Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej słoneczka
Dopiszę się do Was aczkolwiek mam chyba ten cykl bezowulacyjny. Jakiś taki porypany jak cholewka
W środe ide na badania do szpitala więc będę wiedzieć czy miałam lub będę miała owulacje a co za tym idzie czy będzie sens testować w sierpniu.
Wam natomiast życzę samych zielonych kropeczek i żadnych sierpniowych niespodzianek w postaci niechcianej @Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:Bedziecie się kotłować w pierzynach jak będzie zimno na dworze Iwka!!!
Aga_Andzia, doris85, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
khem khem, to niech ci na marzeniach pozostanie!
ja z ostatniej wizyty na pomorzu przywiozłam mandat w wysokości 400 zl!!!!! ten akurat byl za prędkość, ale jak sobie pomyśle ile w polsce można dostać za turlanie się w piochu z gołymi pupami to aż suwak w portfelu mi się sam zasuwa!!!Aga_Andzia, eta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:khem khem, to niech ci na marzeniach pozostanie!
ja z ostatniej wizyty na pomorzu przywiozłam mandat w wysokości 400 zl!!!!! ten akurat byl za prędkość, ale jak sobie pomyśle ile w polsce można dostać za turlanie się w piochu z gołymi pupami to aż suwak w portfelu mi się sam zasuwa!!!
ja dzis dostałam 100 Pan był łaskawy moj mandat za .. szybka jazde na 50/ przeleciałam 77.. tak zakonczyłam URLOP z 100 w plecy ...za czas.Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
kalitria wrote:khem khem, to niech ci na marzeniach pozostanie!
ja z ostatniej wizyty na pomorzu przywiozłam mandat w wysokości 400 zl!!!!! ten akurat byl za prędkość, ale jak sobie pomyśle ile w polsce można dostać za turlanie się w piochu z gołymi pupami to aż suwak w portfelu mi się sam zasuwa!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Znalazłam artykuł"....Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany...."
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem za naganąIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A no fakt z piaskiem mógł by być problem....
A nie wiem czy już Wam pisałam że bryczka mi się popsuła - pompa paliwa. Ostatnio jak jechaliśmy nad morze (5 lat temu) to alternator mi się SPALIŁ!!! A teraz to - mechanik się śmiał że moja bryczka morza nie lubi !!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nagana: chłosta na Helu w biały dzień ku uciesze wczasowiczów. Oczywiście na gołą... skóre
@ Iwka: 'Ostatnio'??? '5 lat temu'??? Może za rzadko jeździcie nad to morze i auto się zaciera na długich dystansach!
@Makak: tak mi przypomniałaś. znacie te rybki co skórki z nóg jedzą? są takie akwaria gdzie się całym ciałem wchodzi. babeczka jedna chciała ryby liczyć zanim weszła do środka na wypadek gdyby któraś jej miała się 'gdzieś tam' schowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 15:01
Aga_Andzia, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalitria rozłożyłaś mnie na łopatki tym liczeniem rybek...no padłam
A co do piasku w różnych miejscach to wiecie...miłość wymaga poświęceń...a tak powąznie to takie z Was duże dziewczynki a nadal;l nie wiecie, że w chwilach uniesień nie myśli się o konsekwencjach typu piasek w d*pie hehekalitria, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jak mój ma chwile uniesienia to daje mu sie unieść i zanieść. do sypialni. mamy takie duże łóżko że możemy się w nim ganiać.
a propos fajnych miejsc na tenteges. lubicie gdzie indziej niż w sypialni?? no i może jeszcze gdzieś indziej poza plażą???Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie nic z tego, robilam wlasnie test czulosc 25 i negatywny a juz nawet na tym powinno cos wyjsc, a wiec w pełnym luziku z radlerkiem jabłkowym w rece czekam na zmorę @
a w głośnikach:http://www.youtube.com/watch?v=DjN7TP357wk i http://www.youtube.com/watch?v=eTJPQ4TW4Jw tak na poprawe humorku:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:jak mój ma chwile uniesienia to daje mu sie unieść i zanieść. do sypialni. mamy takie duże łóżko że możemy się w nim ganiać.
a propos fajnych miejsc na tenteges. lubicie gdzie indziej niż w sypialni?? no i może jeszcze gdzieś indziej poza plażą???
Ja osobiście nie polecam w aucie no chyba ze takie z rozlozonymi siedzeniami. A podloga mi bardziej odpowiada jak lozko!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kalitria wrote:@ Iwka: 'Ostatnio'??? '5 lat temu'??? Może za rzadko jeździcie nad to morze i auto się zaciera na długich dystansach!
No fakt ale to dlatego że M na morze nie lubi jeździć Rok temu bylismy w Bieszczadach a później zmęczone cielska moczyliśmy na Słowacji.
A teraz mój M chce zjechać od granicy Niemieckiej do Rosyjskiej rowerem...ja z koleżanką w samochodzie...bo my bardziej plażowe niż roweroweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 18:20
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:A no fakt z piaskiem mógł by być problem....
A nie wiem czy już Wam pisałam że bryczka mi się popsuła - pompa paliwa. Ostatnio jak jechaliśmy nad morze (5 lat temu) to alternator mi się SPALIŁ!!! A teraz to - mechanik się śmiał że moja bryczka morza nie lubi !!
Ale już nabrał doświadczenia w holowaniu w korku przez most toruńskiEavonne, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z was testuje 1 sierpnia?
Ja jeśli nie dostane wcześniej to 1 testuje!
To będzie pierwsze testowanie po poronieniu i zapewne ostatnie. Bo idę w środę na badanka progesteronu i jak będą tak samo niskie jak przed poronienia to biorę duph i teścik nie wchodzi w grę tylko beta. Nie wiem dlaczego ale strasznie mi zależy by dowiedzieć się o ciąży z teściku (sama nie wiem dlaczego). A testować będę tydzień po 30-stych urodzinach więc to byłby cudowny prezent urodzinowy.
Dziewczyny trzymajcie kciuki. O niczego tak bardzo nie pragnę jak dzidziusia.
Zawsze te najważniejsze urodziny kojarzyły mi się z czymś nieprzyjemnym:
przed 18-stką zmarł mi ukochany dziadek
na 25 urodziny moją teraz była koleżanka nie przyszła bo jej spodnie nie wyschły a druga skłóciła całe towarzystwo i wszyscy o 22 poszli do domu
i nie chce by 30 kojarzyła mi się z poronieniemAndzia33 lubi tę wiadomość