Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga!! gratuluję!
-
nick nieaktualny
-
lenka tak tez zrobilam ale dziwi mnie szybki spadek po paru zwyklych czynnosciach:)
-
jaga gratuluje i trzymam kciuki za wysoką bete:)
a ja każdego dnia próbuje inaczej:D 3 dni przed owu w pozycji misjonarskiej i po leżenie przez 30 min i prysznic, 2 dni przed owu w pozycji od tyłu, leżenie na brzuchu po i po 30 minutach prysznic:) dzień przed owu ja na górze i po chwile poczekać, później leżenie na brzuchu z nogami w górze bez prysznica i siusiu:D a co z tego wyjdzie zobaczymy:D
a ja po wczorajszym monitoringu zadowolona bo pęcherzyk pięknie urósł do wymiaru 22mm
*endometrium 1,2cm
* dostałam 2 ampułki pregnylu:) teraz pozostaje tylko się modlić i czekać ale jajnik od wczoraj nie miłosiernie boli i rwie:)
marteczka wpisujesz ta pierwszą zaraz po przebudzeniu:)
Ewelcia, Angelabd lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena 88 racja lepiej odrazu isc do toalety a nawet zalecają lekarze ginekolodzy a dlaczego dlatego ze ujscie szyjki macicy zakleja się spermą i zostaje jakis czas tam ,a gdy odbywa się drugi stosunek to tym najswierzszym plemnikom ciezko się dostac przez zastarzałą warstwe spermy .takze najlepiej nie trzymac to idiotyczne ,ja po stosunku nie lezalam i tylko odrazu do toalety szlam .
-
nick nieaktualnyWitam, podczytuję was troszkę i takie mam ptanie co myślicie o leżeniu na boku po serduszkowaniu? bo ja tak własnie robię, a po około 15 min tak jak Magda_lena88 idę siusiu bo czuję się pełna:)Jakoś jak leżę na plecach to mi wszystko wylatuję na brzuchu nie próbowałam ale też kojarzy mi się że może wylecieć. pozdrawiam i gratuluję boćków:)
-
udana ja czasami leże na boku:) myśle ze każda pozycja jest dobra:)
jaga nie mogę otworzyć już tak:) delikatna kreseczka jest, ale zauważalna gołym okiem:D super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:52
CÓRECZKA
-
spróbuj teraz bo wcześniej źle wkleiłam link:)
Wiecie co? W zeszłym roku dokładnie 8 sierpnia o 8 rano robiłam powtórne badanie hcg. Po południu zaczęłam plamić, wieczorem poroniłam. Dzisiejszy dzień zaczęłam dokładnie tak samo jak rok temu ........Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już wiem że nic z tego nie będzie bo nie było między czasie
niby dwa dni przed ovu tą pokazaną dzisiaj i wczoraj
Najbardziej mnie wkur* moja teściowa niby z zawodu pielęgniarka ale jej zdaniem dziecko się robi od tak i z każdego będzie dzieciak.
W dupę niech to sobie wsadzi jej mądrości!
Jaga musi być dobrze 08.08. to ładna data moi rodzice mają dziś 22 rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:19
-
tomania te 2 serduszka 2 dni przed owu spokojnie mogą wystarczyć przecież plemniki przeżywają nawet kilka dni:) juz nie takie rzeczy widziałam jedna dziewczyna miała serduszko JEDNO chyba 5 albo 6 dni przed owu i co? zakończyło się to ciążą
annamaria monitoring jest najskuteczniejszą metodą określenia owulacji:) może powiedzieć czy pęcherzyk pękł i jest po owu czy jeszcze nie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:22
Angelabd lubi tę wiadomość
CÓRECZKA
-
Jaga wrote:spróbuj teraz bo wcześniej źle wkleiłam link:)
Wiecie co? W zeszłym roku dokładnie 8 sierpnia o 8 rano robiłam powtórne badanie hcg. Po południu zaczęłam plamić, wieczorem poroniłam. Dzisiejszy dzień zaczęłam dokładnie tak samo jak rok temu ........
a moze opowiesz nam czy cos czułaś przed zrobieniem testu....no wiesz takie tam przypadłosci, które byc moze świadczyły juz wtedy o dwóch kreseczkach na teście.... -
A jeśli idę pierwszy raz i będzie już po owu to czy stwierdzi mi że ona była i kiedy,czy do stwierdzenia owulacji trzeba też zrobić monitoring przed owulacja?
Ja może oduszcze sobie ten cykl a w nastepnym juz pojde na monitorig:) i bede wiedziala co i jak bardziej niz po tych testach... kwestia taka czy na niego moge isc do swojej ginki na nfz jak do tej pory... nie chce placic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:34