Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe mamusie 2013
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2013

Oceń ten wątek:
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swoj termometr schowalam gleboko w ciemna szuflade :D
    moj pancio mnie namawial, zebym to zrobila - nie sluchalam.
    moj lekarz mnie namawial, zebym to zrobila - stwierdzilam ze jak ja bede wiedziec kiedy owulka? kiedy @
    a na drugi dzien obudzilam sie i nie chcialo mi sie siegac po niego i pomyslalam eee jeszcze nie trzeba i tak, od jutra zaczne. a jutro jak sie obudzilam stwierdzilam ze w nosie go mam. nie chce mierzyc. i to bylo takie naturalne, ze az dziwne.

i powiem wam szczerze - dawno nie bylam tak szczesliwa - LOL

;oniqa, Aniqa lubią tę wiadomość

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie znów zaczęłam z termometrem, bo nic nam nie dało to, że na jakiś czas przestałam. Nawet dobrze nie wiem czy miałam owulkę, bo ból jakiś mniejszy niż zwykle był.;/

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) Trzy dni w pracy i znowu weekend <3 Lubię to ...no cóż przez weekend nie zaglądałam teraz zabieram się za nadrabianie zaległości..jak zawsze nie zawodne :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(

przykro mi Kochana...trzymam kciuki żeby ten cykl był juz tym szczęśliwym :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    kochana strasznie mi przykro mi tez aż łezka poleciała jak przeczytałam Twój post trzymaj się buziaki :*

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Ciepło kochana :* Trzymam kciuki za nowy cykl <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:

Kochana będzie dobrze... pamiętaj najważniejsze to psychicznie być dzielną. Teraz licz , ze kolejny cykl będzie szczęśliwy... Hormony są pobudzone, wiec działaj..Nie jest łatwo walczyc z przeciwnościami losu, ale właśnie dlatego wspieramy się na wzajem..by z cyklu na cykl być mocniejsze a nie słabsze i by rosnąc w siłe a nie poddawać się..

pa

Aniqa, Matylda36, eta lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z koleżanką wyżej,
    uda się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane potrzebuje Waszej pomocy...otóż jestem w 18dc i nadal mam kremowy śluz - już 6 dzień - mam wrażenie że ovu już była bo nawet wczoraj miałam skurcze macicy i pobolewały mnie jajniki. Myślicie, że jak nadal mam kremowy śluz to znaczy, że pęcherz nie pękł? Nie wiem co myśleć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uda sie napewno sie uda trzeba tylko miec nadzieje i sie nie poddawac :)

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki
    Jestem już po chisterioskopii,a co najbardziej wkurw...e to to ,że nie miałam żadnego polipa, nic tam nie było,przynajmniej wiem.Ale nie wiem co dalej,20,08 idę do gin i zobaczymy może hsg,tylko nie chce mi się znów leżec w szpitalu.Gratuluję wszystkim zaciązonym,a starającym,życzę szczęśliwie zakończonego cyklu!!!

Iwka lubi tę wiadomość

Andzia33
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj andzia33! dobrze cie miec z nami. cale szczescie ze nie byo zadnego polipa. fakt niepotrzebne zamieszanie. najwazniejsze ze sprawdzili i sie upewnili. tak to by kazdy jeszcze zachodzil w glowe. nie zlosc sie kochana. zobaczymy co powie gin.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kalitria
    przynajmniej jestem jeden krok do przodu,zobaczymy co dalej

Andzia33
  • eunika Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) ja tak wpadam na chwilę bo jest u nas do czwartku 8-letnia córcia znajomych :) dziś w końcu wiem co to znaczy wysoka twarda i zamknięta szyjka, wcześniej nigdy taka nie była, mam nadzieję że to coś znaczy a jak nie to chociaż będę miała dokładniejsze obserwacje :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:

hej kochana, strasznie mi przykro z twoich wiesci, ale wspaniale ze znosisz to miare dobrze. mam nadzieje ze szybciutko znowu zajdziesz w ciaze i wszystko bedzie sie rozwijalo tak jak powinno! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalitria Kochana http://www.youtube.com/watch?v=pJfytQEqJ9Q :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety @ sie zaczyna, wiedziałam ze dzisiaj przyjdzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi Kaarolaa, trzeba walczyć dalej...niestety

A ja byłam dzisiaj robić posiewy i kurcze jak wróciłam do domu to pojawiła mi się jasno czerwona krew na wkładce no i się przestraszyłam co się dzieje, fakt jestem tuż przed okresem bo mam 27 dc ale na @ jeszcze za wcześnie. Teraz niby przeszło, ale już czuję ból brzucha więc pewnie @ się zbliża.

• miało-być-łatwo Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia nie chcę zapeszać, ale mi dziś też najpierw pojawiła się jasnoczerwona krew, a potem to już się rozkręciło :( Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej.

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ