X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzmoni1 wrote:
    Wlasnie nie wiem ktory. Ale jutro średnio mi pasowało jechac rano i badać więc dzisiaj poszłam. Myślisz że powinnam iść z tym do gina ? Sama nie wiem :/
    Jak nie masz plamień przed @ to jest ok

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja wracam jeszcze do tej prolaktyny. Skonsultowałam to i według jednego lekarza przy prolaktyne o wartości 30 już mogą wystąpić problemy z zajściem. U mnie beta negatywna. Po poronieniu, torbieli, teraz czas na walkę z prolaktyna...Wam tymaczasem życzę powodzenia i nie poddajemy się. Dobrej nocy mamuśki obecne jak i te przyszłe:)

kuzmoni1 lubi tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wakacje to wszystkie śpią ;-)

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • KAL Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam śpią... Ja na przystanku czekam na autobus do pracy :)
    Dzień dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 07:45

Akceptacja!
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

U nas 10dc a mi się mąż pochorowal No łobuz jeden wczoraj w nocy 39 stopni masakra :/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Miłego dnia :)

U nas 10dc a mi się mąż pochorowal No łobuz jeden wczoraj w nocy 39 stopni masakra :/
    Oni to robią celowo. Taka zmowa ;-)

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:

Ja w czwartki i piątki pracuje w domu jak muszę. Więc siedzę i delektuje się na razie spokojem i ciszą bo wszyscy już wyszli.

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:

no hejka!
    Jak tam KAL... jesteśmy w tej ciąży, czy nie jesteśmy? :D

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my za równe dwa tygodnie na wakacje ❤

MałaMi90 lubi tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gniję w pracy do 17stej, a dziś taka piękna pogoda. Moja mała z babcią nad jeziorkiem, będzie moczyć stópki ;)

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś szaleństwo o 8 rano był już taki upał ze szok.

Muszę go szybko wykurować do weekendu :) może nie ugotuje wszystkich plemniczkow

ams lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:30

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • KAL Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    no hejka!
    Jak tam KAL... jesteśmy w tej ciąży, czy nie jesteśmy? :D

Proste że jesteśmy haha grunt to dobre nastawienie... Ja co miesiąc jestem w ciąży przez 2 tygodnie hahah

Magda - mbc, Dori1811, Paula_071 lubią tę wiadomość

Akceptacja!
  • KAL Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Ja w czwartki i piątki pracuje w domu jak muszę. Więc siedzę i delektuje się na razie spokojem i ciszą bo wszyscy już wyszli.
    Od kiedy Dzieć na wakacjach to ja też poranki sama jestem i kurde jaki spokój hehe a ja na własne życzenie chce go zaburzyć małym wrzaskunem :D

Paula_071 lubi tę wiadomość

Akceptacja!
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Proste że jesteśmy haha grunt to dobre nastawienie... Ja co miesiąc jestem w ciąży przez 2 tygodnie hahah

<3 to ja w takim razie też tak robię! :D

edit. korci mnie w tym miesiącu straaasznieeee żeby zatestować! Może zatestuję w niedzielę, bo ja mogłam mieć równie dobrze owu około 14dc, bo miałam wtedy płodny śluz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:08

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też korci, ale jeszcze dużo za wcześnie. Poza tym cycki mam jak flaki, czarno to widzę

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Natalia91! Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dawno mnie tu u was nie było i widzę ze sporo staraczek przybyło i ze części się udało przejsc na fioletowa stronę mocy :) hej KAL i Magda-mbc, nie wiem jak wy mnie ale doskonale was pamietam :D mimo ze się nie wypowiadałam (miałam wrażenie ze się wtedy mocniej nakręcałam i ciezko było zachować dystans), to jednak regularnie was podczytywałam:) No ale jak widać niepisanie nie pomogło i dalej w ciazy nie jestem wiec powoli chciałabym wrocic do was:)

Jestem po HSG, jajowody wyszły obydwa drożne, prolaktyna zbita do dolnej granicy ale ciagle jestem na bromergonie. Termin @ na jutro i oczywiście swiruje, dzis 14dpo i testować mam zamiar dopiero w sobote jak @ się spóźni aczkolwiek już wszystkie znaki na ciele mówią ze się zjawi... tak czy siak jestem z siebie dumna ze tyle wytrzymałam bez testowania i książkowa zrobię dopiero po dniu spodziewanej @ :D

kuzmoni1 lubi tę wiadomość

7u22ugpj8heetxf1.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    Hej dziewczyny, dawno mnie tu u was nie było i widzę ze sporo staraczek przybyło i ze części się udało przejsc na fioletowa stronę mocy :) hej KAL i Magda-mbc, nie wiem jak wy mnie ale doskonale was pamietam :D mimo ze się nie wypowiadałam (miałam wrażenie ze się wtedy mocniej nakręcałam i ciezko było zachować dystans), to jednak regularnie was podczytywałam:) No ale jak widać niepisanie nie pomogło i dalej w ciazy nie jestem wiec powoli chciałabym wrocic do was:)

Jestem po HSG, jajowody wyszły obydwa drożne, prolaktyna zbita do dolnej granicy ale ciagle jestem na bromergonie. Termin @ na jutro i oczywiście swiruje, dzis 14dpo i testować mam zamiar dopiero w sobote jak @ się spóźni aczkolwiek już wszystkie znaki na ciele mówią ze się zjawi... tak czy siak jestem z siebie dumna ze tyle wytrzymałam bez testowania i książkowa zrobię dopiero po dniu spodziewanej @ :D

Cześć Natalia, ja Cię pamiętam! Szczerze mówiąc myślałam sobie ostatnio, że ze starych staraczek - jeszcze zeszłorocznych, to zostałam już tylko jak i KAL :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:34

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Natalia91! Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Cześć Natalia, ja Cię pamiętam! Szczerze mówiąc myślałam sobie ostatnio, że ze starych staraczek - jeszcze zeszłorocznych, to zostałam już tylko jak i KAL :P

Stety albo niestety (zależy jak na to patrzeć:D) jestem jeszcze ja:) może i nam w końcu uda się opuścić wątki o testowaniu i tego nam wszystkim zycze :) widziałam ze Sung się jeszcze pojawia, pamietam tez OlivkowaMame :) wszystkie łączy nas jeden cel, który jak widać nie tak łatwo zrealizować...

Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość

7u22ugpj8heetxf1.png
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Dziś szaleństwo o 8 rano był już taki upał ze szok.

Muszę go szybko wykurować do weekendu :) może nie ugotuje wszystkich plemniczkow

No ja to chucham i dmucham na mojego. Po przebytej chorobie z gorączką w lutym do dzisiaj leczymy nasienie :/ Gorączka jest zabójcza, no chyba, że mąż ma teraz taaaaakie dobre nasienie to mu trochę parametry spadną :)

7u229jcgzsq578gy.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ