Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Rubi nie ma opcji zeby ten moj wykres wskazywal ciaze wiec bede musoala kombinowac z serduszkowaniem
Daria ja tak mialam na swojej maturze - wchodze na sale i musle "oby nie Lalka, oby nie Lalka", otwieram arkusz i co widze LALKA. Chwila zalamki ale jakos nawet fajnie sie pisalo bedzie dobrze jutro kolejne męki? -
kwiatuszek789 wrote:O niee matematyka, paskudztwo! Nie zdalabym matmy na bank
Ja ksiazek tez mam sporo ale nie czytam jak narazie. Kompletowalam z mysla ze w ciazy bede czytac:-Dkwiatuszek789, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Uwielbiam lalke. A teraz przyznawac sie- ktora czytala Greaya? Chyba zle napisalam. Graya? )))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 15:59
-
Witaj margoo w nasyzm gronie
A powiedz gdzie mierzysz tempke? Bo duuze masz skoki i ciekawa jestem czy nie są spowodowane miejscem pomiaru. Piszesz, ze to pierwszy cykl obserwacji wiec pewnie nie wiesz czy wczesniej też miałas tak wczesnie owulacje? Niby wzrost był, śluz tez ale te skoki są bardzo duże a chyba powinny utrzymywać się wyższe przez całą II faze cyklu. -
to zależy jaką miarą mierzy się bestseller...bo teoretycznie największą sprzedawalnością..tylko dlaczego dobrze się sprzedawał? według mnie bo dobrze został rozreklamowany...ja sama kupiłam bo słyszałam, że każda kobieta musi przeczytać i na całym świecie się tym jarają dlatego kupiłam przeczytałam : ) no i mi się nie podobało a dołożyłam swoją cegiełkę do "bestselleru". Więc jak dla mnie to chłam, ale jak już wcześniej napisałam rzecz gustu i przecież nikogo nie oceniam.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hej dziewczyny
Trochę się dziś rozpisałyście
Co do mgr, to ja właśnie robię, w pewnym sensie dla papierka. Jaki jedyna mam tylko inż, a poza tym artykuły od magistrów czy doktorów są chętniej przyjmowane niż od inżynierów...
Daria, jak masz problemy z matmą to wal do mnie Chętnie Ci pomogę - matmę uwielbiam
A co do książek to ja również mam sporą biblioteczkę, ale lektur... jakoś nie czytałam Greya też, i jakoś mnie nie ciągnie - nie mój gatunek.
Margo, witaj w naszym gronie
Cóż, wahania są sprawą indywidualną więc trudno po jednym cyklu ustalić. Poczekaj, zobaczymy co się z tego wyklujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
no właśnie dlatego nie warto się przegadywać w tym temacie..chyba czas iść "pogadać" z mężem w łóżku : P także dobrej nocy Wam życzę i do jutra : )
Januszkowa, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️