Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nienormalne jesteście dziewczyny, ja mam 30 i jestem młoda! Dopiero teraz zdecydowałam się na dziecko, a to będzie pierwsze w moim najbliższym otoczeniu! Żadna z moich koleżanek nie ma jeszcze dziecka, a tylko jedna planuje. Teraz granica urodzenia 1 dziecka przesunęła się o parę lat i bardzo dobrze. Wiadomo, że natury się nie da oszukać, ale teraz ludzie też dłużej żyją, lepiej się odżywiają i bardziej dbają o siebie - coraz mniej osób pali, sport jest modny itd. Nie dajmy się zwariować! Rodzimy i już!
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki proszę się tu nie przejmować wiekiem tylko działać!!!!!!!!!!!!! mi dzisiaj nareszcie wyznaczyło owulację ale nie wiem czy to powód do radości bo dziwne mam tempki. trudno, już się tym nie przejmuję, co będzie to będzie wczorajsze było super bo nareszcie bez stresu
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w nocy zaczęło padać i skończyło w południe. Teraz jest pochmurno, ale cieszę się że jest chłodniej, bo nie znoszę upałów.
Ja mogę się zapisać do sierpniowych staraczek, gdyż @ powinien przyjść ok. 25 sierpnia. Mierzyłam temperaturę, ale wczoraj wieczorem potłukłam termometr Musze kupić nowy. Owulacje mam na 90% dzisiaj. Zobaczymy, czy sierpień okaże się szczęśliwy, czy nie -
Klif wrote:U mnie w nocy zaczęło padać i skończyło w południe. Teraz jest pochmurno, ale cieszę się że jest chłodniej, bo nie znoszę upałów.
Ja mogę się zapisać do sierpniowych staraczek, gdyż @ powinien przyjść ok. 25 sierpnia. Mierzyłam temperaturę, ale wczoraj wieczorem potłukłam termometr Musze kupić nowy. Owulacje mam na 90% dzisiaj. Zobaczymy, czy sierpień okaże się szczęśliwy, czy nie
Klif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry wszystkim jestem ostatnio troszkę zalatana i wpadam tylko od czasu do czasu na forum,ale oczywiście trzymam mocno kciuki za ten szczęśliwy dla wielu staraczek miesiąc miłego dnia życzę kochane ja jutro lecę do Polski!!!!
Iwka lubi tę wiadomość