Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie wielkie gratulacje dla wszytkich i mam nadzieje ze bedzie wszytko ok przez 9 miesięcy
u nas ok w środe ma być @ a może jej nie bedzie tak bardzo bym chciała dołaczyć do was jako ostatnia
wczoraj i dziś do południa bardzo mnie mdliło bola mnie piersi jestem senna zmeczona i co dziwne spokojna nawet mąż się dziwił że jak na kilka dni przed okersem to mnie nie szarpie jak zawsze no i dzis pierwszy raz w zyciu sniły mi sie 2 kreski na teście a było to tak realne że jak wstałam to zastanawiałam sie czy to prawda nie nakrecam sie i czekam spokojnie do środy co bedzie to bedzie zobaczymyArwi, Teklaa, Karissa lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie wielkie gratulacje dla wszytkich i mam nadzieje ze bedzie wszytko ok przez 9 miesięcy
u nas ok w środe ma być @ a może jej nie bedzie tak bardzo bym chciała dołaczyć do was jako ostatnia
wczoraj i dziś do południa bardzo mnie mdliło bola mnie piersi jestem senna zmeczona i co dziwne spokojna nawet mąż się dziwił że jak na kilka dni przed okersem to mnie nie szarpie jak zawsze no i dzis pierwszy raz w zyciu sniły mi sie 2 kreski na teście a było to tak realne że jak wstałam to zastanawiałam sie czy to prawda nie nakrecam sie i czekam spokojnie do środy co bedzie to bedzie zobaczymy
Mi też się śniły i dwa dni później je wysikałam, więc powodzenia!Karissa lubi tę wiadomość
-
no teraz mi narobiłas nadziei zobaczymy w środę ale już latam co chwile sikać i dziś robiłam ten z allegro co mi zostały po testach owu i to po południu to nic nie było mimo ze ja jakic prześwit widziałąm ale jak zawsze nawet w całkowitej bieli ja widze cienie hehe
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie wielkie gratulacje dla wszytkich i mam nadzieje ze bedzie wszytko ok przez 9 miesięcy
wczoraj i dziś do południa bardzo mnie mdliło bola mnie piersi jestem senna zmeczona i co dziwne spokojna nawet mąż się dziwił że jak na kilka dni przed okersem to mnie nie szarpie jak zawsze no i dzis pierwszy raz w zyciu sniły mi sie 2 kreski na teście a było to tak realne że jak wstałam to zastanawiałam sie czy to prawda nie nakrecam sie i czekam spokojnie do środy co bedzie to bedzie zobaczymy
Ja dzień- dwa przed testowaniem wyśniłam II krechy, a nigdy tego nie miałam wiec trzymam kciuki aaa i w dniu spodziewanej @ nie miałam takiego typowego bólu podbrzusza to pamietam, a tak z innych objawów nic dopiero pózniej
Karissa lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
no mnie dziś boli brzuch niby tak jak na okres ale nie cay czas sa takie tylko momenty no nic pozostaje mi czekać do środy i tyle zobaczymy co ma byc to bedzie mam jeszcze 3 testy z allegro te co miałam razem z tymi owu wiec zobacze
-
Qasha wrote:Jeśli były w gratisie to pewnie mają czułość 50, więc raczej nieszybko coś pokażą
-
nick nieaktualny
-
Morwa to śniadanie obiad i kolacja2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Może jeszcze się druga kreska pokaże? U mnie jednego dnia nic, a następnego bladzioch!
Arwi lubi tę wiadomość
-
Mi tez sie pierwszy raz w życiu śniły dwie kreski w miesiącu w którym sie udało! myślałam, ze to bzdura, bo zrobiłam kilka dni pózniej (10dpo) i nic, ale jak zrobilam tydzień pózniej to faktycznie zobaczyłam pierwszy raz w życiu 2 kreski Tobie tez życzę, zeby to był proroczy sen
Karola - mama Julci i ... ?, bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!