SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
kuzmoni1 wrote:Wlasnie nie wiem ktory. Ale jutro średnio mi pasowało jechac rano i badać więc dzisiaj poszłam. Myślisz że powinnam iść z tym do gina ? Sama nie wiemIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Cześć dziewczyny ja wracam jeszcze do tej prolaktyny. Skonsultowałam to i według jednego lekarza przy prolaktyne o wartości 30 już mogą wystąpić problemy z zajściem. U mnie beta negatywna. Po poronieniu, torbieli, teraz czas na walkę z prolaktyna...Wam tymaczasem życzę powodzenia i nie poddajemy się. Dobrej nocy mamuśki obecne jak i te przyszłe:)
kuzmoni1 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
KAL wrote:E tam śpią... Ja na przystanku czekam na autobus do pracy
Dzień dobry
Ja w czwartki i piątki pracuje w domu jak muszę. Więc siedzę i delektuje się na razie spokojem i ciszą bo wszyscy już wyszli.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Magda - mbc wrote:no hejka!
Jak tam KAL... jesteśmy w tej ciąży, czy nie jesteśmy?
Proste że jesteśmy haha grunt to dobre nastawienie... Ja co miesiąc jestem w ciąży przez 2 tygodnie hahahMagda - mbc, Dori1811, Paula_071 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
Isaura81 wrote:Ja w czwartki i piątki pracuje w domu jak muszę. Więc siedzę i delektuje się na razie spokojem i ciszą bo wszyscy już wyszli.
Paula_071 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:Proste że jesteśmy haha grunt to dobre nastawienie... Ja co miesiąc jestem w ciąży przez 2 tygodnie hahah
to ja w takim razie też tak robię!
edit. korci mnie w tym miesiącu straaasznieeee żeby zatestować! Może zatestuję w niedzielę, bo ja mogłam mieć równie dobrze owu około 14dc, bo miałam wtedy płodny śluzWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:08
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej dziewczyny, dawno mnie tu u was nie było i widzę ze sporo staraczek przybyło i ze części się udało przejsc na fioletowa stronę mocy hej KAL i Magda-mbc, nie wiem jak wy mnie ale doskonale was pamietam mimo ze się nie wypowiadałam (miałam wrażenie ze się wtedy mocniej nakręcałam i ciezko było zachować dystans), to jednak regularnie was podczytywałam:) No ale jak widać niepisanie nie pomogło i dalej w ciazy nie jestem wiec powoli chciałabym wrocic do was:)
Jestem po HSG, jajowody wyszły obydwa drożne, prolaktyna zbita do dolnej granicy ale ciagle jestem na bromergonie. Termin @ na jutro i oczywiście swiruje, dzis 14dpo i testować mam zamiar dopiero w sobote jak @ się spóźni aczkolwiek już wszystkie znaki na ciele mówią ze się zjawi... tak czy siak jestem z siebie dumna ze tyle wytrzymałam bez testowania i książkowa zrobię dopiero po dniu spodziewanej @kuzmoni1 lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie tu u was nie było i widzę ze sporo staraczek przybyło i ze części się udało przejsc na fioletowa stronę mocy hej KAL i Magda-mbc, nie wiem jak wy mnie ale doskonale was pamietam mimo ze się nie wypowiadałam (miałam wrażenie ze się wtedy mocniej nakręcałam i ciezko było zachować dystans), to jednak regularnie was podczytywałam:) No ale jak widać niepisanie nie pomogło i dalej w ciazy nie jestem wiec powoli chciałabym wrocic do was:)
Jestem po HSG, jajowody wyszły obydwa drożne, prolaktyna zbita do dolnej granicy ale ciagle jestem na bromergonie. Termin @ na jutro i oczywiście swiruje, dzis 14dpo i testować mam zamiar dopiero w sobote jak @ się spóźni aczkolwiek już wszystkie znaki na ciele mówią ze się zjawi... tak czy siak jestem z siebie dumna ze tyle wytrzymałam bez testowania i książkowa zrobię dopiero po dniu spodziewanej @
Cześć Natalia, ja Cię pamiętam! Szczerze mówiąc myślałam sobie ostatnio, że ze starych staraczek - jeszcze zeszłorocznych, to zostałam już tylko jak i KALWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:34
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Cześć Natalia, ja Cię pamiętam! Szczerze mówiąc myślałam sobie ostatnio, że ze starych staraczek - jeszcze zeszłorocznych, to zostałam już tylko jak i KAL
Stety albo niestety (zależy jak na to patrzeć) jestem jeszcze ja:) może i nam w końcu uda się opuścić wątki o testowaniu i tego nam wszystkim zycze widziałam ze Sung się jeszcze pojawia, pamietam tez OlivkowaMame wszystkie łączy nas jeden cel, który jak widać nie tak łatwo zrealizować...
Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dziś szaleństwo o 8 rano był już taki upał ze szok.
Muszę go szybko wykurować do weekendu może nie ugotuje wszystkich plemniczkow
No ja to chucham i dmucham na mojego. Po przebytej chorobie z gorączką w lutym do dzisiaj leczymy nasienie Gorączka jest zabójcza, no chyba, że mąż ma teraz taaaaakie dobre nasienie to mu trochę parametry spadną