Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Puszysta - kobieta, która znajdzie wszystko! :* :*
Gośśśka wrote:my tu w Norwegi mamy 18 stopni i to wszystko plus od 3 dni leje, strasznie depresyjną mamy pogodęGośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka to możemy się na tydz zamienic miejscem zamieszkania.. Dla mnie do 26 stopni jest wystarczająco. A dziś u nas 46 stopni w sloncu!!!W weekend ma się ponoc ochlodzic a od poniedziałku znow upal.
DZieki Bogu ze nie miałam takiego upalu w dniu slubu!!!!!!!!!!!!!Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczka2076 wrote:hehe u Nas przed slubem tydzien padało, w piatek to juz byłam załamana ze taka pogoda, przyszla sobota, piekne słoneczko, cieplutko, a w niedziele dalszy ciag deszczu;)
-
Eavonne wrote:Gośśśka to możemy się na tydz zamienic miejscem zamieszkania.. Dla mnie do 26 stopni jest wystarczająco. A dziś u nas 46 stopni w sloncu!!!W weekend ma się ponoc ochlodzic a od poniedziałku znow upal.
DZieki Bogu ze nie miałam takiego upalu w dniu slubu!!!!!!!!!!!!! -
cześć dziewczyny,wczoraj bez słowa pożegnania ucięłam rozmowę bo coś mi się z internetem stało ale dziś jestem z powrotem za godzinkę jadę po wyniki hormonów i wtedy mam nadzieje wiedzieć co w trawie piszczy życzę miłego dzionka i do zobaczenia później
MariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya masz normy napisane na kartce z wynikami ?
wydaje mi sie ze masz za niskie TSH co moze pokazywac nadczynnosc tarczycy. ale bez norm nie nie da sie powiedziec bo kaze laboratorium ma swoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 11:13
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:bedę później bo muszę zmykać jakby któraś pomogła mi z tymi wynikami była bym bardzo wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 11:21
-
nick nieaktualnywitam kochane, kilka dni mnie nie było ale mam braki jesli chodzi o dostep do neta. do 12 juz niedługo, ale jestem przekonana ze @ sie zbliza. nie bedzie znow dzidzi w tym cyklu. poza tym mezowi skrocili urlop i wracamy 19 do siebie. a 24 moje kochanie jedzie znow na poligon na szczescie tylko na 2 tyg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:a masz normy napisane na kartce z wynikami ?
wydaje mi sie ze masz za niskie TSH co moze pokazywac nadczynnosc tarczycy. ale bez norm nie nie da sie powiedziec bo kaze laboratorium ma swoje. -
nick nieaktualnyja tez probuje sie wyluzowac czekajac na dzien @. ale nie moge chociaz wiem, ze znow sie nie udało, jestem tego pewna. nie mam zadnych objawow ciazy. a wrecz przeciwnie troche okresowych a najbardziej doskwiera mi ciagly głod, non stop cos bym jadła tylko sama nie wiem co, na co mam ochote hehe dziwne te moje okresowe objawy...
Gośśśka lubi tę wiadomość