Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Opole niby takie światowe, a jednak dziura Ale zaraz coś wyguglam. Kurcze, jakbym się spodziewała, że coś wyjdzie to zrobiłabym dwa testy dla pewności, ale kreska pojawiła się dopiero po 2-3min i zdążyłam już pozbyć się porannego moczu :d
Nie wiem, co mam myśleć, tyle we mnie emocji.
Googlaj laboratorium i dzwon do gina, on ci da proga albo lutke, pij duzo wody i kup te ciazowe testy co na nie sikalas i siknij jutro nieh kreseczka robi sie tlusciutka! -
Cześć! Przepraszam ,że wczoraj nie dałam znać jak wyniki. Tak mi się ręce trzęsły, że nie dałam radę. Tak, tak mamy to ! Moja beta z wczoraj to 96,45 ! Jestem taka szczęśliwa . Wysyłam wiruski +×÷=%_€£¥₩#$/^&* i lecę szuka suwaczka
Morwa, s1985, Jagah, Corcula, Arwi, marciaa, Kim8, Karissa, Kjopa3, Demsik, Sylwia_80, doty22 lubią tę wiadomość
-
Nikiana wrote:Cześć! Przepraszam ,że wczoraj nie dałam znać jak wyniki. Tak mi się ręce trzęsły, że nie dałam radę. Tak, tak mamy to ! Moja beta z wczoraj to 96,45 ! Jestem taka szczęśliwa . Wysyłam wiruski +×÷=%_€£¥₩#$/^&* i lecę szuka suwaczka
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Dlatego ja nie robie drugiej bety. Kochana, nie martw sie moze groszek potrzebuje czasu !! Trzymam kciuki !!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Gratuluje kolejnej fasolki
U mnie tempka znowu w goore.ale testowac nie mam jak bo jestem nad morzem z dzieciakami z pracy wiec najwczesniej w srode ale juz chyba zalapie sie na testowanie wrEsniowe.sama nie wiem..Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;