Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym Sierpień jest owocny.
U mnie nowy cykl. Zobaczymy co przyniesie.
Landryneczko,proszę o wpisanie mi @ .
Reszcie testujących życzę dwóch kreseczek21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Staraliśmy sie 14msc. Zeby było śmiesznie, dostałam skierowanie na hsg w lipcu, ale stwierdziłam, ze poczekamy jeszcze chwile, sie bałam, a poza tym wyszło mi, ze musiałabym iść na samym początku urlopu i nie wiedziałam co wtedy z wyjazdem itd. i stwierdziłam "Mam to w nosie! Tyle czasu czekamy, to jeszcze msc wytrzymamy, bo ja nie mam zamiaru sie stresować w urlop na który czekałam rok!" jak w czerwcu sie nie udało, to odpuściłam ovu, bo zaczęłam obsesyjnie tu zaglądać i myślec jeszcze więcej o ciąży... Poza tym stwierdziłam, ze po pół roku mierzenia temp. już wiem wystarczajaco i rzuciłam w lipcu termometr w kat. Urlop specjalnie wybraliśmy na czas płodny, wyjechaliśmy za granice, wyluzowalismy sie, wypoczęliśmy...i okazało sie, ze to chyba faktycznie jest czasem klucz do sukcesu Leków żadnych nie brałam, bo zarówno u Męża jak i u mnie, zawsze wszystko wychodziło w badaniach idealnie. Tylko ja jestem tak wrażliwa i tak sie nakręcam, ze chyba niestety sama siebie tyle czasu blokowałam... Teraz muszę wyczekać do poniedziałku, zeby zrobić betę i zobaczyć przyrost, bo nie wiem gdzie w niedziele mogę ja zrobić:p A coś mi mówiło, zeby zrobić wczoraj test, to jak coś bede mogła w sobote iść do Medicover na druga betę i bede wszystko wiedziała do końca tyg, ale stwierdziłam, ze nie ma co przesadzać i to i tak nic nie zmieni:p Przyznam, ze test zrobiłam już po 2 dniach od spodziewanej @, bo jutro idę na panieński i chciałam mieć pewność czy mogę pic:p Inaczej pewnie bym jeszcze poczekała, bo 2msc temu spoźnił sie 6 dni, a nie byłam w ciąży... Dam Wam znać jak przyrost buziaki!!! Owocnego weekendu!
aaandzia, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... U mnie warunki dla maluszka okropne, progesteron ledwo 16, endometrium 7mm, ciałka żółtego nie było widać, cykl spisany na straty. Brzuch boli jak na okres, szyjka jest miękka i jakby się otwiera, szykuję się na @, a tu... takie cos:
[/URL]
Lecieć na betę? :oZakreconaŻona, Madziulla, bita_smietana, ojejku, Kjopa3, Migracja lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Dziewczyny... U mnie warunki dla maluszka okropne, progesteron ledwo 16, endometrium 7mm, ciałka żółtego nie było widać, cykl spisany na straty. Brzuch boli jak na okres, szyjka jest miękka i jakby się otwiera, szykuję się na @, a tu... takie cos:
[/URL]
Lecieć na betę? :o2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyQasha wrote:Dziewczyny... U mnie warunki dla maluszka okropne, progesteron ledwo 16, endometrium 7mm, ciałka żółtego nie było widać, cykl spisany na straty. Brzuch boli jak na okres, szyjka jest miękka i jakby się otwiera, szykuję się na @, a tu... takie cos:
[/URL]
Lecieć na betę? :o
Pewnie ze tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Kurcze, przez ten dziwny system pracy zapomniałam, że dzis sobota Nawet nie wiem, czy w Opolu jest jakieś pracujące laboratorium. Chyba poczekam do poniedziałku:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18