Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
topa nie stresującego czekania i zielonej kropeczki w nagrodę!!!!!
Iwka miłego odpoczynku,a mąż nadrobi jutro i w tak pięknej okolicy nad jeziorkiem to napewno będziecie wypoczęci i będą zielone efekty!!!
A u mnie nic ciekawego,napucznięta jak żaba nadal i ogólnie żle się dziś czuję.Też siedzę w pracy do 18,ale jutro wolne!!!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
No mnie się coś robi dziwnego - mam jakieś dziwne zawroty tak jakby chwilowe zaburzenie błędnika - szlak !
Nawet nie stresuję się czekaniem - co ma być to będzie. W pierwszych miesiącach szlałąm teraz luz - najgorsze są 2 dni do okresu wtedy już wariujęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:I ja tez czekam na testowanie ale jeszcze jeszcze... az do 23 go. Przeciez wytrzymam! Żeby moc poten wstawić zielona krope:-)))
Dziewczyny nie tracimy nadzei!!!!!!!!!!!!
ja tez 23go testuje...tzn zamierzam bo wtedy będzie 29dc a nigdy nie miałam cyklu regularnie, jedynie poprzedni idealnie 29dni...ale myślę, że już wtedy mogę spokojnie testować -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mało się tu udzielam, ale czytam Was często. Chciałam się pochwalić, że OVU wyznaczyło mi owulację W 55 dniu cyklu. Co prawda linią przerywaną, ale przy moim pcos i przypuszczeniach cykli bezowulacyjnych to zawsze coś. Zobaczymy czy się temperatura utrzyma
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość