Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odpuscilam bo niemam czasu na staranka tym bardziej ze w tym cyklu bardzo rzadko sie kochamy bo tak wychodzi moze to dobry znak ? ? ? niemam czasu na rozne rzeczy a co dopiero na myslenie o staraniu Ciesze sie,ze niemam na to czasu Jestem spokojniejsza Psychicznie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Wróciliśmy wczoraj z lasu od razu mi lepiej, słońce, motor, las i jeziora...ojojoj tego mi było trzeba, za tydzień testuję
Piersi okrąglutkie, sutki bolą, śluz biały, temp wysoko jeśli test pokaże I to kończę z wykresem, mierzeniem temp no i ograniczę mężowi , w kwietniu robilismy to rzadziej i wyszło
Makcza- mój gin też tak mówi ok- testy owu itp robić, ale NIE ROBIĆ DZIECI, seks tylko uprawiaćIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Naprawdę ten nowy gin mnie dużo nauczył takie dzieciątka robione w stresie są potem nerwowe, płaczliwe... z doświadczenia gość wie Dlatego następny cykl mam juz zaplanowany tylko na wiesiołku i testach owu
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Ja niestety nie mam możlwiości, aż takiego wyluzowania...niestety bez leków i ciągłych kontroli to juz nawet i raz w roku nie miałabym dni płodnych, dlatego nie moge odpuścić i iść na żywioł...
Andzia33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna na dodatkowo robotę .. jutro .. hmm ale chyba pojadę .. co mi tam szkodzi ..
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dzień dobry Dziewczyny, chyba do Was dołączę. Niestety lipiec jednak nie był szczęśliwy. Chociaż @ jeszcze nie przylazła (3 dni sie skubana spóźnia), to na pewno się nie udało. Test negatywny, tempka dzisiaj spadła. Ale tak sobie myślę - w sierpniu kończę 30 lat - może dostanę wymarzony prezent na urodziny? Jakby się udało, to już do końca życia mogłabym nie dostawać innych prezentów
Aga_Andzia, Makcza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna na dodatkowo robotę .. jutro .. hmm ale chyba pojadę .. co mi tam szkodzi ..
no właśnie "co Ci szkodzi" idź, może CI się spodoba, a dodatkowa kasa zawsze mile widzianaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki. Dołączam do was choć jeszcze @ nie przyszła, ale już dziś test wyszedł mi negatywny i raczej owulki nawet nie było. Czekam na małpe kolejne 2 dni. Potem zaczynam nowy cykl. Robie wszystkie badania, luzuje, zmieniam taktyke z 'na króliki' na 'co 2 dzień' i słucham duuuużo relaksującej muzyki. Po za tym obiecuję sobie iść spać o normalnych godzinach.
I nie pić alkoholu...
I brać witaminy!Andzia33 lubi tę wiadomość