a teraz szkoda mi kasy na mgr. I przekonuje sie jak male znaczenie maja studia bez zadnego doswiadczenia. Moze sie kiedys zmotywuje ale noe chce mi sie dojezdzac i marnowac calych weekendow na szkole leń sie we mniee obudzil wraz z dniem obrony lic. -
bo nic ta mgr nie wniosła dla mojej wiedzy...tylko papier i wydana kasa...i jakbym miała możliwość zdecydować jeszcze raz to bym nie poszła na mgr
aaaale trudno teraz ostatnia sesja obrona i koniec.
pytałam już na majowych, ale może Wy mi podpowiecie, czy możliwe jest żeby to dzisiejsze plamienie było implantacyjne? w końcu to dopiero 3 dni po (domniemanej) owulacji...Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Wydaje mi sie ze mozliwe. Czytalam ze wszystkie subiektywne objawy owulacji ktore czujemy teoretycznie wtedy kiedy ona wystepuje, tak naprawde sa w innym terminie niz owu. Szcegolnie bole jajnikow. Wiec mysle ze plamienie tak samo moze pozniej wystapic. Ale to tylko moje przypuszczenia.
Co do mgr to masz racje. Ale z drugiej str moze przyda sie ten papierek ja strasznie zaluje ze nie poszlam na administracje kazdy mowil ze oklepany kierunek ale prawda jeat taka ze w tym praca bedzie zawsze. Moze ciazko sie dostac ale cos znalezc sie da. A w moim kierunku znalezienie pracy w mojej miejscowosci graniczy z cudem. Chyba wieksza szansa jest cuaza po bezowulacyjnym cykluRubi lubi tę wiadomość
-
Kurcze Rubi zabij mnie ale zle przeczytalam i zrozumialam czy te plamienie moze byc spoznione owulacyjne teraz dopiero doczytalam i zle pisze, bo na implantacje to za wczesnie. Kilka dni na zaplodnienie i kolejne kilka na zagniezdzenie pitrzeba. Przepraszam za glupoty ktore napisalam
-
spoko, Tamka napisała na majowych że może to być okołoowulacyjne i poczytałam, że czasem faktycznie tak jest. Chyba dziś dla pewności zbałamucę mężulka żebym nie pluła sobie potem w brodę że miałam takie oznaki i zaniechałam : )
także daruję Ci życie kwiatuszku : Dkwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
dziewczyny jestem po ! oczywiście nie było źle ale najlepiej też nie modliłam się zeby nie bylo "wesela" wsypiańskiego przeglądam kartki i co widze... WESELLEEEEEEEE no i myślę sobie pozamiatane nie zrozumialam nic z tej lektury coś wymóżdzyłam okaże sie czy to starczyło.
-
łeee tam Daria spoko...polski to lanie wody : ) ja pisałam swoją pracę maturalną i jedną z książek na której podstawie ją pisałam była lalka której nie przeczytałam : ) haha nie ma się czym chwalić tak przy okazji no ale jakoś nie miałam serca do tej książki...za gruba była teraz bym chętnie przeczytałaStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi nie ma opcji zeby ten moj wykres wskazywal ciaze wiec bede musoala kombinowac z serduszkowaniem
Daria ja tak mialam na swojej maturze - wchodze na sale i mysle "oby nie Lalka, oby nie Lalka", otwieram arkusz i co widze LALKA. Chwila zalamki ale jakos nawet fajnie sie pisalo bedzie dobrze jutro kolejne męki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 13:16