sesja porodowa i poród online
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektore odcinki mnie sama odrzucaja. Moj maz mowi, ze chcialby byc przy porodzie, ale z drugiej strony zastanawiam sie - skoro mnie potrafia obrzydzic niektore sceny, to co dopiero mezczyzne?
Sama nie chcialabym, zeby ktos oprocz lekarzy/meza uczestniczyl w porodzie, ale najwazniejsze jest jak odwazna jest osoba i jej partner,ktora sie na to decyduje i jak oni sie na to zapatruja. Co do sesji poporodowej- mysle,ze to moze byc piekna pamiatka...ale raczej taka bardziej do schowania w albumie niz do wieszania na scianie -
Vuko wrote:Wiecie czego sie boje przy ewentualnym porodzie? Ze sie zejsram w trakcie hahahaha wiec nie wyobrazam sobie zeby ktos to filmowal
Także będziesz gotowa na ciasne kadry
-
zwei_kresken wrote:Lewatywę Ci zrobią. A jedzenia nie tkniesz, wiadomo czym karmią w szpitalach
Także będziesz gotowa na ciasne kadryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:03
-
Summerka wrote:Jak dla mnie film z porodu to szok, a oglądanie go to byłaby masakra, chociaz ostatnio w mieście kobiet byli ludzie, którzy zjedli łożysko po porodzie : maz i żona, a podobno na Wyspach to bardzo popularna sprawa i Brytyjczycy maja rożne przepisy na przyrządzenie takich pyszności...mniam...hyhy, to jest dopiero zboczenie zakrawające na kanibalizm...wiec chyba sam poród nagrany na DVD to pikus...
Że też nie wiedziałam o tym wcześniej. Sama bym na to nie wpadła. A mogłam poprosić o zwrot wyciętych mięśniorów, to bym se je jakoś smacznie przyrządziła. Tyle mięcha się zmarnowało. Jak myślicie, przepisy na bycze jądra byłyby w sam raz, co?
Ale teraz to już musztarda po obiedzie.
Summerka lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken wrote:Lewatywę Ci zrobią. A jedzenia nie tkniesz, wiadomo czym karmią w szpitalach
Także będziesz gotowa na ciasne kadry
Nie wiadomo, moja kumpela, przyjechała do porodu juz z takim rozwarciem, ze nie robili i rzeczywiście popuściła, wiec ja, przed cc, piłam wodę, zeby tylko zdążyć sie wypróżnić.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:47
-
Summerka wrote:Jak dla mnie film z porodu to szok, a oglądanie go to byłaby masakra, chociaz ostatnio w mieście kobiet byli ludzie, którzy zjedli łożysko po porodzie : maz i żona, a podobno na Wyspach to bardzo popularna sprawa i Brytyjczycy maja rożne przepisy na przyrządzenie takich pyszności...mniam...hyhy, to jest dopiero zboczenie zakrawające na kanibalizm...wiec chyba sam poród nagrany na DVD to pikus...
-
Matleena wrote:Chodzi o to, że łożysko ma dużo witamin itd. Chociaż mnie to nie przekonuje. Bleeee
Zawsze możesz zamówić suszenie i w tabsach łykać, niekoniecznie robić z niego gulasz:D:D -
To przepraszam, nie chciałam nikogo obrzydzić. Ludzie mają dużo "ciekawych" pomysłów dotyczących rodzicielstwa.
-
Bella93 wrote:To przepraszam, nie chciałam nikogo obrzydzić. Ludzie mają dużo "ciekawych" pomysłów dotyczących rodzicielstwa.
Tabletki brzmią już bardziej przekonująco********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Matleena wrote:Chodzi o to, że łożysko ma dużo witamin itd. Chociaż mnie to nie przekonuje. Bleeee
No wladnie tak tłumaczyli, ale lekarz powiedziała, ze nie ma zadnych badań naukowych, które potwierdzałyby, ze tam sa witaminy, korzystnie wpływające na organizm zjadajacego...
Ta kobitka mówiła, ze ona nie mogła zjeść, wiec zasuszyla i łykała, a maz zjadł cześć smażone, a cześć...na surowo..,<rzygi>Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:56
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:47
-
Summerka wrote:
Ta kobitka mówiła, ze ona nie mogła zjeść, wiec zadurzyła i łykała, a maz zjadł cześć smażone, a cześć...na surowo..,<rzygi>
Ale po co facet to jadł? Kobitka w połogu, skoro niby ma jej to w czymś pomóc, to jeszcze mogę zrozumieć. Ssaki samice też się dzielą z samcami?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Zwierzeta zjadaja lozysko, bo rozkladajace sie tkanki I krew wabia drapiezniki. Dlatego tez myja swoje nowo narodzone dzieci. Roslinozerne zwierze nigdy nie uzupelnia niedoborow witaminowych jedzeniem pokarmow pochodzenia zwierzecego. Instynkt nakazuje mu zatrzec wszelkie slady informujace o tym, ze w poblizu przebywa mlode - latwy lup dla drapieznika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:31