Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No niestety są lekarze i "lekarze".... i nic się na to nie poradzi
mój mąz poszedł od szpitala na kilka dni, a po jakimś czasie jak oddawał honorowo krew wyszło ze ma nie wiadomo skad wzw b a jedynie gdzie był wcześniej kłuty to własnie szpital
Kiedyś mój były (lekarz) krzyczał na mnie, że mam nie oddawać krwi, bo wśród dawców jest największy odsetek zarażonych wzw B.
A moim zdaniem po prostu u tej grupy ludzi najczęściej jest wykrywane, bo najczęściej mają badaną krew.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Śliczny mas suawczek, taki mega wiosenny
Urodziłam się pierwszego dnia wiosny, mieszkałam prawie całe życie na ulicy Wiosennej, więc coś w tym musi być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 14:02
Czarnula87, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Heja już wróciłam!!!
ja też należę do wiosennych!!!! kocham wiosnę i urodziłam się 7.04 nie wyobrażam sobie piękniejszej daty! Choć u mnie w rodzinie mamy faceci boją się siódemek...widzą w nich kosy....pradziadek niedożył roku'77 zmarł w '76, a chrzestny zmarł w 2007 mając 43 lata...
UWAGA!!!!
OBKUPIŁAM SIĘ!!!
od dziś moja szafa jest bogatsza o 2 piękne spódnice i dwie torebunie!!!!
Czarnula87, Lucy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pffff najfajniejsze jest późne lato Wrzesień cudowny miesiąc ja z 10-09.
I może coś w tym jest, że kiedy się rodzimy, tą porę najbardziej lubimy,, ja uwielbiam wczesną jesień, jak liście kolor zmieniają CUDOPisellini, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o tak...też prawda!!!
my pobraliśmy się 24.09!!! w tygodniu przed ślubem zaczęły czerwienić się, żółcić liście...było pięknie i ciepło!!!
a tydzień później mieliśmy plener 1-2 październik...było gorąco jak na jesień!!!
wrzesień poleca na ślub!!!