Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak swoją drogą, to właśnie my (które zajdziemy w ciążę lipiec-sierpień ) mamy farta, bo w pierwszym trymestrze będziemy miały dużo słońca - a to ważne, natomiast urodzimy dzieci wiosną - czyli będziemy mogły od razu wychodzić na spacery i wygrzewać się w pierwszych promieniach słońca. Idealnie!
Andzia33, Konwalia, Iwka, MałaM lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Hej kobietki,ja jeszcze w lipcu,ale nic nie wiadomo.
W sierpniu mam chisterioskopię [jeśli nie zajdę w lipcu]
Powodzenia dla wszystkich i czekamy na zielone kropeczki.
Póki co Twój wykres wygląda tak, że 2 kreski pod koniec lipca murowane, żadna chisteria nie będzie potrzebnaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
No to do mnie właśnie zawitała @ (dawno się z niej tak nie cieszyłam), ale niestety okazało się, że na lewym jajniku mam torbiel- trzeymajcie kciuki, żeby się wchłoneła, bo inaczej nici z mojego sierpniowego testowania...
Jakby coś to będe testowac ok 23.08Andzia33 lubi tę wiadomość
-
No robi sie nas coraz wiecej i coraz bardziej optymistycznie jest ja zobacze 2 kreseczki 10 sierpnia optymizm to podstawa az milo sie czyta te wszystkie wpisy ale faktycznie chyba na lipcowych byl wysyp zielonych kropeczek ale my w sierpniu nie bedziemy gorsze dziewczynki raz dwa trzy do dzialania
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj, Aneczko.
Długi ten cykl masz - czy ovu wyznaczył Ci termin @? Czy sama wiesz, kiedy się go spodziewać? A owulację kiedy miałaś?
Póki @ nie ma, to wszystko możliwe. A bardziej doświadczone koleżanki powiedzą, że trzeba zrobić betę i kropka.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie, mnie w lipcu się nie udało i nie dostałam prezentu urodzinowego;) ale liczę, że prezent w sierpniu przed rocznicą będzie. teoretycznie testuję 8 sierpnia...ale chyba zdam się na los - jeśli wystarczy mi mojej silnej/słabej woli żeby nie kupić testu;)
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witam w tym pęknym dniu,a od niedzieli mam wakacje hihi
Madzianka nie gorąco Ci,nie gniewaj się,ale jak na Ciebie patrzę tak mi się nasówa
To zdjecie bylo robione na Wielkanoc i wtedy bylo chlodno jeszcze w UK. jak bede milala aktualne zdjecie to wstawie.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość