Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
natalka189 wrote:Hej ja jestem z 89 i staram sie o 2 dziecko i tera czekam na II kreski albo @ jestem 6 dni po terminie @
Witaj
A testa już robiłaś 6 dni po @ brzmi obiecującoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
pleasure wrote:Napiszę napiszę. Nie dziękuję ale szczerze wątpię, że siedzi sobie tak cichutko Mam tylko nadzieje, że nie mam żadnej torbieli a ni nic podobnego.
Spokojnie, to na pewno fasolka
Trzymam mocno za Ciebie i nią kciukiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
pleasure wrote:Oj dziewczyny miło z Waszej strony Ale przy moim PCOS to o fasolkę baaardzzooo trudno. Pewnie znowu mam za mało progesteronu i miesiączka mnie omija szerokim łukiem. Już bym chciała ją dostać i zacząć starania z nowym cyklem (mam nadzieję szczęśliwym).
W końcu nam się uda )
Rok 2015 będzie naszym rokiem !!
Musimy się wspierać nawzajem
Niestety nasze "realne" koleżanki nie zawsze są w stanie zrozumieć emocje, które nami targają. Mężowie niestety też. Nikt Cię tak nie zrozumie jak druga kobieta, która też ma problem z zajściem w ciążekwiatuszek789, Januszkowa, Wiola25 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
pleasure wrote:Święte słowa Marronek. Dobrze, że jest to forum Spotkałam się już z wieloma negatywnymi komentarzami na temat próbowania zajścia w ciążę ( oczywiście nie informowałam, że ja mam taki problem bo bym się nasłuchała).
A no... Niestety, w społeczeństwie panuje mit, że w ciąże zachodzi się raz dwa, ot wystarczy raz bez zabezpieczenia i już ciąża.
Z jednej strony to dobrze - młodych do antykoncepcji skłania, ale... z drugiej powoduje, że jak kobieta nie może zajść to zaczyna myśleć, ze coś z nią nie tak, że jakaś wybrakowana jest itp.
Poza tym, o takich problemach głośno się raczej nie mówi. To dość osobista sprawa.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek789 wrote:Jakt o kiedys gdzies napisałam - karierowiczkui budza sie z reką w nocniku.
Moja matka zawsze gadała, że takie kobiety najpierw poświęcają wszystko aby zrobić karierę i zarobić kasę, a potem tracą kasę aby mieć dziecko...
jaskolka89, Januszkowa, Rubi, Wiola25 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Swięte słowa dziewczynki. Dobrze, że my takie mądre i już się staramy
Ja znów mam coś porąbane z cyklem, jutro idę się do gina zapisać bo jeszcze mi jakiś guzek kurde w pachwinie rośnie i już sama nie wiem co mam zrobić Łazić nie mogę bo mnie boli, wróciłam do domu i leże z nogami na boki :p
Mam nadziej, że mnie jutro jakikolwiek gin przyjmie, nawet jeśli mnie nie będą chciały zapisać to usiądę w kolejce i będę do końca wszystkich pacjentek czekać... -
jaskolka89 wrote:Ja znów mam coś porąbane z cyklem, jutro idę się do gina zapisać bo jeszcze mi jakiś guzek kurde w pachwinie rośnie i już sama nie wiem co mam zrobić Łazić nie mogę bo mnie boli, wróciłam do domu i leże z nogami na boki :p
Mam nadziej, że mnie jutro jakikolwiek gin przyjmie, nawet jeśli mnie nie będą chciały zapisać to usiądę w kolejce i będę do końca wszystkich pacjentek czekać...
To może nie do gina tylko do zwykłego, albo jak ból się na sili to nawet na SOR. Zawsze masz też gina prywatnie.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
pleasure wrote:Miałam dzięki niemu jak w zegarku co 28 dni. Brałam go od 16 do 25 dnia cyklu.
Jasółka moze dzisiaj podjedz do szpitala niech zobacza co to?
Marronku - bardzo mądrze Twoja mama mówiła.