Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
ja swoj termometr schowalam gleboko w ciemna szuflade
moj pancio mnie namawial, zebym to zrobila - nie sluchalam.
moj lekarz mnie namawial, zebym to zrobila - stwierdzilam ze jak ja bede wiedziec kiedy owulka? kiedy @
a na drugi dzien obudzilam sie i nie chcialo mi sie siegac po niego i pomyslalam eee jeszcze nie trzeba i tak, od jutra zaczne. a jutro jak sie obudzilam stwierdzilam ze w nosie go mam. nie chce mierzyc. i to bylo takie naturalne, ze az dziwne.
i powiem wam szczerze - dawno nie bylam tak szczesliwa - LOL;oniqa, Aniqa lubią tę wiadomość
-
Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(
przykro mi Kochana...trzymam kciuki żeby ten cykl był juz tym szczęśliwym -
ecencia wrote:Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(
-
ecencia wrote:Niestety dziewczyny wracam do was staraczek, wczoraj beta spadła a dziś przyszła @ wiec niestety wczesne poronienie. Nawet się nie poplakałam rano w domu bo już wczoraj czułam, że nie będzie dobrze ale teraz w pracy ledwo się trzymam. A brzuch mi rozsadza. ;(
Kochana będzie dobrze... pamiętaj najważniejsze to psychicznie być dzielną. Teraz licz , ze kolejny cykl będzie szczęśliwy... Hormony są pobudzone, wiec działaj..Nie jest łatwo walczyc z przeciwnościami losu, ale właśnie dlatego wspieramy się na wzajem..by z cyklu na cykl być mocniejsze a nie słabsze i by rosnąc w siłe a nie poddawać się..
pa
Aniqa, Matylda36, eta lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane potrzebuje Waszej pomocy...otóż jestem w 18dc i nadal mam kremowy śluz - już 6 dzień - mam wrażenie że ovu już była bo nawet wczoraj miałam skurcze macicy i pobolewały mnie jajniki. Myślicie, że jak nadal mam kremowy śluz to znaczy, że pęcherz nie pękł? Nie wiem co myśleć...
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki
Jestem już po chisterioskopii,a co najbardziej wkurw...e to to ,że nie miałam żadnego polipa, nic tam nie było,przynajmniej wiem.Ale nie wiem co dalej,20,08 idę do gin i zobaczymy może hsg,tylko nie chce mi się znów leżec w szpitalu.Gratuluję wszystkim zaciązonym,a starającym,życzę szczęśliwie zakończonego cyklu!!!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
witaj andzia33! dobrze cie miec z nami. cale szczescie ze nie byo zadnego polipa. fakt niepotrzebne zamieszanie. najwazniejsze ze sprawdzili i sie upewnili. tak to by kazdy jeszcze zachodzil w glowe. nie zlosc sie kochana. zobaczymy co powie gin.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej ja tak wpadam na chwilę bo jest u nas do czwartku 8-letnia córcia znajomych dziś w końcu wiem co to znaczy wysoka twarda i zamknięta szyjka, wcześniej nigdy taka nie była, mam nadzieję że to coś znaczy a jak nie to chociaż będę miała dokładniejsze obserwacje
-
hej kochana, strasznie mi przykro z twoich wiesci, ale wspaniale ze znosisz to miare dobrze. mam nadzieje ze szybciutko znowu zajdziesz w ciaze i wszystko bedzie sie rozwijalo tak jak powinno! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzykro mi Kaarolaa, trzeba walczyć dalej...niestety
A ja byłam dzisiaj robić posiewy i kurcze jak wróciłam do domu to pojawiła mi się jasno czerwona krew na wkładce no i się przestraszyłam co się dzieje, fakt jestem tuż przed okresem bo mam 27 dc ale na @ jeszcze za wcześnie. Teraz niby przeszło, ale już czuję ból brzucha więc pewnie @ się zbliża.