Forum Starając się - ogólne Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
Odpowiedz

Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)

Oceń ten wątek:
  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 445 422

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 13:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Kupię 2 😁😁😁


    No jasna sprawa, w naszym przypadku leci się hurtem 🤣

    30 lat
    01.2012 - 37tc bliźniaki, synusie ❤️

    17.12.2017-6tc* Aniołek

    17.12.19 - beta hcg 16.99
    27.12 - beta 144.60 💔
    28.12 - beta 55 🍷
    30.12 ciąża pozamaciczna nieznanego położenia, łyżeczkowanie 🥺
  • Angela Autorytet
    Postów: 619 248

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 13:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Kochane, nie udało mi się zrobić testu bo prawie zaspaliśmy do przedszkola i całkowicie mi z głowy wyleciało. Będę w domu dopiero wieczorem, bo mam dzisiaj mnóstwo do załatwienia. Jutro walne test z samego rana, buziaki 😘
    Trzymasz Nas w niepewności 🙄

    27l
    02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
    O2.2019 IUI nieudana
    07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
    06.08.19 2IUI
    09.2019 3IUI
    Macica dwurożna lub lukowata?
    AMH -0.92

    Mała ilość plemnikow i morfologia 1%
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2399

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę wracała z miasta to może uda mi się zajechać do rossmana po Pink strumieniowy w pierwszej ciąży w 22dc wieczorem pokazał mi dwie piękne krechy 😍 jak uda mi się zajechać to zrobię wieczorem 😘

    szona, Pani Ciasio, Nera, Angela, Justyna1719, Ignissa lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • szona Autorytet
    Postów: 5641 13283

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Będę wracała z miasta to może uda mi się zajechać do rossmana po Pink strumieniowy w pierwszej ciąży w 22dc wieczorem pokazał mi dwie piękne krechy 😍 jak uda mi się zajechać to zrobię wieczorem 😘

    Mój wieczorny wyszedł lepiej niż następnego dnia poranny ;) Powodzenia

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Nera Autorytet
    Postów: 6506 2338

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :*

    O którym teście piszecie szona? Chętnie bym zakupiła super czuły by wiedzieć czy odstawić Luteine

    👩Ja 34lata -Córki 2006, 2010 i 2013r
    👼 2.05.2016r
    👱‍♂️Połówek 37lat
    Parenton 2tabl.dziennie
    6.02 - Morfologia 2% , ogólnie 97,2 mln , żywe 79,7 mln , 4,4 leukocyty
    12.08 - Morfologia 5% , ogólnie 258,4 mln , żywe 191,2 mln , 0,5 leukocyty
    Aglutynacja II stopień ,lepkość zła

    (lista na stronie 2487)
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wrote:
    Dzień dobry dziewczynki :*

    O którym teście piszecie szona? Chętnie bym zakupiła super czuły by wiedzieć czy odstawić Luteine
    Chyba piszą o pink teście superczulym 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa wrote:
    Ja mam 12 dc.. Coś mi się odblokowalo i już trzeci cykl z rzędu mam piękne dni płodne, wcześniej sahara. Sama wizyta u Pani doktor chyba mnie psychicznie odblokowala 🤣

    Ciekawe jak testy wyjdą, muszę dziś kupić rossmanowskie 🤗
    No ja mam dopiero 11 dc.. Ale jakoś mnie tak śluz ruszył 😀 takie mam naoliwienie tam ze szok 😀 ale test negatywny... I myślę czy dodatkowo aplikować dziś ten żel.. Czy poczekac aż test bedzie pozytywny.. A teraz korzystać z tego że mam wlasny śluz 😀😀😀😀😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Nera Autorytet
    Postów: 6506 2338

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Chyba piszą o pink teście superczulym 😊

    tym ekspress ? hehe bo tych testów trochę jest :D

    👩Ja 34lata -Córki 2006, 2010 i 2013r
    👼 2.05.2016r
    👱‍♂️Połówek 37lat
    Parenton 2tabl.dziennie
    6.02 - Morfologia 2% , ogólnie 97,2 mln , żywe 79,7 mln , 4,4 leukocyty
    12.08 - Morfologia 5% , ogólnie 258,4 mln , żywe 191,2 mln , 0,5 leukocyty
    Aglutynacja II stopień ,lepkość zła

    (lista na stronie 2487)
  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 445 422

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    No ja mam dopiero 11 dc.. Ale jakoś mnie tak śluz ruszył 😀 takie mam naoliwienie tam ze szok 😀 ale test negatywny... I myślę czy dodatkowo aplikować dziś ten żel.. Czy poczekac aż test bedzie pozytywny.. A teraz korzystać z tego że mam wlasny śluz 😀😀😀😀😀

    Podobno owulacja jest ostatniego dnia takiego plodnego śluzu, więc pewnie dlatego nie pokazuje. A sluz może pojawić się już 6 dni przed owu. U mnie to by się zgadzało. Bo ja tak między 14 a 16 mam owu. Podobno 🤗

    Justyna1719, Ignissa lubią tę wiadomość

    30 lat
    01.2012 - 37tc bliźniaki, synusie ❤️

    17.12.2017-6tc* Aniołek

    17.12.19 - beta hcg 16.99
    27.12 - beta 144.60 💔
    28.12 - beta 55 🍷
    30.12 ciąża pozamaciczna nieznanego położenia, łyżeczkowanie 🥺
  • Ma_ho Ekspertka
    Postów: 155 120

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    No ja mam dopiero 11 dc.. Ale jakoś mnie tak śluz ruszył 😀 takie mam naoliwienie tam ze szok 😀 ale test negatywny... I myślę czy dodatkowo aplikować dziś ten żel.. Czy poczekac aż test bedzie pozytywny.. A teraz korzystać z tego że mam wlasny śluz 😀😀😀😀😀
    Ja bym aplikowała i do dzieła Lepiej raz więcej niż mniej

    Justyna1719 lubi tę wiadomość

  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wrote:
    tym ekspress ? hehe bo tych testów trochę jest :D
    Hehe a to już nue wiem 😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma_ho wrote:
    Ja bym aplikowała i do dzieła Lepiej raz więcej niż mniej
    Dzięki za radę 😊 skorzystam 😀 a jeszcze czuje ze dziś już jajnik mnie pobolewa...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Ma_ho Ekspertka
    Postów: 155 120

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźcie sobie że dziś w pracy każdy mnie pyta co mi się stało, że mam takie czoło A tam z trzysta albo i więcej maleńkich pryszczy Nawet makijaż nie był w stanie tego przykryć Żałują mnie tu wszyscy że to może alergią albo od słońca Nawet mi wapno podali 😂 A ja sobie w duchu krzyczę Toż to owulacja 😂😂😂😂

    Twinsowa, SylwiaLu, Marylove, Justyna1719, Pani Ciasio, BB__Anna lubią tę wiadomość

  • Nera Autorytet
    Postów: 6506 2338

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma_ho padłam 🤣

    👩Ja 34lata -Córki 2006, 2010 i 2013r
    👼 2.05.2016r
    👱‍♂️Połówek 37lat
    Parenton 2tabl.dziennie
    6.02 - Morfologia 2% , ogólnie 97,2 mln , żywe 79,7 mln , 4,4 leukocyty
    12.08 - Morfologia 5% , ogólnie 258,4 mln , żywe 191,2 mln , 0,5 leukocyty
    Aglutynacja II stopień ,lepkość zła

    (lista na stronie 2487)
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    No ale ja nie rozumiem tego.. Czemu kurde płaci się te wszystkie podatki...... I wszystko potem prywatnie...
    DLatego ja się cieszę, ze moja gin, do której co prawda chodzę na Lux Med, wcisnęła mnie na tą kolposkopię na NFZ. W dodaku, dziś spojrzałam na pieczątkę i byłam u ginekologa onkologicznego, więc jestem w dobrych rękach. No i cieszę się, że jeśli coś będzie dalej robione to też na fundusz. Pewnie część rzeczy mogłabym zrobić na Lux Med ale jeśli czegoś nie mam, to musiałabym dopłacać krocie.

    Twinsowa, Justyna1719 lubią tę wiadomość

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Niecierpliwa Ekspertka
    Postów: 245 249

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie 3 dzien @ i tak jak by kot naplakal pierwszy dzien tez taki dziwny byl, wczoraj troche wiecej ale nie tak zeby to bylo jak zwykle do tego boli mnie jajnik ten co byla owulacja, kregoslup boli i dziwnie temperatura idzie do gory a cyce to mi zaraz eksploduja .... W dodatku latam do lazienki jak jakas walnieta.... Boze niech to sie juz skonczy... Nigdy nie mialam tak pokreconego cyklu... Juz nic z tego nie rozumiem 😭😭😭😭😭

    w4sqgzu3r3rkzllr.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma_ho wrote:
    Wyobraźcie sobie że dziś w pracy każdy mnie pyta co mi się stało, że mam takie czoło A tam z trzysta albo i więcej maleńkich pryszczy Nawet makijaż nie był w stanie tego przykryć Żałują mnie tu wszyscy że to może alergią albo od słońca Nawet mi wapno podali 😂 A ja sobie w duchu krzyczę Toż to owulacja 😂😂😂😂
    Ej mi też owulka się zbliża i mam krosty.... A nigdy tego nie laczylam że sobą 😀😀😀😀 tylko ja mam na twarzy tu przy szyi 😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa wrote:
    A u mnie 3 dzien @ i tak jak by kot naplakal pierwszy dzien tez taki dziwny byl, wczoraj troche wiecej ale nie tak zeby to bylo jak zwykle do tego boli mnie jajnik ten co byla owulacja, kregoslup boli i dziwnie temperatura idzie do gory a cyce to mi zaraz eksploduja .... W dodatku latam do lazienki jak jakas walnieta.... Boze niech to sie juz skonczy... Nigdy nie mialam tak pokreconego cyklu... Juz nic z tego nie rozumiem 😭😭😭😭😭
    Jak masz 3 dzień @, to chyba cykl już sie skończył. Chyba, ze czekasz do końca nowego ale to raczej jeszcze długo :P

    Pani Ciasio lubi tę wiadomość

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    DLatego ja się cieszę, ze moja gin, do której co prawda chodzę na Lux Med, wcisnęła mnie na tą kolposkopię na NFZ. W dodaku, dziś spojrzałam na pieczątkę i byłam u ginekologa onkologicznego, więc jestem w dobrych rękach. No i cieszę się, że jeśli coś będzie dalej robione to też na fundusz. Pewnie część rzeczy mogłabym zrobić na Lux Med ale jeśli czegoś nie mam, to musiałabym dopłacać krocie.
    To dobrze że możesz to na nfz zrobić.. Bo normalnie mnie to już wkurza... Chodzę prywatnie to mam od ręki... Ok... Nie mówię że mnie nie stać żeby iść prywatnie, ale myślę że powinno to się bsm należeć za to co id nas zabierają co miesiac....

    Ignissa lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 15:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa wrote:
    A u mnie 3 dzien @ i tak jak by kot naplakal pierwszy dzien tez taki dziwny byl, wczoraj troche wiecej ale nie tak zeby to bylo jak zwykle do tego boli mnie jajnik ten co byla owulacja, kregoslup boli i dziwnie temperatura idzie do gory a cyce to mi zaraz eksploduja .... W dodatku latam do lazienki jak jakas walnieta.... Boze niech to sie juz skonczy... Nigdy nie mialam tak pokreconego cyklu... Juz nic z tego nie rozumiem 😭😭😭😭😭
    Tempka do góry???????? A zawsze bolą Cie cycki po distaniu już @???

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego