Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za wsparcie, udaje mi się znaleźć jakiekolwiek pozytywy w tym kiepskim dniu. Zastanawia mnie jedno wczoraj jak zaczęło się plamienie byłam u ginekologa i mam wpisaną grubość endometrium 6,7mm wiec jak na moje oko to bardzo cienkie. To była pani ginekolog w szpitalu bo panikowałam i chciałam koniecznie odrazu ginekologa ale nie komentowała tego endometrium. Musze to pokazać mojemu ginowi. A wam nie wydaje się to endometrium cienkie jak na 34dc zaraz przed @? A w ciąży też przecież staje się grubsze.
-
nick nieaktualnymiało-być-łatwo wrote:Nusia nie chcę zapeszać, ale mi dziś też najpierw pojawiła się jasnoczerwona krew, a potem to już się rozkręciło Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej.
Kochana ja tam zbytnio się już nie przejmuję, bo zapisaliśmy się na in vitro refundowane, podjęliśmy decyzję, ponieważ nie chcemy dłużej czekać...teraz robimy badania i we wrześniu startujemy z całą procedurą.
Póki co okresu nie ma, ale to jeszcze 3 dni, więc mam czas. -
Niewiem co się znow ze mna dzieje już 2 dzień jestem nerwowa wszyscy mnie draznia. Nie umiem normalnie odpowiadać na pytania tylko z podniesionym glosem. Na PMS jeszcze chyba za wcześnie bo @ mam mieć kolo 23.08. Wczorajjuz miałam na myśli wziąć tabletke na uspokojenie..
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:Niewiem co się znow ze mna dzieje już 2 dzień jestem nerwowa wszyscy mnie draznia. Nie umiem normalnie odpowiadać na pytania tylko z podniesionym glosem. Na PMS jeszcze chyba za wcześnie bo @ mam mieć kolo 23.08. Wczorajjuz miałam na myśli wziąć tabletke na uspokojenie..
Może powinnaś się trochę zrelaksować, odpocząć... -
Eavonne wrote:Niewiem co się znow ze mna dzieje już 2 dzień jestem nerwowa wszyscy mnie draznia. Nie umiem normalnie odpowiadać na pytania tylko z podniesionym glosem. Na PMS jeszcze chyba za wcześnie bo @ mam mieć kolo 23.08. Wczorajjuz miałam na myśli wziąć tabletke na uspokojenie..
-
witam ja bede testowala za kilka dni (planowana @ powinna przyjsc za okolo 3 dni-oby nie przyszla!! blaaaaaagam!)
jednakze nie mam ZADNYCH objawow i cos mi sie wydaje ze jednak i tym razem sie nie udalo;( Przytulalam sie z partnerem 2 dni przed owulacja-chyba za wczesnie-co mysliscie, jest jednak szansa,ze w ciazy ejstem mimo brakow objawow??)
pozdrawiam
-
nick nieaktualnywitam po paru dniach
a więc byłam dziś u gastrologa z moimi wrzodami na jelitach i
mam czopki i tabletki asamax 2*2 szt dziennie (chyba taka nazwa) czopki nie pamiętam ale wiem że mam je na ryczałt bo tak op. tych czop. 100zł a na ryczałt ok. 7zł no i na refluks tabletki i teraz wykupić i leczyć ,proszę trzymać kciuki żebym je dobrze tolerowała i żeby pomogły !!!
a i powiedział że ta choroba nie ma wpływu na zachodzenie w ciążę i rodzą się zdrowe i ładne dzieci
stawy mnie bolą ,pieką i sztywnieją szczególnie szyja ,barki ,kolana aż mi słabo a gastro powiedział ze stawy mogą bolec przy tej chorobie jelit i mam nadzieje ze tak jest i nie jest to nic osobnego (osobna choroba)ehhh...
dla przypomnienia
@ nie miałam za to lekkie plamienia od piątku w nocy do niedzieli ,jeszcze w poniedziałek były ale tylko pyci na papierze toalet (dosłownie mgła)... jutro idę do ginki ,ciekawam co na to powie (dziś 40dc a @ miała być planowo 4-5.08)test ostatnio robiony wczoraj negatyw ...
pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 16:45
Iwka lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ostatnio czytałam o dziewczynie,która miała 2dni przed owu serduszko,i jest w ciąży[w 2014 chcę byc w ciąży]więc myśl pozytywnie,wszystko może się zdażyc.
Ja raczej jestem już po owu,którą przegapiłam w szpitalu,więc starań w sierpniu nie będzie[jeden miesiąc bez testu i luteiny],czekam więc na wrzesień i kibicuję Wam!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Witajcie
Ostatnio czytałam o dziewczynie,która miała 2dni przed owu serduszko,i jest w ciąży[w 2014 chcę byc w ciąży]więc myśl pozytywnie,wszystko może się zdażyc.
W moim przypadku 3 dni tak wiec jak maly jest silny to dopnie swegoeunika, Andzia33, Drzwiona, Lilja lubią tę wiadomość
-
hej ja za to się martwię że przesadziłam i za dużo miałam przed owu tyle że mam nieregularnie i bałam się żeby nie przegapić... oby coś z tego było, szyjka zamknięta i od wczoraj mam ciągłe uczucie mokrości, duuużo śluzu. Nie nastawiam się ale byłoby super
-
eunika wrote:hej ja za to się martwię że przesadziłam i za dużo miałam przed owu tyle że mam nieregularnie i bałam się żeby nie przegapić... oby coś z tego było, szyjka zamknięta i od wczoraj mam ciągłe uczucie mokrości, duuużo śluzu. Nie nastawiam się ale byłoby super
To ze sie przytulaliscie tak czesto z pewnoscia nie zaszkodzi jest mokr jest dobrze, wiem po sobie
trzymam kciuki i sle wiruska
Lilja lubi tę wiadomość
-
Hej lasencje , a wiec wstawiam foty mojego D...jak obiecałam...ale jest jeszcze do zrobienia full detali a czasu mało parapetówka w sobote.. ehhh
a ja zabiegana i zagoniona musze ja zorgaznizować...hipsy i paluszki lajkunika i do przody z cola z biedronki....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b4369f946d18732b.html
pozdrawiam cieplo , nie czytam wiec nie wiem co tam u was , ale pamiętam
Nusia, Matylda36, juicca lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.