seks w dni plodne
-
WIADOMOŚĆ
-
Złozyc ja złoze.. ale jak juz bede miala wyniki markerow..bo teraz chyba to jest dla mnie najwazniejsze
-
my w okolicach owulacji kochamy się codziennie - jakoś tak wychodzi Zazwyczaj kochamy się wieczorem po tym jak już położymy się do łóżka, jeśli w innych okolicznościach i jest to w okolicach owulacji to zawsze leżę trochę po. Obok łóżka mam chusteczki, wycieram się i zazwyczaj zostaję w łóżku do rana. Na razie nie wpłynęło to na "zajście", ale taki mamy "styl" :-)A co do spermy.... fakt jej zapach jest średni
asiorekkkk, Ewik lubią tę wiadomość
-
zazieleni się...no kurna wkońcu wiosnę mamy
kiedy testujesz??
ja do terminu @ nie wytrzymam...a nawet nie mogę.....bo raz, że lecę akurat 1kwietnia do Polski a dwa, to będę musiała lecieć przed wylotem do lekarza, żeby ewentualnie mi clexane przepisał....bo ja z zespołem antyfosfo..... ja pewnie zacznę testowac jakieś 10dpo a co....mąż testy stawia to sobie będę sikać na nie -
no jak stawia to koniecznie trzeba sikać ja poczekam do terminu spodziewanej @, nie mam na razie kompletnie żadnych sygnałów, że cokolwiek może się tam na dole kluć , także 31 marca, jeśli się okres nie pojawi, to testuję
-
Tamka wrote:najlepsze dla kobiet jest spanie w nocnych koszulach , nawet nie w piżamach , tylko z gołą dupką w celu "wietrzenia" tego i owego w nocy, wkładki również stosować tylko wtedy kiedy trzeba
Cholercia, a ja śpię w majtkach i spodniach od piżamy, a w majtkach mam wkładkę. Nie cierpię spać bez "dołu", bo mam dużo śluzu i mi tam tak trochę wypływa... Na co dzień też używam wkładek, każdego dnia.Ania_84 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
hehe u mnie podobnie..ale to dlatego ze mamy kocice i czesto wchodzi pod kolderke.. hehe i jakos mi tak nie bardzo jeszcze sie pomyle bede myslala ze smya mnie pytonik meza a tu kot sie bedzie ocieral
Cynamonek30, gosiunia, Martuśka lubią tę wiadomość
-
My mamy dwa psy, które śpią z nami i to też w sumie powód, ale u nas to... Piasek jaki zostawiają po sobie w łóżku Nie cierpię jak mnie coś drapie, a jak mam spodnie, to nie czujęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A no włąsnei dltego moj M jak chce zebym wietryla co nieco...scieli łózeczko kociczce w moim biurze hehehe
-
mi gin powiedziała ze najlepiej co drugi dzień bo żołnierzyki się regenerują później pupa w górę bo wtedy łatwiej im dotrzeć do celu powodzenia dziewczyny
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Karolina 1234 wrote:Hej dziewczyny mam małe pytanie robiłam dziś też owulacyjny rano wyszła blada kreska dziś są mocniejsze dodam że dziś o 3w nocy uprawiałam seks z mężem czy to naprawdę jest owulacaj🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -