X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    :( kilka godz.temu pisałam, że mam nadzieje, że nie dostane w srode @, przed chwila zobaczylam lekko zabarwiony sluz. I czuje takie "burczenie" w brzuchu jak zawsze przed okresem. ;(;(:( to na pewno bedzie małpa;(
    JANUSZKOWA tulę mocno i wierzę że w tym cyklu zobaczysz <3

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariuś trzymam kciuki za Twoja mature tak samo mocno jak za nas wszystkich tutaj pozytywne testy ciazowe :-) polamania dlugopisa :-) i piekne 100% ma byc :-)

Dla mnie to nie powod do oceniania bo nie szkola sie liczy a to co ma sie w glowie czyli wartosci i inteligencje. Nie kazdy je ma a papierek ze szkoly nie zawsze jest wyznacznikim wiedzy. Tylko pozostaje mi kibicowac i juz wielkim sukcesem Twoim jest samozaparcie by zdac mature mimo wczesniejszych problemow.

adk_1989, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa trzymam mocno kciuki!! Daj czadu kobieto :) :*

Januszkowa, wiem co czujesz :( Przykro mi :* Gdyby to ode mnie zależało to ciąża była by na życzenie :)

A ja poproszę skromnie o trzymanie za mnie kciuków. Dzisiaj miałam skok (największy w mojej ovufriendowej historii), plamieniem okołoowulacyjne jak jeszcze nigdy (trzymam się tego, że to było okołoowulacyjne a nie jakieś torbiele, niskie progesterony czy jakieś inne gó**a) więc mam nadzieję że owulka faktycznie wystąpiła, serduszek tyle ile tylko dało radę i teraz jestem pełna nadziei. Boje się zderzenia z rzeczywistością :( Mój optymizm z tym cyklu został nawet przelany na męża i wczoraj kazał mi się wczoraj wyprostować jak szliśmy na spacer (mam tendencję do garbienia się :P) bo jego syna można nosić tylko z podniesioną głową... Szczęka mi opadła jak to powiedział hehe Ze swoim rozczarowaniem sobie poradzę ale nie wiem jak dam radę sobie z jego...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa nie trać wiaryyy, może wstręciucha nie przyjdzie!!

Dariaa no to dobrze, że chciałaś podchodzić do matury, bo im dłużej się coś odkłada tym gorzej się później zebrać....więc powodzenia!!

a ja znów dostałam dzisiaj jakiegoś plamienia...: ( nie wiem co to...może cholera mi się ta owulacja jednak przesunęła i warto by jeszcze dziś poserduszkować...co myślicie??

Januszkowa lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynky kciukam za Was bardzo mocno, oddajcie mi swoje @, czekam na swoja wiec przemecze sie tez z Waszymi, co mi zalezy, poswiece sie dla dobra narodu :-D

Ja tez na licencjacie skonczylam nauke, a teraz szkoda mi kasy na mgr. I przekonuje sie jak male znaczenie maja studia bez zadnego doswiadczenia. Moze sie kiedys zmotywuje ale noe chce mi sie dojezdzac i marnowac calych weekendow na szkole :-\ leń sie we mniee obudzil wraz z dniem obrony lic. :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serduszkoliczkę : )

Januszkowa lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak bardzo żałuje że się zdecydowałam na mgr ;/ teraz bym się nie podjęła ale że w tym roku kończę to szkoda zmarnować...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi a dlaczego zalujesz?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nic ta mgr nie wniosła dla mojej wiedzy...tylko papier i wydana kasa...i jakbym miała możliwość zdecydować jeszcze raz to bym nie poszła na mgr

aaaale trudno teraz ostatnia sesja obrona i koniec.

pytałam już na majowych, ale może Wy mi podpowiecie, czy możliwe jest żeby to dzisiejsze plamienie było implantacyjne? w końcu to dopiero 3 dni po (domniemanej) owulacji...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze mozliwe. Czytalam ze wszystkie subiektywne objawy owulacji ktore czujemy teoretycznie wtedy kiedy ona wystepuje, tak naprawde sa w innym terminie niz owu. Szcegolnie bole jajnikow. Wiec mysle ze plamienie tak samo moze pozniej wystapic. Ale to tylko moje przypuszczenia.

Co do mgr to masz racje. Ale z drugiej str moze przyda sie ten papierek :-) ja strasznie zaluje ze nie poszlam na administracje :-\ kazdy mowil ze oklepany kierunek ale prawda jeat taka ze w tym praca bedzie zawsze. Moze ciazko sie dostac ale cos znalezc sie da. A w moim kierunku znalezienie pracy w mojej miejscowosci graniczy z cudem. Chyba wieksza szansa jest cuaza po bezowulacyjnym cyklu :-P

Rubi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaaa...ale mnie rozbawiłaś z tym porównaniem...: P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rubi zabij mnie ale zle przeczytalam i zrozumialam czy te plamienie moze byc spoznione owulacyjne :-( teraz dopiero doczytalam i zle pisze, bo na implantacje to za wczesnie. Kilka dni na zaplodnienie i kolejne kilka na zagniezdzenie pitrzeba. Przepraszam za glupoty ktore napisalam :-(

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 5 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorka za literowki ale z tel pisze i jak da sie zrozumiec bledy to nie poprawiam ich. A co do porownania to taka prawda. Ciezko z praca w moim miescie a tym bardziej w moim zawodzie :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko, Tamka napisała na majowych że może to być okołoowulacyjne i poczytałam, że czasem faktycznie tak jest. Chyba dziś dla pewności zbałamucę mężulka żebym nie pluła sobie potem w brodę że miałam takie oznaki i zaniechałam : )

także daruję Ci życie kwiatuszku : D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 5 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff kamien z serca :-D

Bałamuć mezulka bo szkoda zaprzepascic takiego dnia :-) moj prawdopodobnie bedzie mial 3 tyg drugich zmian... świetnie :-( chyba na spiocha bede serduszkowala :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zrobię!! kwiatuszku może nie będzie potrzeby się starać w następnym tygodniu i w kolejnych też : )

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jestem po ! oczywiście nie było źle ale najlepiej też nie modliłam się zeby nie bylo "wesela" wsypiańskiego przeglądam kartki i co widze... WESELLEEEEEEEE :| no i myślę sobie pozamiatane nie zrozumialam nic z tej lektury coś wymóżdzyłam okaże sie czy to starczyło.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee tam Daria spoko...polski to lanie wody : ) ja pisałam swoją pracę maturalną i jedną z książek na której podstawie ją pisałam była lalka której nie przeczytałam : ) haha nie ma się czym chwalić tak przy okazji no ale jakoś nie miałam serca do tej książki...za gruba była teraz bym chętnie przeczytała

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe ja na Maturze lako lekturę sama wybrałam "Chłopów" mimo, że nie mogłam za cholerę przez nich przebrnąć, ale puściłam komisji cwierkanie ptaszków jako podkład i było dobrze :D

Wiola25 lubi tę wiadomość

20141018620520.png
    200710173338.png

Wysłany: 5 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi nie ma opcji zeby ten moj wykres wskazywal ciaze wiec bede musoala kombinowac z serduszkowaniem :-\

Daria ja tak mialam na swojej maturze - wchodze na sale i mysle "oby nie Lalka, oby nie Lalka", otwieram arkusz i co widze LALKA. Chwila zalamki ale jakos nawet fajnie sie pisalo :-) bedzie dobrze :-) jutro kolejne męki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 13:16

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ