Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam plan na życie, mój mąż zacznie pić, ja ćpać i pić, przestaniemy płacić rachunki, wejdzie nam komornik trafimy do rejestru długów, między czasie bd sie pieprzyc z kim popadnie i kiedy nd chcieli do tego mój mąż będzie mnie bił ja jego i może wtedy uda nam się zajść w ciąże nie jedną nawet na ślepe strzały.
Albo drugi plan zaczniemy gadać że jak bardzo nie chcemy itd zaczne się zabezpieczać antykoncepcja itd i wtedy wpadniemy!!
A tak na serio wczoraj widziałam dziewczynę może miała 20 lat jedno dziecko w wózku ok. 3 latek z drugim w ciąży a ona co papierosik w ręce ten facet wódka a mnie szlak trafił chciałam jej ten papieros w dupę wsadzić!!Ewelcia, Blue lubią tę wiadomość
-
Ankara wrote:Jaga....
a moze opowiesz nam czy cos czułaś przed zrobieniem testu....no wiesz takie tam przypadłosci, które byc moze świadczyły juz wtedy o dwóch kreseczkach na teście....
Kochana śmiesznie to zabrzmi ale to naprawde czułam intuicyjnie. Zwykle przed okresem baaaaardzo bolą mnie mlekodajki (mam duży biust bo 70 G) więc poprostu mam wrażenie , że mi odpadają, teraz nie czułam nic ( na około 10 dni przed się zaczynało). Kłuło mnie w jajcorach , i czułam rozpieranie w macicy ( jestem po jednym porodzie , więc bardzo mnie to zaciekawiło ). Zawsze się martwiłam , że napewno się nie udało a teraz spokojnie rozmawiając z przyjaciółką stwierdziłam , wiesz chyba muszę iść do psychiatry bo wmówiłam sobie , że tym razem się udało. W swoim wykresie gdzieś w notatkach nawet napomknęłam o tym , że mam dziwną intuicje , że chyba to jednak ten cykl.Ankara, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiek191 wrote:Lena eh aż nie chce się wierzyć ze beta ujemna:( przykro mi strasznie a tak pieknie wykres się prezentował. Trzymam kciuki za kolejny cykl:*
To by było zbyt piękne aby przy pierwszej owulacji udało się ..
I do tego z morfologią męża ..
Bańka mydlana prysnęła ..
-
Jaga a ja się urodziłam 08.08 i jest to najszczęśliwsza data dla mnie Więc trzymam za Ciebie kciuki aby i dla Ciebie w tym roku ten dzień okazał się szczęśliwy i żeby kruszynka z Tobą została. Ja za to od 3 dni widzę piękny rozciągliwy śluzik , a dzisiaj było go mega dużo. Powiem wam że tuż po @ miałam bardzo dużą ochotę na i moja druga połowa też. Teraz to jakoś oklapło. 8 dc trochę poleżałam po i uciekłam do toalety bo wytrzymać już nie mogłam i oczywiście pierwsza myśl że wszystko wyleciało i nic z tego nie będzie. Wczoraj 9 dc a my oby dwoje jak te flaki chcieliśmy zrobić podejście i chyba z 40 min próbowaliśmy i nic z tego nie wyszło więc odpuściliśmy i dzisiaj rano spróbowaliśmy na nowo tym razem już nam wypaliło Dziwne w czasie owu powinno mi się bardziej chcieć. Wykres też mam jakiś dziwny ;/
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Beti nie zawsze się ma ochote na . Zreszta nawet jak się ma ochote to organizm potrafi płatać figle . Ja też po stosunku poleżałam pare minut i śmiagałam do wc bo mnie wkurzało to , że mi się coś pląta glutowato-ślizgiego w moim wnętrzu
Też mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze
Dla Ciebie wszystkiego naaaaaaaajjlepszego z okazji urodzinek Zielonej kropeczki życze.
Tomania dla rodziców również życzonka przesyłam z okazji rocznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:25
Angelabd lubi tę wiadomość
-
tak to jest ze nie zawsze sie chce... zmęczenie daje sie we znaki i zwyczajnie nie wychodzi. Najgorzej, jak to się dzieje podczas owu. Czuje wtedy takie cisnienie, ze Musze!!
nie chce zeby tak było... -
nick nieaktualny
-
AnnaMaria ja też tak mam że obojetnie czy zrobie w 2dc czy przed owu mam 2 kreseczki, jedynie w dniu owu jest albo taka sama jak testowa albo mocniejsza:) podobno tak jest gdy ktoś ma PCOS u mnie by się zgadzało:)to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Tomania a nie robiłaś testów owulacyjnych? To mogłoby pomóc w lepszym rozróżnieniu który ze skoków był na owulację. Moim zdaniem ten skok z 12dc jest bardziej owulacyjny niż ten drugi Ten spadek między 16-17dc może być na zagnieżdżenie, a że trwał dwa dni to program przeniósł Ci owu ;P Albo jest to zwykły spadek progesteronu ;/ Nie stresuj się tym tylko poczekaj. Myślę że będzie dobrze :* A teściowej powiedz żeby sama sobie dziecko zrobiła jak tak chce
Beti Wszystkiego najlepszego! Życzę żebyś dostała na urodziny to czego pragniesz najbardziej :*
Lenaaż trudno uwierzyć Ściskam Cię mocno:* Ważne że poruszyło jajniki i była owulacja - 50% sukcesu już za Wami. Teraz tylko karm męża jakimiś suplementami i zdrowym jedzonkiem - może kolejnym cyklu jeden złoty strzał wystarczy
Jaga gratuluję! jak tylko znajdę listę to wklejam bociana
Jej jak ja lubię Was obocianowywać Która następna?
U mnie dalej ten głupi program nie wyznaczył owulki chociaż jestem pewna że już po, ale czekam wciąż z niecierpliwością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:03
moremi lubi tę wiadomość
-
Ankara wrote:Jaga....
a moze opowiesz nam czy cos czułaś przed zrobieniem testu....no wiesz takie tam przypadłosci, które byc moze świadczyły juz wtedy o dwóch kreseczkach na teście....Ankara, Ewelcia, beti97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@, Alinna
7.08 - MartaAlvi
8.08 - Landryneczka, Jaga
9.08 - kierzynka, małolata (@)
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - czekolada:)
12.08 - Angelabd, tomania8206, Blue
13.08 - miscelle
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka, roletka
16.08 - Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta, Ankara
20.08 - Kitaja, Versense, Agga
21.08 - asiek191
22.08 - karo_line, Nancy87
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja, polkosia, Gosiacu, agus3004
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka, moremi
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009, Tysia85, Bluberry
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08 - Natka098, gosia86
31.08 - Magic, motyl1993
odwiedził w tym miesiącu 12 sierpniówek
-
No własnie Jaga i shimmer_lip
pytam, poniewaz ja tez mam jakies przeczucie intuicyjne, ze to teraz, ze sie udało....ale czy ta intuicja mnie nie zawiedzie. Narazie oprócz dajacego o sobie znac co jakis czas prawego jajnika i takiej ciezkosci w podbrzuszu nic nie mam. Tzn. piersi narazie nie bolą....śluzu dużo białego. Hmmmm być moze tak bardzo chciałabym, ze juz sobie to wmawiam.... A liczycie dni robiac testy od dnia owulacji czy serduszkowania? Mam to dokładnie zaznaczone dlatego od owulki to dopiero 4 dzien, od serduszkowania 6 lub tez 8:) ehhhh niech ten czas szybciej leci....