Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dołączam do was, dzis mój pierwszy dzień cyklu a testować będę 13 lipca i 13-stka będzie szczęśliwa :-)mieszkam po 13 więc to może jakiś znak hehe:-)
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Iwka, Andzia33, Konwalia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Witajcie kochane Dalej was czytam i trzymam kciuki za każdą z was!!!
Kobietkom w ciąży życzę spokojnych 9 miesięcy i czekam na kolejne szczęśliwe wpisy.
Iwko- odpisałam Ci pod moim wykresem ale dopisze tu : do września(może dłużej) jestem na lekach na stymulacje menopauzy, a w razie co wykres prowadzę tylko żeby wiedzieć co i jak.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Dziewczyny, mam od wczoraj takie uderzenia gorąca, że pływam... co kilkanaście- dziescia minut oblewa mnie goracy pot, nigdy tak nie miałam... no i sutki sa czerwone! pieką jak diabli... to na @?
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Koza wrote:Witajcie kochane Dalej was czytam i trzymam kciuki za każdą z was!!!
Kobietkom w ciąży życzę spokojnych 9 miesięcy i czekam na kolejne szczęśliwe wpisy.
Iwko- odpisałam Ci pod moim wykresem ale dopisze tu : do września(może dłużej) jestem na lekach na stymulacje menopauzy, a w razie co wykres prowadzę tylko żeby wiedzieć co i jak.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:Dziewczyny, mam od wczoraj takie uderzenia gorąca, że pływam... co kilkanaście- dziescia minut oblewa mnie goracy pot, nigdy tak nie miałam... no i sutki sa czerwone! pieką jak diabli... to na @?
Nusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Hello Ladies, ja robię pozytywny test ciążowy ok. 5 sierpnia, a Wy kiedy?
Makcza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:hmmmm ja jeszcze w oczekiwaniu na owulację ale wiesz co ja też 5 sierpnia bo 4 wracam z urlopiku a na wyjeździe nie będę testować. Więc jeśli @ nie przylezie to testujemy razem
Ja też przecie przed, ale to nic nie zmienia , 2 kreski będą może już 5 sierpnia, a 8 najpóźniej.