Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie kupuje żadnych zwierząt!
Wierzę że mam się uda:-D
Pewnie będziecie się zastanawiać skąd to moje dobre nastawienie. Otóż jestem po udanej wizycie u gina zalecił teraz przebadać męża pod kątem jakości nasienia. A później laparoskopia choć twierdzi że mam drożne jajowody. Teraz mam przyjść po zakończeniu się miesiączki...
Bardzo dobrze mi się z nim dzisiaj rozmawiało;-) to bardzo dobry człowiek!
Dobrego popołudnia!
Pozdrawiam z pracy :-*Czarnula87, santoocha, milokida lubią tę wiadomość
-
Bardzo dobrze, że wizyta się udała Trzymam kciuki.
U mnie to by bardziej pretekst był, bo ja uwielbiam zwierzaki, w rodzinnym domu mamy suczkę, która ma już pewnie z 16 lat ja wiem że nie chciałoby mi się z nim wychodzić na dwór, ale z drugiej strony, fajny taki psiak w domku -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny a ja tak z zupełnie innej beczki - możecie gdzieś polecić zajęcia z zumby? i jak cenowo to wygląda?
Czarnula ja polecam na Warszawskiej po przeciwnej stronie topaza, wejdz sobie na strone http://fitnesssiedlce.pl tam masz grafik, cennik i osoby prowadzące, ja tam chodzę na fitness i jestem zadowolona.
Pisselini a do jakiego gina chodzisz ?? ja byłam wczoraj u Sprawki i już jestem po pierwszej dawce Bromergonu a teraz będziemy monitorować cykle - coś w końcu zaczyna sie dziać -
Lucy a długo brałaś ?
ja mam prolaktyne podwyższona tylko po tabletkach a tą pierwszą mam zawsze w porządku więc zobaczymy , może się okazać że ona akurat nie jest moim problemem ale czas pokarze
Poki co mam brac 1/4 , 1/3 tabl. i jak dojdę do 0,5 to tak cały czas na noc.