SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje!!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:U mnie bedzie chyba cykl stracony
Jeden lekarz w 8dc widział pecherzyk(mierzył niby go lipny sprzet) a wczoraj inny gin nic nie widział zero nic ani plynu ani pecherzyka ten mial dobry sprzet do usg...
Jakos mi smutno...
A teraz który masz dzien cyklu? 14? Płyn dosc krótko sie utrzymuje wiec wcale nie musi go byc. A i ciałko żólte nie zawsze jest widoczne. Skoro w 8dc coś było, to coś się z tym musiało stać
Wierzę ze bedzie ok!Andzia87, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybizona wrote:Gratulacje dziewczyny !!!!!
Kurcze wydaje mi sie, ze mam cykl bez ouwlacji..pierwszy raz nie ma wyraznego skoku temperatury..co prawda test owu pozytywny, sluz owu.tez...ale jakies mam dziwne wahania temperatur caly czas...jak sadzcie?
Ja tez mysle ze była wczoraj
Jutro/pojutrze powinien byc skok, choc i z tym różnie bywa.
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Mama_Ali wrote:Ja juz po wizycie, jajo jest, 22 mm ale endo bardzo cieniutkie 4,5 mm. Lipa.
słyszałam że winko pomaga na endometrium też od czasu do czasu piję i przeważnie mam 13 mm, słyszałam też że przy CLO się zmniejsza u mnie tego nie zauważyłam.
trzymam kciukiMama_Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela B-D wrote:słyszałam że winko pomaga na endometrium też od czasu do czasu piję i przeważnie mam 13 mm, słyszałam też że przy CLO się zmniejsza u mnie tego nie zauważyłam.
trzymam kciuki
ja juz dzis po dawce magnezu i winku czerwonym. Podoba mi się ta terapia! Świat jakoś bardziej kolorowy jestpepsunieczka lubi tę wiadomość