Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:dokładnie tak! jak bym się uparła to bym mogła chodzić do pracy raz już tak zrobiłam i żałuje wiec teraz bycze się w domu chociaż nuda na maxa !
Ja jestem juz spracowana i powiem szczerze po tych 10 latach chetnie odpoczne na dłuzej..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie, widziałam mojego szczęśliwego maluszka. Zaczynam się do niego przyzwyczajać i chyba na dobre wierzyć, że donoszę tę ciążę
Miriam masz rację, jak się da w naszych przypadkach to trzeba na L4, ja chciałam pracować, ale niestety lekarz nie chciał o tym słyszeć. Poza tym leżąc cały czas nie dużo mogłabym zrobić
Miriam, ja nie narzekam na nudę, bardziej na dłużący się czas. Trochę zajęć sobie znalazłam, no i wpadłam na pomysł, że może nauczę się robić na szydełku (wiem głupawy pomysł), ale na leżąco to jest niezły zabijacz czasu i wydziergam coś dla maluszka. Zaczęłam już czytać i oglądać tutoriale, więc za jakiś czas biorę się do roboty Seriali nie znoszę, książki czytam, ale ile można, więc będę szydełkować, a co? Na emeryturę ta umiejętność będzie jak znalazł
Andzia33, Miriam lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie, widziałam mojego szczęśliwego maluszka. Zaczynam się do niego przyzwyczajać i chyba na dobre wierzyć, że donoszę tę ciążę
Miriam masz rację, jak się da w naszych przypadkach to trzeba na L4, ja chciałam pracować, ale niestety lekarz nie chciał o tym słyszeć. Poza tym leżąc cały czas nie dużo mogłabym zrobić
Miriam, ja nie narzekam na nudę, bardziej na dłużący się czas. Trochę zajęć sobie znalazłam, no i wpadłam na pomysł, że może nauczę się robić na szydełku (wiem głupawy pomysł), ale na leżąco to jest niezły zabijacz czasu i wydziergam coś dla maluszka. Zaczęłam już czytać i oglądać tutoriale, więc za jakiś czas biorę się do roboty Seriali nie znoszę, książki czytam, ale ile można, więc będę szydełkować, a co? Na emeryturę ta umiejętność będzie jak znalazł
I co Matylda dalej lezakujesz ? czy mozesz juz pochadzać?aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Jak tak sie popatrzy kilka stron wstecz ,to same cięzaróweczki,to bardzo dobrze jest nadzieja również dla tych bez suwaczków.
Wszystkim ciężarówką życzę spokojnej ciązy i samych radości a nie problemów z mdłościami i zadnych nerwów, na pewno będzie wszystko dobrze i urodzicie zdrowe śliczne maluszki.
A starającym dużo cierpliwości i szczęśliwego zakończenia .
U mnie bez zmian nie staram się w sierpniu.Andzia33 -
MariaAntonina leżakuję i na razie nie zanosi się na to, żebym chociaż wokól domu pospacerowała. Do tego moją szyjkę trzeba wspomóc i będą mi pessar zakładać, także dzieje, się, ale jestem tak psychicznie na wszystko gotowa, że jedyna dla mnie ważna rzecz to całe i zdrowe maleństwo.
A Ty trochę odpocznij, bo czytam, że nie żałujesz sobie
Miriam, to zacznij szydełkować, a pod koniec ciąż pochwalimy się naszymi dziełami, hihiAndzia33, Miriam lubią tę wiadomość
Andzia33, dobrego mam lekarza, a to połowa sukcesu. Kochana jak się rozszydełkuję to za kilka miesięcy będę tworzyć takie cuda i jeszcze zawód zmienię
Jestem, a raczej byłam (ha ha) typem pracoholika, więc muszę robić coś czego będzie efekt, czytać można, oglądać filmy można, ale ja musze robić coś konstruktywnego i teraz wymyśliłam szydełko, bo pomysłów na działania jak cały czas leżę nie jest dużo.Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety w Polsce zostanę aż do porodu, no i parę tygodni dłużej.
Ja mam lekarza ze Szpital Wojskowego, ale badania robię w Medicoverze i skłaniam się też do porodu w Medicoverze, ale nie wiem czy zdecydują się na mój przypadek. Bo jestem przerażona szpitalami publicznymi w Polsce.Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Matylda36 wrote:MariaAntonina leżakuję i na razie nie zanosi się na to, żebym chociaż wokól domu pospacerowała. Do tego moją szyjkę trzeba wspomóc i będą mi pessar zakładać, także dzieje, się, ale jestem tak psychicznie na wszystko gotowa, że jedyna dla mnie ważna rzecz to całe i zdrowe maleństwo.
A Ty trochę odpocznij, bo czytam, że nie żałujesz sobie
Miriam, to zacznij szydełkować, a pod koniec ciąż pochwalimy się naszymi dziełami, hihi
Od teraz tylko RELAkS
Matylda36, Miriam, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Miriam wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, nie będziemy tutaj dziewczynom zaśmiecać forum, więc Ci napiszę na prive, jak to jest z moim lekarzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:06
Miriam lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczynki,
Chciałam się tylko doradzić, bo ja mam dopiero 5 dc, jeszcze mam końcówkę okresu a od wczoraj mnie potwornie bolą jajniki i dół brzucha. JUż tak się zastanawiam czy to nie jakaś cysta albo ból przedowulacyjny? ale tak wcześnie????? a dziś ból jest bardzo silny do lekarza narazie nie chcę iść bo dopiero byłam 2 tyg temu i nie chcę znowu wydawać kasę.