Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Aneczka 2076 może jeszcze jest za małe stężenie hcg i dlatego ten 25 nic nie pokazał,poczekaj jeszcze,jak nie ma okresu to jest duża nadzieja,albo jak jesteś mniej cierpliwa to idz na bete
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny ale u nas cicho na watku?:(a ja wlasnie walizki mam spakowane i w nocy wyjazd do polski:):)wkoncu przestane myslec o tym co sie stalo i na miesiec odpoczne o mierzeniu temperatury to akurat wyjdzie mi na dobre:)
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już chyba odpuszczam, tak mi mąż razdi, za dużo nerwów mnie to kosztuje, pojeździmy dziś motorem po lesie...
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Tez myslalam zeby odpuscic bo psychicznie jestem zmeczona ale dzien zawsze zaczynam od forum musialabym je zlikwidowac ale i tak tego nie zrobie bo tu mam wsparcie. jeszcze dwa dni temu dowiedzialam sie ze przyjaciolka mojego T jest poraz 3 w ciazy i to mnie jeszcze bardziej dobilo chyba trace juz wiare w to ze kiedykolwiek zostane mama.
-
nick nieaktualnyWitam Kochane...długo się wstrzymywałam przed przejściem do tego wątku łudząc się, że jednak lipiec będzie mój...Niestety zanosi się na to, że tak nie będzie, także mam nadzieję że zostane sierpniową mamusią i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha bo naprawdę na to zasługujecie :*
Pozdrawiam i zyczę udanej niedzieliIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze moj T od jutra zaczyna prace i caly czas bedzie pracowal na nocki i jak tu sie nie zalamac starania chyba odejda na bok jest mi dzis okropnie smutno i jak jeszcze pomysle ze w arcu bede konczyc juz 27 lat to chce mi sie plakac.
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Jeszcze moj T od jutra zaczyna prace i caly czas bedzie pracowal na nocki i jak tu sie nie zalamac starania chyba odejda na bok jest mi dzis okropnie smutno i jak jeszcze pomysle ze w arcu bede konczyc juz 27 lat to chce mi sie plakac.
86 rocznik?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny u mnie chyba niestety kolejny miesiąc na straty. Owulka powinna byla byc wczoraj lub przedwczoraj, juz testy,negatywne i śluz znowu kremowy a wzrostu tempki nie ma jeśli @ przyjdzie szybko to moze na końcówkę sierpnia sie jeszcze zalapie ale myslalam, ze to będzie juz teraz trzymam kciuki za Wasze zielone kropki
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:o to rok starsza jestem, mi test pokazal teraz bladzioche przy czulosci 10, po 3 dniach powotrka z testem o czulosci 25 i negatywny, a @ brak juz 16-17 dzien, przy czym ovu chyba mi sie przesunela na po 20 dc.
Aneczka, to może jednak nie wszystko stracone skoro tyle juz Ci się @ spóźnia...może zrób betę i wtedy będzie jasneAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Aneczka, to może jednak nie wszystko stracone skoro tyle juz Ci się @ spóźnia...może zrób betę i wtedy będzie jasne
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:chce poczekac do środy powtorzyc ostatni raz test (tydzien po bladej)wtedy na czułości 10 powinna byc juz wyraźna druga krecha ;)oby!
to widzę, że obie testujemy w środę...
Koniecznie daj znac jak wyszło...ja tez napewno napiszę.
Uciekam już, bo niedługo z pracy wychodze i jadę z mężem sie odstresowywac na łonie naturyAndzia33 lubi tę wiadomość