Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie
wielkie gratulacje dla wszytkich i mam nadzieje ze bedzie wszytko ok przez 9 miesięcy 
u nas ok w środe ma być @ a może jej nie bedzie tak bardzo bym chciała dołaczyć do was jako ostatnia
wczoraj i dziś do południa bardzo mnie mdliło bola mnie piersi jestem senna zmeczona i co dziwne spokojna nawet mąż się dziwił że jak na kilka dni przed okersem to mnie nie szarpie jak zawsze no i dzis pierwszy raz w zyciu sniły mi sie 2 kreski na teście a było to tak realne że jak wstałam to zastanawiałam sie czy to prawda
nie nakrecam sie i czekam spokojnie do środy co bedzie to bedzie zobaczymy
Arwi, Teklaa, Karissa lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie
wielkie gratulacje dla wszytkich i mam nadzieje ze bedzie wszytko ok przez 9 miesięcy 
u nas ok w środe ma być @ a może jej nie bedzie tak bardzo bym chciała dołaczyć do was jako ostatnia
wczoraj i dziś do południa bardzo mnie mdliło bola mnie piersi jestem senna zmeczona i co dziwne spokojna nawet mąż się dziwił że jak na kilka dni przed okersem to mnie nie szarpie jak zawsze no i dzis pierwszy raz w zyciu sniły mi sie 2 kreski na teście a było to tak realne że jak wstałam to zastanawiałam sie czy to prawda
Mi też się śniły i dwa dni później je wysikałam, więc powodzenia!
Karissa lubi tę wiadomość
-
no teraz mi narobiłas nadziei
zobaczymy w środę ale już latam co chwile sikać i dziś robiłam ten z allegro co mi zostały po testach owu i to po południu to nic nie było mimo ze ja jakic prześwit widziałąm ale jak zawsze nawet w całkowitej bieli ja widze cienie hehe
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie dziewczynydawno mnie nie było ale zagladałam do was i z radością ogladałam kolejne 2 kreseczki na 1 stronie
Ja dzień- dwa przed testowaniem wyśniłam II krechy, a nigdy tego nie miałam wiec trzymam kciuki
aaa i w dniu spodziewanej @ nie miałam takiego typowego bólu podbrzusza to pamietam, a tak z innych objawów nic dopiero pózniej
Karissa lubi tę wiadomość

kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
no mnie dziś boli brzuch niby tak jak na okres ale nie cay czas sa takie tylko momenty no nic pozostaje mi czekać do środy i tyle zobaczymy co ma byc to bedzie mam jeszcze 3 testy z allegro te co miałam razem z tymi owu wiec zobacze
-
no na stronie pisali ze są najczulsze w necie 10 ale pewnie masz racje jak w gratisie to czułe nie moga bycQasha wrote:Jeśli były w gratisie to pewnie mają czułość 50, więc raczej nieszybko coś pokażą

-
nick nieaktualny
-
Morwa to śniadanie obiad i kolacjaMorwa wrote:
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Witajcie zrobilam dzis test z rana i albo mam zwidy albo cos tam widac jak robilam test 2 dni temu po poludniu to nawet nie bylo widac sladu tam gdzie powinna byc kreska dzis cos tam jakby przebijalo ale nie nakrecam sie czekam dalej do srody juz nie robie testow nadal do poludnia mnie mdli latam siku szczegolnie w nocy zobaczymy co z tego bedzie czas pokaze do srody nie daleko jejku jak ja bym chciala by sie udalo ale jakos nie wierze w moje szczescieQasha wrote:Może jeszcze się druga kreska pokaże? U mnie jednego dnia nic, a następnego bladzioch!

Arwi lubi tę wiadomość
-
Mi tez sie pierwszy raz w życiu śniły dwie kreski w miesiącu w którym sie udało!
myślałam, ze to bzdura, bo zrobiłam kilka dni pózniej (10dpo) i nic, ale jak zrobilam tydzień pózniej to faktycznie zobaczyłam pierwszy raz w życiu 2 kreski 
Tobie tez życzę, zeby to był proroczy sen
Karola - mama Julci i ... ?, bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju!