Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe mamusie 2013
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2013

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też mam objawy na okres i niską tempkę :/ cóż 14 miesiąc czas będzie rozpocząć :/ 16.08 sie okaże ale nie robie sobie nadziei karolcia <3 uda nam się jeszcze w tym roku, wierze w to :)

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to juz sie zacznie 27 cykl, tak do 30 to jeszcze dam sobie na luzie, ale jak do tego czasu nie zajde to szukam kliniki, podobno dobra jest w białymstoku i tam mam najblizej. juz do zimy chcialabym byc w ciazy, ale jak sie nie uda to trudno :( bede walczyła dalej. najwazniejsze, ze mam wsparcie meza i nigdy mi nie powiedział, ze brak ciazy to moja wina...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH masz troche za niskie jak dla mnie kochana... a treszte to sie chyba robi w 3-6dc wiec troche za pozno zrobilas ale nie jestem pewna. najlepiej idze do gina on ci wytlumaczy :)

kaarolaa trzymam kciuki zeby @ jednak nie przyszla :*

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tak bym chciała zeby tak sie stało kochana :) nerwy mnie zrzeraja coraz bardziej ale testu nie zrobie az do 15 ewentualnie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka
    Wczoraj zaczęłam krwawić dzisiaj beta 219 odstawiłam dupka bo @ się rozkręciła.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    kurcze tak bym chciała zeby tak sie stało kochana :) nerwy mnie zrzeraja coraz bardziej ale testu nie zrobie az do 15 ewentualnie :)
    ja bym nie wytrzymała, już po tygodniu robiłam pierwszy, oby ci się udało i pozytywnie cie zaskoczyło,

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie teraz sie nie udało tz w lipcu , ale męzuś jednak da rade przyjechać we wrzesniu to wtedy próba następna będzie,

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hej słoneczka
    Wczoraj zaczęłam krwawić dzisiaj beta 219 odstawiłam dupka bo @ się rozkręciła.
    przykro kochana... przytulam mocno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ja bym nie wytrzymała, już po tygodniu robiłam pierwszy, oby ci się udało i pozytywnie cie zaskoczyło,
    ja nie robie tak szybko bo to nie ma sensu tym bardziej ze czuje sie okresowo. a jak w kwietniu robiłam test to nawet 2 dni po terminie wyszedł negatywny, dopiero 3 dni pozniej pokazały sie 2 kreski. wole czekac i nie wydawac nie potrzebnie pieniedzy na testy. mam bardzo silna wole i nie robie twstow :) ot takie moje postanowienie.

Aniqa, Gośśśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, powoli przechodzę do takiego nastawienia.

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    TSH masz troche za niskie jak dla mnie kochana... a treszte to sie chyba robi w 3-6dc wiec troche za pozno zrobilas ale nie jestem pewna. najlepiej idze do gina on ci wytlumaczy :)

kaarolaa trzymam kciuki zeby @ jednak nie przyszla :*
    no na pograniczu z tego co już przeczytałam norma to podobno 0,4 do 4 a ja mam 0,6 czyli nadczynność mi się wkrada.....super :/ ale ważne że ruszyłam z tym tematem do przodu, no nic wróce wcześniej z Polski i pójdę do ginekologa :/ czyli pierwszy raz nie będę rozczarowana że okres przyjdzie
    Puszysta a nie wydaje Ci się że LH i FSH nie mam za wysokie?

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    masz racje, powoli przechodzę do takiego nastawienia.
    ja nie daje sie zwariowac i tyle :) :) :)

Aniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    no na pograniczu z tego co już przeczytałam norma to podobno 0,4 do 4 a ja mam 0,6 czyli nadczynność mi się wkrada.....super :/
    jeśli masz przedział normy od 0,4- 4 , a masz 0,6 to jest norma , czemu ma ci się nadczynność wkradać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja nie daje sie zwariowac i tyle :) :) :)
    wiesz ja dopiero tak na prawde zaczynam się starać, 3 cykl będzie także jeszcze nadzieja we mnie duża siedzi. i przezywam to ale teraz zmieniam podejsćie.znalazałam sobie dodatkowy cel, i jakoś mnie to pochłania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozytywne myslenie najwazniejsze kochane :) pamietajcie o tym... sa chwile zwatpienia ale szybko mijaja :)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    no na pograniczu z tego co już przeczytałam norma to podobno 0,4 do 4 a ja mam 0,6 czyli nadczynność mi się wkrada.....super :/ ale ważne że ruszyłam z tym tematem do przodu, no nic wróce wcześniej z Polski i pójdę do ginekologa :/ czyli pierwszy raz nie będę rozczarowana że okres przyjdzie
    Puszysta a nie wydaje Ci się że LH i FSH nie mam za wysokie?
    Kurcze nie znam norm więc jedynie moge spekulować

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normy sa ruchome tz zależy w jakim laboratorium robisz, mają inne aparaty i inne zakresy , a twoje powinny być w twoich wynikach.
    z tego co piszesz masz norme więc czym sie martwisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    wiesz ja dopiero tak na prawde zaczynam się starać, 3 cykl będzie także jeszcze nadzieja we mnie duża siedzi. i przezywam to ale teraz zmieniam podejsćie.znalazałam sobie dodatkowy cel, i jakoś mnie to pochłania.
    to dopiero poczatek kochana, ja mam za soba juz 25 nieudanych cykli i 2 poronienia. myslałam, ze w moim przypadku szybko sie uda zajsc, niestety los wystawia mnie na najgorsza probe w zyciu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to dopiero poczatek kochana, ja mam za soba juz 25 nieudanych cykli i 2 poronienia. myslałam, ze w moim przypadku szybko sie uda zajsc, niestety los wystawia mnie na najgorsza probe w zyciu...
    ja piernicze, 25 nieudanych cykli, i 2 poronienia,
    ale musisz być silna kobietką,
    u mnie załamka murowana jeszcze przed 10 cyklem, a po poronieniu to już nie mówie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ja piernicze, 25 nieudanych cykli, i 2 poronienia,
    ale musisz być silna kobietką,
    u mnie załamka murowana jeszcze przed 10 cyklem, a po poronieniu to już nie mówie
    probuje byc silna,na codzien tego nie widac, ale wieczorem potrafie płakac i pytac siebie dlaczego ja ? a załamałam sie kiedy dowiedziałam sie ze siostra młodsza ode mnie o 3 lata zaszła w ciaze przez wpadke...i sama dzieciaka wychowuje bo ja zostawił. i gdzie tu sprawiedliwosc? ja mam meza, mieszkanie, dobra sytuacje finansowa ale brak maluszka...

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ