Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona na pewno da się to jakoś podkręcić i jak piszesz - to że akurat w próbce było 0% to nie znaczy, że wszystkie są złe. Gin na pewno powie, co dalej i pokieruje Was.
Przykro mi dziewczyny, że @ Was nawiedziły
Mnie boli głowa i nie mam siły na nic.
Nona lubi tę wiadomość
-
U mnie skok jest zazwyczaj jeden dzien lub dwa po dniu w ktorym czuje bol owulacyjny, natomiast aplikacja czasem wyznacza mi owu w dzien tego bolu a czasem dopiero gdy jest skok. W tym cyklu skurat mam dolek w wykresie temp w dniu, w ktorym aplikacja zaznaczyla owulacje. Widzialam, ze sporo dziewczyn ma takie spadki w dniu owulacji
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ma_ho wrote:A jak u was z temp? Skok jest w dniu owu, przed czy po?
Ja mam najczęściej spadek dwudniowy- owu jest albo w pierwszym, albo w drugim dniu spadku
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Ja na Facelle się nie przejechalam. Owulację mam 1 dzień po pierwszym pozytywie, potwierdziłam to przez 2 cykle monitu. Teraz chwilowo odstawiam owulaki, bo to nic nie zmienia a i tak chodzę na monitoringLena986 wrote:Tez je miałam, moze też mnie oszukaly ze wczesną ovu. Teraz sie zastanawiam czy nie wziąść tych z allegro 50szt i robic 2 razy dziennie caly cykl. Co myslicie, kazda tylko poleca facelle?Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Dziwne, moj mial wyniki tego samego dnia wieczoremLena986 wrote:Zbadał, juz ponad 2 tyg czekamy na wyniki i nadal nic nie wiemy ;/
Albo wcale nie zbadał tylko tak powiedzial zebym dala mi spokoj a potem powie ze zgubili. Juz mam paranoje
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Dziewczyny dziś mam 9dc a ciągnie mnie bardzo dół brzucha. I śluz kremowy ciagnacy..
Szkoda, że nie mam testów, może owulacja będzie wcześniej 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:43
-
Hejka ja tez ten cykl mam jakis dziwny jestem 4 dni przed @ swedza mnie piersi i dretwieja tak jak by do tego zauwazylam duzo brazowego sluzu 4dni przed @ gdzie zawsze mialam1dzien przed i nie wiem jak to interpretowac piersi sie zrobily cieszkie i widac troche niebieskich zylek temperatura utrzymuje sie... Albo psikusa zrobila mi natura w tym cyklu albo juz nie wiem,... Ja chyba juz wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:55

-
Niecierpliwa wrote:Hejka ja tez ten cykl mam jakis dziwny jestem 4 dni przed @ swedza mnie piersi i dretwieja tak jak by do tego zauwazylam duzo brazowego sluzu 4dni przed @ gdzie zawsze mialam1dzien przed i nie wiem jak to interpretowac piersi sie zrobily cieszkie i widac troche niebieskich zylek temperatura utrzymuje sie... Albo psikusa zrobila mi natura w tym cyklu albo juz nie wiem,... Ja chyba juz wariuje
Tez tak mialam, generalnie co tu jest opisywane jako nowosc to przerabialam juz kazda rzecz, ehh
Ignissa, Julka lubią tę wiadomość
-
Nona a może jakieś suplementy Ci przepisze ginekolog dla Twojego faceta?? Które pomogą?
Dziewczyny które dziś nawiedzila @ nie martwcie się 😊 w końcu musie się kiedyś udać 😊🍀powodzenia w nowym cyklu 😘
Julka, Nona, MałaMi_87 lubią tę wiadomość

👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Nona a jak inne parametry?
Nona lubi tę wiadomość
27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
nick nieaktualnymargaretta07 wrote:Hejka, u mnie 3 dni do @. Jeśli chodzi o samopoczucie to po jedzeniu strasznie jest mi niedobrze, brzuch jak na @ nie boli od czasu do czasu tylko lekko zaboli, no i piersi bolą i strasznie wyszły mi na nich żyły. Hmm w nocy nawet się śliniłam co dało mi do myślenia. Już tak bym chciała zrobić test, ale wole poczekać do dnia spodziewanej @..
Ja tez 3 dni do testowania ✊🏻✊🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Poza norma też ruchliwośc
Obniżona objętośc.
Obecne aglutynacje i agregacje.
Pozostałe parametry w normie.
Aglutynacja może wskazywać na obecność przeciwciał przeciwplemnikowych. Czy w wyniku określono stopień aglutynacji i częstość jej występowania?
EDIT: nie zauważyłam wzmianki o obniżonej ruchliwości- ona również może być spowodowana przez aglutynację i agregację, chociaż czynników jest oczywiście więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 19:38
Nona lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny