Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam że od wczoraj czuje sie dziwnie. Mialam taki mega wkurw na wszystkich że aż mną trzeslo. Dzisiaj za to mam OKROPNA zgage i przytkany nos a kataru nie mam więc nie wiem skąd takie uczucie. Generalnie bóle miesiaczkowe mam od kilku dni ... dzisiaj chyba 10 dzień po owulacji . W dodatku mialam dzisiaj sen że zrobilam test ciążowy i był pozytywny wiem wiem, glupie sny ALE jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to TEŻ mialam ten sen ! I na drugi dzień rano test faktycznie wyszedł pozytywny xD. Ciekawe czy teraz się sprawdzi. To masz drugi cykl starań.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Szpilkka wrote:Powiem Wam że od wczoraj czuje sie dziwnie. Mialam taki mega wkurw na wszystkich że aż mną trzeslo. Dzisiaj za to mam OKROPNA zgage i przytkany nos a kataru nie mam więc nie wiem skąd takie uczucie. Generalnie bóle miesiaczkowe mam od kilku dni ... dzisiaj chyba 10 dzień po owulacji . W dodatku mialam dzisiaj sen że zrobilam test ciążowy i był pozytywny wiem wiem, glupie sny ALE jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to TEŻ mialam ten sen ! I na drugi dzień rano test faktycznie wyszedł pozytywny xD. Ciekawe czy teraz się sprawdzi. To masz drugi cykl starań.
Trzymam kciuki -
Niecierpliwa wrote:A kiedy masz miec @ moze nic straconego jeszcze 😍 ktory to dzien po owulacji?
Mała dziś albo jutro najpóźniej..
Nie wiem który dzien po owu bo nie obserwowałam tego cyklu..
Mi juz wsio rybka, jak nie teraz to może na wyjeździe zaskoczy, a jak nie to pozniej stymulacja w ciemno.. -
Zajsonek wrote:Czekam na @..
Poniżej 0.100
Wiedziałam że tak będzie.Ignissa, Malwcia89 lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Mała dziś albo jutro najpóźniej..
Nie wiem który dzien po owu bo nie obserwowałam tego cyklu..
Mi juz wsio rybka, jak nie teraz to może na wyjeździe zaskoczy, a jak nie to pozniej stymulacja w ciemno..
Kochana trzymam kciuki w koncu sie uda 😍😍😍 a dlugo juz sie staracie? -
Cześć dziewczyny zrobiłam przed godziną test o czułości 10 i nie wiem czy ja mam zwidy czy tam coś jest?
naforum.zapodaj.net/cca34023d12f.jpg.html15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Niecierpliwa wrote:Kochana trzymam kciuki w koncu sie uda 😍😍😍 a dlugo juz sie staracie?
Od stycznia tego roku, w sumie nie długo ale maly ma już prawie 4 lata, nie chciałabym żeby różnica między dzieciaczkami byla duza. Może zrobimy sobie przerwę nie wiem.. następna @ 31.08/01.09 już bez żadnych testów i obserwacji, zobaczymy może zaskoczy, a jak nie to 28 września wylatujemy na wakacje do Turcji i właśnie podczas pobytu powinnam mieć płodne i owulacje, przez podróż moze sie wszystko poprzesuwac, ale próbować trzeba 😊Wik89, Pani Ciasio, Magduullina lubią tę wiadomość
-
*KasiaS* wrote:Cześć dziewczyny zrobiłam przed godziną test o czułości 10 i nie wiem czy ja mam zwidy czy tam coś jest?
naforum.zapodaj.net/cca34023d12f.jpg.html
Hej cos jest, ale na moim przykładzie ci powiem nie nakręcaj sie 😊 poczekaj do dnia miesiączki i wtedy testuj albo beta 😊justyna1719 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Czekam na @..
Poniżej 0.100
Wiedziałam że tak będzie.
Nie wiem jak wasi mężowie, ale moj pracuje w delegacji więc to jest idealna metoda antykoncepcji. Z pierwszym synem staralismy sie 12 miesięcy. A z tego bylo dwa miesiące kiedy byl w domu wtedy kiedy trzeba to dopiero denerwujace kiedy robisz testy owu, jest pozytyw a męża nie ma wrrrrrrr. Masakra
-
Zajsonek wrote:Od stycznia tego roku, w sumie nie długo ale maly ma już prawie 4 lata, nie chciałabym żeby różnica między dzieciaczkami byla duza. Może zrobimy sobie przerwę nie wiem.. następna @ 31.08/01.09 już bez żadnych testów i obserwacji, zobaczymy może zaskoczy, a jak nie to 28 września wylatujemy na wakacje do Turcji i właśnie podczas pobytu powinnam mieć płodne i owulacje, przez podróż moze sie wszystko poprzesuwac, ale próbować trzeba 😊
-
Zajsonek kuzwa ... myslalam , ze to to
Niecierpliwa Ja poronilam w Pl , mieszkalam juz w Uk ale akurat w Polsce bylam 2 miesiace wtedy wiedza tu ze ciaze stracilam mnoga ale nic nie robia sobie z tego .
Fajnie , ze takiego Gp masz .
Ja mieszkam w Alfreton ( derbyshire ) . Godzinka drogi od Nottingham -
Zajsonek wrote:KasiaS jesli ta kreska wyszla po godzinie to już po czasie takze nie nakręcaj sie 😊
Kreska wyszła odrazu. Po 3 minutach zrobiłam zdjęcie testu. Tylko właśnie się zastanawiam czy coś tam jest czy ja już mam omamy15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Zajsonek, buuu, a faktycznie cien cienia byl! No nic, kciuki za kolejny cykl😘
Ja tez czekam na @, teoretycznie powinnam dostac jutro. Najgorsze jest te ostatnie pare dni cyklu...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Justyna a czemu prefert? Jest lepszy od fertilsafe? Czy tak po prostu wyszło? Jest tu ktoś komu pomogły te żele?
Zajsonek a może jeszcze urośnie ta beta czy już za późno? My we wrześniu jedziemy na Chorwację. Liczę, że jak nie ten miesiąc to przy urlopie się uda.
Jakie testy owulacyjne polecacie? Zamówiłabym jakieś z allegro ale sprawdzone. Choć nie wiem kiedy ja je będę robić bo różnie pracuje.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
No laski, ja jestem po monitoringu i wyhodowalam 4 piękne pęcherzyki. Dziś tj. 10dc, a ja mam dwa na prawym 14i15mm i dwa na lewym 14 i 15mm!!! owu w niedzielę powinna być !!!
Wik89, Malwcia89, Evelle28, takczynie, Ma_ho, Sleepyhead, Twinsowa, Ignissa, justyna1719, ElenaM, KalaW, DzulkaJ, Pani Ciasio, BB__Anna, Magduullina lubią tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy