Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
hej...
Jaga- bardzo mi przykro
nie staram się nawet nadrobić wszystkiego, u mnie dziś niższa tempka, nie wiem czy w ogóle owu była tak się staraliśmy a tu klapa, oby jutro poszło w górę ale nie wiem czy zmierzę. mam już dość i chyba dam sobie spokój do końca tego cyklu bo i tak jestem prawie pewna, że nic z tego nie wyszło... -
nick nieaktualnyja też się nad tym zastanawiam, gdzie ta cholerna sprawiedliwość, znam osoby które przez wpadkę maja po kilka dzieci, dużo młodsze niż ja, dzieci sa zaniedbywane bo mamusie dalej balują, ganiaja brudne, a ja nie mogę mieć póki co, gdzie specjalnie skonczyłam szkoły, mam prace, kasy na szczęście nie brak, jestemy przygotowani do roli rodziców, nawet badania i wszystko się zrobiło żeby od początku to było swiadome macierzyństwo( w końcu sie tyle o tym gada) a tu dupa!!! i wiem ze w porównaniu do ciebie to najlepiej jak bym dała sobie siana.
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:ja też się nad tym zastanawiam, gdzie ta cholerna sprawiedliwość, znam osoby które przez wpadkę maja po kilka dzieci, dużo młodsze niż ja, dzieci sa zaniedbywane bo mamusie dalej balują, ganiaja brudne, a ja nie mogę mieć póki co, gdzie specjalnie skonczyłam szkoły, mam prace, kasy na szczęście nie brak, jestemy przygotowani do roli rodziców, nawet badania i wszystko się zrobiło żeby od początku to było swiadome macierzyństwo( w końcu sie tyle o tym gada) a tu dupa!!! i wiem ze w porównaniu do ciebie to najlepiej jak bym dała sobie siana.
-
nick nieaktualnyja na razie nawet nie wspominam żeby mój maż się przebadał, w sumie za wcześniej jest , ja nie mam jeszcze a chciałbym mieć wyniki hormonów, ale zawsze muszę się sama się dowiadywać co trzeba zrobić i prosić lekarza o te badania, sam kurcze nigdy na to nie wpadnie, dlatego po raz już kolejny zmieniam lekarza,
-
Aniqa wrote:Gośśśka wrote:no na pograniczu z tego co już przeczytałam norma to podobno 0,4 do 4 a ja mam 0,6 czyli nadczynność mi się wkrada.....super
jeśli masz przedział normy od 0,4- 4 , a masz 0,6 to jest norma , czemu ma ci się nadczynność wkradać ?Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:ja na razie nawet nie wspominam żeby mój maż się przebadał, w sumie za wcześniej jest , ja nie mam jeszcze a chciałbym mieć wyniki hormonów, ale zawsze muszę się sama się dowiadywać co trzeba zrobić i prosić lekarza o te badania, sam kurcze nigdy na to nie wpadnie, dlatego po raz już kolejny zmieniam lekarza,
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:w poniedziałek idę do kolejnego, w sumie dawniej do niego chodziłam żeby mi anty przepisywał, powiem wprost że chce skierowanie na hormony i przy okazji usg piersi, nigdy nie miałam a czemu sobie nie zrobić o!!!!
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykilka moich koleżanek miało wysoką prolaktyne, stosowały leki i już na następny cykl zaszły w ciąże, także pod tym kierunkiem chce się zbadać , ale musi mi wypisać to skierowanie bo nie bede tyle kasy dokładać jak moge miec za free, chyba że nie wypisze to sama zrobię.
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja tak przy kazdej wizycie mysle o usg piersi a pozniej jak wejde do gabinetu to zapomne to trema i nerwy bo zawsze znajdzie u mnie jakas nowa chorobe i o wszystkim zapominam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymłoda jeszcze jesteś, ja mam 26 i czuje się czasem troszeczkę stara. hehe
racja, do sklepu pasuje mi iść , ja będę dopiero w nd i to popołudniu albo nawet w pon, w weekend pracuje niestety, ale wam życzę super weekendu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 16:20
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anna o braku perspektyw mi tu nie pisz bo np moja mama zaszła w ciąże w wieku 39 lat i mam aktualnie o 14 lat młodszego braciszka
Kaja jaka ty stara rumpa jesteś!!!!! dziołszki nie godojta mi tu głupot
Ja mieszkam w Norwegii i tu jest to normalne że ludzie zaczynają starać się o pierwsze dziecko po 35 roku,bo najpierw stawiają na karierę i jakoś im wychodzi,po prostu musimy się przebadać i sprawdzić co w trawie piszczy,by w razie czego móc to wyeliminować i tyle
To jest nic moja koleżanka z pracy właśnie skonczyła 38 lat i przyjmuje chemioterapie w tabletkach bo ma chorobę genetyczną i co miesiąc temu okazało się że jest w ciąży przyjmując tak silne leki,oczywiście martwi się teraz i robi wszystkie badania a my trzymamy tu za nią mocno kciuki by wszystko okazało się w porządku
-
nick nieaktualnygossska to u mnie jest podobnie, moja mama rodzac mnie miala niecale 25 lat a mojego ostatniego brata majac 40 lat i miedzy nami jest 15 lat roznicy. ogolnie jest nas 6. wszyscy juz pełnoletni tylko maluszek został co ma 8 lat ale chociaz wesolo w domu jest... a poza tym dzieci starszych rodzicow sa madrzejsze i lepiej sie rozwijaja i to jest prawda.
Gośśśka lubi tę wiadomość