Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
AnikaX wrote:A jakos przytłoczyło mnie to wszytsko. Napic się trzeba chyba, tylko ze prochy biore.. wiec musze znelezc inny sposób.
Walę właśnie wino. Prochy wieczorne wezmę potem. Oj tam oj tamAnikaX lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Kochane, jutro robię nalot na Siedlce. Konkretnie na galerię O ile mdłości mnie nie załatwią jak tydzień temu- nie dałam rady nawet wyjechać z Łukowa
My dziś wpadliśmy na Grycana, ja zakupy w Rossmannie, a mój sobie spodnie w Crossie.
Niestety dopadł mnie mega ból i krew w trakcie, więc trzeba było wracac do domu.
-
Anika a co aktualnie bierzesz? Ja tam prochy tez mam gdzies i wino pije, toć to by człowiek zwariował Na szczescie jeszcze ten tydzien bede miala zadumany ( ladnie wypada, wielki tydzien, a ja taka zamyslona bede chodzila) bo mi na swieta sie @ zapowiada, za bardzo nie licze ale dol bedzie jak przyjdzie.
Lucy ja niestety nie moglam zrobic zakupow bo juz wszystko prawie wydalam a mamy 12... musze sie konkretnie ograniczac:/ A ciebie tak mialo bolec tyle czasu? moze zadzwon do doktorka.
Ps. sory ze bez polskich znakow ale z tel pisze i mi sie nie chce
Spokojnej niedzieli -
Rewelka, ło matko a co Ty tak rano na nogach w niedzielę?
No mówił, że może pobolewac i plamić. Nie mówił ile, bo to u każdej inaczej
Ale wczoraj jedna dziewczyna po hsg mówiła że ma prawo tak byc i jakies farfocle wylatywać itd.
Ja wczoraj to sobie dźwignęłam pare razy ciężką torbę, brzuch się napiął i ból gotowy..
Ale jak się znieczuliłam wieczorem winem to zrobiliśmy nawet bzyku bzyk
Zatem wracam do formy hehehe
-
rewelka wrote:Anika a co aktualnie bierzesz? Ja tam prochy tez mam gdzies i wino pije, toć to by człowiek zwariował Na szczescie jeszcze ten tydzien bede miala zadumany ( ladnie wypada, wielki tydzien, a ja taka zamyslona bede chodzila) bo mi na swieta sie @ zapowiada, za bardzo nie licze ale dol bedzie jak przyjdzie.
Duphaston. Choć uważam, że bez większego sensu..
Też życze Wam miłej niedzieli:) -
Jak mi sie dawno temu skonczyl to nie biore spadl mi ladnie, owulacje mialam nawet jak prl byla powiekszona, doktorek powiedzial ze nie ma sensu, juz nawet castagnusa nie biore bo mi sie nie chce to i tak nie ma sensu jak to w glowie problem
-
Też nie miałam dużej. Ale co ciekawe, miałam wyciek z piersi. Co wszystkich lekarzy dziwiło, że już przy podstawowej prawidłowej go mam.
Cóż jak widac, jestem mocno lewa
ech zryczałam się..
chyba znowu dziś się nachlam, a co
skończę po tych staraniach chyba na odwyku
-
Tako po prostu, coraz cześciej mam tako, po prostu.
Zwyczajnie mi pusto
Ja zaraz zaczynam z winem, zjadłam kolację, nasikałam na test owu, negatywny jeszcze, ale jakaś tam druga krecha się rysuje. Jajniki pokłuwają, nie wiem, może co tam rośnie.
A teraz zasiadam i chlam.