SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No rozkreca nam sie ladnie sierpien:)
Ja bede mierzyc temp.caly czas i wykres pokaze pozniej endo na wizycie..bede szla lo recepte kolo 20.08.
P.s. uwielbiam jak wstawiacie zdjecia testow;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
wiecie co, tak sobie dziś pomyślałam, jak to się człowiekowi zmienia poczucie czasu - zawsze miałam cykle regularne jak w zegarku, 27-28 dni. i kiedyś się denerwowałam, że to tak szybko, dobrze się nie obejrzę a tu @ za @. od kiedy zaczęłam się starać o dziecko to nagle te cykle zrobiły się niemiłosiernie długie, mimo że trwają ciągle tyle samo. czekam i czekam a tu dopiero 7 dpo...
i jak tu cierpliwie wyczekać do testowania jeszcze tydzień? -
nick nieaktualny
-
Kredeczka no leć szybko na betę i czekamy na wyniki
Bulimuila, gratuluję
pepsunieczka ja też korzystam z winoterapii ale piję swoje, a właściwie męża, domowej roboty winko z wiśni - ubiegłoroczne a w domu stoi kolejne nastawione w tym roku
uwielbiam! -
nick nieaktualnykattalinna wrote:wiecie co, tak sobie dziś pomyślałam, jak to się człowiekowi zmienia poczucie czasu - zawsze miałam cykle regularne jak w zegarku, 27-28 dni. i kiedyś się denerwowałam, że to tak szybko, dobrze się nie obejrzę a tu @ za @. od kiedy zaczęłam się starać o dziecko to nagle te cykle zrobiły się niemiłosiernie długie, mimo że trwają ciągle tyle samo. czekam i czekam a tu dopiero 7 dpo...
i jak tu cierpliwie wyczekać do testowania jeszcze tydzień?
Haha, mam to samo -
nick nieaktualny
-
Bulimulia gratuluje!!!
Kreseczki czekany niecierpliwie na betę!!!
Miluszka moja babcia robi winka. Ostatnio na Święta Wielkanocne wyjęła z 1998 roku. Ma takie rarytaski. Pyyycha a jak wali w główkę -
nick nieaktualny
-
Bulimia - gratulację i spokojnej ciąży
Kredeczka - trzymam kciuki za wysoką betę
U mnie oczywiście @
Jak co miesiąc :.(
Powodzenia pozostałym StaraczkomZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Abra w następnym cyklu może się uda. Musisz być dobrej myśli wiem, ze jest ciężko tak myśleć, ale to nam chyba daję największą siłę.
Dzięki Kochana!
Liczę na to, że w tym lub kolejnym cyklu się uda, a jak nie to klinika...Paulette lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:kochana a jak wolno spytać to który już cykl rozpoczęłaś ?
Pewnie, że wolno spytać
zaraz minie rok, a który cykle - chyba 10, jeśli się nie pomyliłam w obliczeniach.
Wszystkie badania porobione, wszystko ok, a jednak się nie udajeZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyAbra wrote:Pewnie, że wolno spytać
zaraz minie rok, a który cykle - chyba 10, jeśli się nie pomyliłam w obliczeniach.
Wszystkie badania porobione, wszystko ok, a jednak się nie udaje -
Mąż ma zbadane nasienie - jest ok.
U mnie też ok.
Dla zwiększenia szans biorę CLO, a tu i tak lipa
No nic - nie ma innego wyjścia, jak starać się dalej....
Wiem wiem o tych 12 m-cach, ale to frustrujące, że mimo dobrych wyników badań się nie udaje - nawet nie wiadomo czemuZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyAbra, a oprócz nasiena męza i Twojej morfologii sprawdzałaś sobie inne rzeczy? Podejrzewam ze taj, skoro bierzesz Clo to musisz miec monitoring, ale:
- czy endometrium jest na tyle grube żeby zarodek się w nim umościł?
- czy poziom progesteronu masz na tyle wysoki ze zdoła utrzymać ciąże?
- czy jajowody są drożne?