Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie to juz sie zacznie 27 cykl, tak do 30 to jeszcze dam sobie na luzie, ale jak do tego czasu nie zajde to szukam kliniki, podobno dobra jest w białymstoku i tam mam najblizej. juz do zimy chcialabym byc w ciazy, ale jak sie nie uda to trudno bede walczyła dalej. najwazniejsze, ze mam wsparcie meza i nigdy mi nie powiedział, ze brak ciazy to moja wina...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTSH masz troche za niskie jak dla mnie kochana... a treszte to sie chyba robi w 3-6dc wiec troche za pozno zrobilas ale nie jestem pewna. najlepiej idze do gina on ci wytlumaczy
kaarolaa trzymam kciuki zeby @ jednak nie przyszla :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:kurcze tak bym chciała zeby tak sie stało kochana nerwy mnie zrzeraja coraz bardziej ale testu nie zrobie az do 15 ewentualnie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:ja bym nie wytrzymała, już po tygodniu robiłam pierwszy, oby ci się udało i pozytywnie cie zaskoczyło,
Aniqa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:TSH masz troche za niskie jak dla mnie kochana... a treszte to sie chyba robi w 3-6dc wiec troche za pozno zrobilas ale nie jestem pewna. najlepiej idze do gina on ci wytlumaczy
kaarolaa trzymam kciuki zeby @ jednak nie przyszla :*
Puszysta a nie wydaje Ci się że LH i FSH nie mam za wysokie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja nie daje sie zwariowac i tyle
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:no na pograniczu z tego co już przeczytałam norma to podobno 0,4 do 4 a ja mam 0,6 czyli nadczynność mi się wkrada.....super ale ważne że ruszyłam z tym tematem do przodu, no nic wróce wcześniej z Polski i pójdę do ginekologa czyli pierwszy raz nie będę rozczarowana że okres przyjdzie
Puszysta a nie wydaje Ci się że LH i FSH nie mam za wysokie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:wiesz ja dopiero tak na prawde zaczynam się starać, 3 cykl będzie także jeszcze nadzieja we mnie duża siedzi. i przezywam to ale teraz zmieniam podejsćie.znalazałam sobie dodatkowy cel, i jakoś mnie to pochłania.
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:to dopiero poczatek kochana, ja mam za soba juz 25 nieudanych cykli i 2 poronienia. myslałam, ze w moim przypadku szybko sie uda zajsc, niestety los wystawia mnie na najgorsza probe w zyciu...
ale musisz być silna kobietką,
u mnie załamka murowana jeszcze przed 10 cyklem, a po poronieniu to już nie mówie -
nick nieaktualnyAniqa wrote:ja piernicze, 25 nieudanych cykli, i 2 poronienia,
ale musisz być silna kobietką,
u mnie załamka murowana jeszcze przed 10 cyklem, a po poronieniu to już nie mówie