SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja juz od 6 w pracy....teraz robię sobie przerwe
U mnie dziś 25dc. Ovu sama sobie zaznaczylam, bo juz kolejny cykl a za malo info dostarczam i na wykresie nie chce mi jej zaznaczyć...pobolu owulacyjnym i testach niej wiecej stwierdzialm kiedy mogla byc.
To jest moj pierwszy cykl z duphastonem, dzis ostatni dzien go biorę. Powiem Wam, że byłam bardzo ciekawa samopoczucia po nim. Mialam tylko lekkie mdlowsi przez 2 dni rano jak wstalam i troche krecilo mi się w głowie, zwłaszcza podczas jazdy autem, ale czasem tak mam no i upaly tez robią swoje.... Najgorszy jednka dla mnie jest bol piersi....są cieżkie, nie mogę się dotknac, wstawanie z lozka to koszmar, przejscie w stanniku jest cieżkie , nie mowie o chodzeniu bez....masakra!!!!
Ktoras z Was tez tak miała?
A jesli chodzi o ten cykl to mam negatywne przeczucie...buuuu
-
nick nieaktualnyagatkaa, bolące piersi to jeden z najczęstszych chyba pierwszym objawów ciaży . Chociaż objawy mogą być mylące, bo np w zeszłym cyklu miałam pieczenie piersi / podobne jak przy ciazy z Alą/ i nic się nie wykluło. Ale tez brałam duphaston- mysle ze progesteron moze tak działać ze się powiększają i jest uczucie ciężkości. Ale bólu raczej po nim nie powinno być.
-
nick nieaktualnyBol piersi to ja mam w kazdym cyklu ok tydzien przed @ bol ustepuje w 2-3 dniu kolejnego. A teraz bola od samej owulki.tylko moje nigdy nie byly tak "żylaste" jak teraz. Żyły Nawet pojawiły sie na dekoldzie. Bol na @ przychodzi na chwilę i zaraz ustępuje. I tak juz 3 dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dzisiaj mam urodziny i dostałam najlepszy prezent od losu test zrobiłam 6.08, kilka dni przed okresem i wyszedł pozytywny - zrobiłam betę wyszła około 12. Byłam zmuszona tak wcześnie, ponieważ miałam zrobić badania do pracy w tym rentgen. Beta po 48h urosła, byłam już u gina - pierwsza wizyta za dwa tygodnie Dzielnie trzymałam się z nowiną do czasu kiedy miałam tutaj wpisane testowanie czyli tego 10-ego. Tak więc Lady Maruda można zaznaczyć moją małą biedroneczkę I trzymam kciuki za resztę sierpniówek !
justyna14, kasza, inzynierka, agatkaa, Abra, monilia84 lubią tę wiadomość