SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLorka gratuluję a tego śluzu miałaś przed @ duzo? bo ja przez pare dni miałam sporo a teraz to takie uczucie mokrości ale jest on bardziej wewnątrz. ile po ovulacji wyszedł Ci test? piersi Cię bolały? bo mnie zawsze przed @ okropnie, a teraz wcale, ale są pełniejsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeśli owulacja nastąpiła w tym drugim terminie co przypuszczam to za 4 dni powinnam dostać @. nie mierzę temp. Mierzyłam przez 2 miesiące, ale bardzo się tym nakrecalam, nie mogłam spac normalnie gdy zbliżał się termin @ więc ta temp. była zaburzona. Zawsze myślałam, że zrobienie sobie dziecka będzie proste, a tu masz Ci los...
trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko było dobrze -
nick nieaktualny
-
w ksiazkach pisza i ogolnie jest przyjete, ze owulacja zdarza sie tylko raz w cyklu, natomiast mi kiedys jeden z ginekologow powiedzial, ze owulacja moze wystapic dwa razy w ciagu cyklu choc zdarza sie to naprawde baaardzo rzadko
-
nick nieaktualnyA propos podwójnej owulacji- najczęściej podczas stymulacji / wtedy czesto powiedzmy po 1 dawce clo - 1 miesiąc- maja skapą @, nie oczyszcza się wszystko i zostaje jakis niedobitek- pecherzyk, który zaczyna rosnac od poczatku cyklu, szczególnie podczas stymulacji własnie. A obok rośnie sobie pecherzyk, który miał rosnąć . I tak robią sie dwa i podwójna owulacja
Nie wiem czy nie zagmatwałam za bardzo -
Odnośnie tych owulacji to ja kilka dni temu tak miałam ze okropnie bolał mnie brzuch w dole normalnie umieralam. Poszłam na usg i okazało sie, że owulacja była ale dodatkowo później pękł mi jakiś mega pęcherzyk, który prawdopodobnie był z dwóch cykli i płyn z niego podrażnil mi otrzewna. Także jak widać wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam i czekam na więcej biedroneczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety. wynik negatywny. Nie jestem pewna co do dnia owulacji, bo albo wystąpiła ona 27, albo 29 lipca sądząc po objawach i do końca nie byłam pewna. brzuch boli od soboty jak na @, ale nadal jej nie widać. Piersi wielkie, całe w zielono-sinych żyłach (pojawiały się one często, ale nie w takim stopniu) a bolą właśnie od 29 lipca.
Póki @ nie ma nic nie jest przesądzone. Czekam dalej, jak nie przyjdzie to zatestuje za 2 dni.