Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No niestety są lekarze i "lekarze".... i nic się na to nie poradzi
mój mąz poszedł od szpitala na kilka dni, a po jakimś czasie jak oddawał honorowo krew wyszło ze ma nie wiadomo skad wzw ba jedynie gdzie był wcześniej kłuty to własnie szpital
Kiedyś mój były (lekarz) krzyczał na mnie, że mam nie oddawać krwi, bo wśród dawców jest największy odsetek zarażonych wzw B.
A moim zdaniem po prostu u tej grupy ludzi najczęściej jest wykrywane, bo najczęściej mają badaną krew.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Śliczny mas suawczek, taki mega wiosenny
Urodziłam się pierwszego dnia wiosny, mieszkałam prawie całe życie na ulicy Wiosennej, więc coś w tym musi być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 14:02
Czarnula87, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Heja już wróciłam!!!
ja też należę do wiosennych!!!! kocham wiosnę i urodziłam się 7.04 nie wyobrażam sobie piękniejszej daty!Choć u mnie w rodzinie mamy faceci boją się siódemek...widzą w nich kosy....pradziadek niedożył roku'77 zmarł w '76, a chrzestny zmarł w 2007 mając 43 lata...
UWAGA!!!!
OBKUPIŁAM SIĘ!!!
od dziś moja szafa jest bogatsza o 2 piękne spódnice i dwie torebunie!!!!
Czarnula87, Lucy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pffff najfajniejsze jest późne lato
Wrzesień cudowny miesiąc
ja z 10-09.
I może coś w tym jest, że kiedy się rodzimy, tą porę najbardziej lubimy,, ja uwielbiam wczesną jesień, jak liście kolor zmieniają CUDOPisellini, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o tak...też prawda!!!
my pobraliśmy się 24.09!!! w tygodniu przed ślubem zaczęły czerwienić się, żółcić liście...było pięknie i ciepło!!!
a tydzień później mieliśmy plener 1-2 październik...było gorąco jak na jesień!!!
wrzesień poleca na ślub!!!