Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona na pewno da się to jakoś podkręcić i jak piszesz - to że akurat w próbce było 0% to nie znaczy, że wszystkie są złe. Gin na pewno powie, co dalej i pokieruje Was.
Przykro mi dziewczyny, że @ Was nawiedziły
Mnie boli głowa i nie mam siły na nic.Nona lubi tę wiadomość
-
U mnie skok jest zazwyczaj jeden dzien lub dwa po dniu w ktorym czuje bol owulacyjny, natomiast aplikacja czasem wyznacza mi owu w dzien tego bolu a czasem dopiero gdy jest skok. W tym cyklu skurat mam dolek w wykresie temp w dniu, w ktorym aplikacja zaznaczyla owulacje. Widzialam, ze sporo dziewczyn ma takie spadki w dniu owulacji
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ma_ho wrote:A jak u was z temp? Skok jest w dniu owu, przed czy po?
Ja mam najczęściej spadek dwudniowy- owu jest albo w pierwszym, albo w drugim dniu spadkuLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Lena986 wrote:Tez je miałam, moze też mnie oszukaly ze wczesną ovu. Teraz sie zastanawiam czy nie wziąść tych z allegro 50szt i robic 2 razy dziennie caly cykl. Co myslicie, kazda tylko poleca facelle?Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Lena986 wrote:Zbadał, juz ponad 2 tyg czekamy na wyniki i nadal nic nie wiemy ;/
Albo wcale nie zbadał tylko tak powiedzial zebym dala mi spokoj a potem powie ze zgubili. Juz mam paranojeNona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Dziewczyny dziś mam 9dc a ciągnie mnie bardzo dół brzucha. I śluz kremowy ciagnacy..
Szkoda, że nie mam testów, może owulacja będzie wcześniej 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:43
-
Hejka ja tez ten cykl mam jakis dziwny jestem 4 dni przed @ swedza mnie piersi i dretwieja tak jak by do tego zauwazylam duzo brazowego sluzu 4dni przed @ gdzie zawsze mialam1dzien przed i nie wiem jak to interpretowac piersi sie zrobily cieszkie i widac troche niebieskich zylek temperatura utrzymuje sie... Albo psikusa zrobila mi natura w tym cyklu albo juz nie wiem,... Ja chyba juz wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:55
-
Niecierpliwa wrote:Hejka ja tez ten cykl mam jakis dziwny jestem 4 dni przed @ swedza mnie piersi i dretwieja tak jak by do tego zauwazylam duzo brazowego sluzu 4dni przed @ gdzie zawsze mialam1dzien przed i nie wiem jak to interpretowac piersi sie zrobily cieszkie i widac troche niebieskich zylek temperatura utrzymuje sie... Albo psikusa zrobila mi natura w tym cyklu albo juz nie wiem,... Ja chyba juz wariuje
Tez tak mialam, generalnie co tu jest opisywane jako nowosc to przerabialam juz kazda rzecz, ehhIgnissa, Julka lubią tę wiadomość
-
Nona a może jakieś suplementy Ci przepisze ginekolog dla Twojego faceta?? Które pomogą?
Dziewczyny które dziś nawiedzila @ nie martwcie się 😊 w końcu musie się kiedyś udać 😊🍀powodzenia w nowym cyklu 😘Julka, Nona, MałaMi_87 lubią tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Nona a jak inne parametry?
Nona lubi tę wiadomość
27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
nick nieaktualnymargaretta07 wrote:Hejka, u mnie 3 dni do @. Jeśli chodzi o samopoczucie to po jedzeniu strasznie jest mi niedobrze, brzuch jak na @ nie boli od czasu do czasu tylko lekko zaboli, no i piersi bolą i strasznie wyszły mi na nich żyły. Hmm w nocy nawet się śliniłam co dało mi do myślenia. Już tak bym chciała zrobić test, ale wole poczekać do dnia spodziewanej @..
Ja tez 3 dni do testowania ✊🏻✊🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Poza norma też ruchliwośc
Obniżona objętośc.
Obecne aglutynacje i agregacje.
Pozostałe parametry w normie.
Aglutynacja może wskazywać na obecność przeciwciał przeciwplemnikowych. Czy w wyniku określono stopień aglutynacji i częstość jej występowania?
EDIT: nie zauważyłam wzmianki o obniżonej ruchliwości- ona również może być spowodowana przez aglutynację i agregację, chociaż czynników jest oczywiście więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 19:38
Nona lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny