SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja poszłam zrobić betę i prolaktynę...wyniki koło 15.
Mordeczka lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
kozgo wrote:Mi przy dupku to właśnie lekarz powiedział żeby nie testować wcześniej niż wyznaczona miesiączka żeby mieć pewność co do odstawienia.
Ale dupka nie odstawiasz w dniu przewidywanej @ tylko wcześniej, i wtedy powinno się testowac,Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kuzmoni1 wrote:A ja dzisiaj poszlan na porga. Wyniki mam mieć wieczoren. Ciekawa jestem jaki poziom ale obawiam sie ze niski bo piersi nie bola, tempka nie jest az taka wysoka i w ogole. Zobaczymy
To ja mam odwrotnie. Po bólu piersi czuje ze leci mi progesteron na łeb na szyję. Dopiero jak spadnie do minimum to się czuje dobrze.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny prolaktyna 33,35, norma w Diagnostyce do 29...czyli jak to rozumieć? Podwyższona, ale dużo? Jak to w praktyce?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
A z ta prolaktyna to nie jest tak, ze przed miesiączka rośnie?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:30
Majaaa lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ginekolog mi Wczoraj powiedział,ze ani w staraniach ani w ciąży się nie bada progesteronu bo to nic wynik nie daje. Imię dało mu się przegadac,ze w pierwszej ciąży krawilam a przestałam jak tylko zaczęłam brać luteinę. Niby doktor doktor. Ordynator w szpitalu. Znany na dolnym Śląsku. 30km do niego jechałam. I to była nasza ostatnia wizyta
-
iNso87 wrote:Hej Dziewczyny podczutuje Was caly czas
Chcialam napisac,ze dzis robilam badania i tak w 22dpo beta skoczyla do 2895mIU/ml ale prog mi delikatnie zjechal w dol bo ma 25,38ng. Wiem,ze jest ok ale zastanawiam sie czy w piatek ginka nie zleci mi lutka. Zobaczymy.iNso87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
kuzmoni1 wrote:Tez odebrałam wyniki proga. 17,48. (6,7 dpo)
Mało, nie mało?
Jak mi to moja dr powiedziała. W pewnym wieku cudów nie oczekujmy. Organizm najzwyczajniej się starzeje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:43
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja dzisiaj spadek temp i negatyw na teście dzisiaj chwilka smutku, no max do okresu czyli soboty-niedzieli ii startuje od nowa, nie ma innej opcji
Trzymam kciuki za resztę, podnoście nasze „statystyki ciążowe” jak najwyżej się da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:04
-
Isaura81 wrote:Ale dupka nie odstawiasz w dniu przewidywanej @ tylko wcześniej, i wtedy powinno się testowac,
Mi lekarz kazał brać aż do okresu i jak beta ujemna wtedy odstawic bo powiedział ze w innym przypadku jest za duże ryzyko ewentualnego poronienia.