SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorka - gratulacje serdeczne i spokojnej ciąży życzę
Ja dziś nie testowałam - przesunęłam sobie na sobotę test o ile w tym czasie @ nie przybędzie, a jest to bardzo prawdopodobne, bo już ją zaczynam czuć w oddali
Oby udało się w kolejnym cyklu...Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Abra wrote:Lorka - gratulacje serdeczne i spokojnej ciąży życzę
Ja dziś nie testowałam - przesunęłam sobie na sobotę test o ile w tym czasie @ nie przybędzie, a jest to bardzo prawdopodobne, bo już ją zaczynam czuć w oddali
Oby udało się w kolejnym cyklu...
pewnie się uda.. głowa do góry...
Abra lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki badan i chyba wszystko ok, ale mam zrobiona tsh III generacji: 3,615 uU/mL a norma laboratoryjna: min 0,340 - max 5,600...a mimo to wydaje mi się za wysokie przy staraniach.
Fsh - 10,45 mIU/mL
Estradiol - 36,10 pg/mL
Prolaktyna- 19,83 ng/mL
LH- 13,32 mIU/mL -
Jagah wrote:Mam wyniki badan i chyba wszystko ok, ale mam zrobiona tsh III generacji: 3,615 uU/mL a norma laboratoryjna: min 0,340 - max 5,600...a mimo to wydaje mi się za wysokie przy staraniach.
Fsh - 10,45 mIU/mL
Estradiol - 36,10 pg/mL
Prolaktyna- 19,83 ng/mL
LH- 13,32 mIU/mL
Jagah przy staraniach mówią że TSH powinno wynosić pomiędzy pomiędzy 1-2 mU/l. Teoretycznie jest w normie ale chyba za wysoko jak dla staraczki.
Ja miałam problem z za niskim TSH prawie nie wykrywalnym.
A w drugiej ciąży mi się naprawiło i miałam prawidłowe 0,8-1,4
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczynki za ciepłe powitanie. Ja z Kacperkiem też zaszłam rok temu w sierpniu, więc mam naprawdę ogromną nadzieję, że i teraz się uda. Dziś mam wizytę u nowego ginusia, bo poprzedni bardzo się boi mojego "nabytku" na szyjce, który ma pomóc w utrzymaniu jakiejkolwiek ciąży.
Mama_Ali kciuki zaciśnięteMama_Ali lubi tę wiadomość
-
Nie zapisywałam się na ten wątek ze względu na to, że z miesiąca na miesiąc przychodziła @...
Teraz zaprzestałam starań - psychicznie odpoczywałam od wszystkiego... Zaczęłam sobie snuć plany na przyszłość bez dziecka...
Może kiedyś się uda ale pewnie nie teraz...
Podeszliśmy do inseminacji bez większych emocji... To była nasza pierwsza więc za pierwszym razem nikomu się nie udaje....
Dzisiaj zrobiłam test:) wyszedł pozytywny....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam z niecierpliwością na betę))))littleladybird, mmarzenak, bizona, Emilia77, Lianna, Abra, Paulette, justyna14 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
U mnie bedzie chyba cykl stracony
Jeden lekarz w 8dc widział pecherzyk(mierzył niby go lipny sprzet) a wczoraj inny gin nic nie widział zero nic ani plynu ani pecherzyka ten mial dobry sprzet do usg...
Jakos mi smutno.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Gratulacje dziewczyny !!!!!
Kurcze wydaje mi sie, ze mam cykl bez ouwlacji..pierwszy raz nie ma wyraznego skoku temperatury..co prawda test owu pozytywny, sluz owu.tez...ale jakies mam dziwne wahania temperatur caly czas...jak sadzcie?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec